nie, nie je to normalne.
Ak je toto ta najhoršia, respektíve najviac poburujúca vec, ktorú musíš riešiť na MK, tak si toho ešte veľa nevidela :D ved je to len oblečenie a nejaký makeup, nikde nie je (zatiaľ) ustanovené, čo môže nosiť iba muž a čo iba žena.
@anonym_autor založila si diskusiu tak čakáš reakcie ,tak reagujem
@stellarstar nerozumiem ľuďom,ktorím toto ,,predvádzanie" sa príde normálne.Či len preto,že to je niekto cudzí?Keby to bol tvoj brat,rodičia by to asi za normálne nepovažovali,či?
@anonym_autor ja osobne by som s tym problém nemala, úprimne. Pretože ja toho druhého viem akceptovať takého aký je
@anonym_autor hm ako vieš, že je to chlap vôbec? A čo ťa je vôbec do toho ako sa oblieka, tebe tiež nikto nediktuje čo máš nosiť.
@anonym_autor hm ako vieš, že je to chlap vôbec? A čo ťa je vôbec do toho ako sa oblieka, tebe tiež nikto nediktuje čo máš nosiť.
@januska12323 lebo do takejto chorej doby vyrastajú decká,ktoré sa hádžu pod vlak keď im povieš že nie je obláčik len preto že si to o sebe myslí 🤕
Nie, normálne to nie je.
Je mi jedno, čo kto robí, pokiaľ tým neubližuje inému. Avšak, nebudem tvrdiť, že je to normálne.
@januska12323 lebo do takejto chorej doby vyrastajú decká,ktoré sa hádžu pod vlak keď im povieš že nie je obláčik len preto že si to o sebe myslí 🤕
@anonym_autor chore decka vyrastali aj za ultrakonzervativneho Hitlera , To nebude chlapmi v satach
@anonym_autor Nerozčuľuj sa možno len objavil čaro Vinted
@jogy1984 chalan v ženských šatách prezentujúci ,,svoj" šatník na bazári🙄🤮
@anonym_autor A akoze kde je problem? Vsak predava saty, nie seba?
To aj ked zena ukaze na sebe nohavice, alebo nebodaj plavky, co predava, hladas za tym sexualny podton? Si normalna/y?
Sa spamataj.
@anonym_autor ohrozuje to tvoju existenciu?
@minenkaa Moju existenciu to neohrozuje (lebo som niecomu takemu nebola v detstve vystavena).
Ale moze to ovplyvnit existenciu mojho dietata, co mi nie je jedno (tak ako asi tebe je, ze?)
@anonym_autor je mi to uplne jedno
No sodoma gomora, este chvilku a budeme tu mat zeny v nohaviciach a sakach
@anonym_autor Takyto clovek nepotrebuje odsudenie. Je sam sebou,tak ako to citi. Moze si prechadzat cimkolvek a to posledne,co potrebuje,je vysmech a odsudenie. Mali by sme byt tolerantni a ohladuplni k inakosti.
Ešte raz sa pýtam , ubližuje ti tým nejak, obmedzuje tvoju existenciu ?
Keby sme prijali ľudích takých ako sú, ani útok v Teplárni nemusel byť.
@anonym_de75a6 a ako to ovplyvňuje existenciu tvojho decka?
@minenkaa Ako vzdy u teba sme sa dostali len k otazkam z tvojej strany. Ziaden nazor. Nic. Len trapne opytovanie sa. Mas aj nejaky nazor/postoj?
Deti v puberte sa zaoberaju svojou identitou. Je potrebne ich nechat v klude aby si ju sami vyriesili, Nie je nevyhnutne im predkladat nezdrave spolocensky diktovane modely.
@minenkaa Ako vzdy u teba sme sa dostali len k otazkam z tvojej strany. Ziaden nazor. Nic. Len trapne opytovanie sa. Mas aj nejaky nazor/postoj?
Deti v puberte sa zaoberaju svojou identitou. Je potrebne ich nechat v klude aby si ju sami vyriesili, Nie je nevyhnutne im predkladat nezdrave spolocensky diktovane modely.
@anonym_de75a6 je tu niekde prikázané ,že sa nemôžu dávať otázky ?
A nie, nevadí mi to. Tak ako mi nevadí že náš súčasný prezident je gay. Možno sa doma prechádza v negližé. Aj keby sa v ňom prechádzal po námestí, je mi to jedno .
@anonym_de75a6 ďakujem za vysvetlenie pointy🙏
@anonym_de75a6 ďakujem za vysvetlenie pointy🙏
@anonym_de75a6
@anonym_autor a dievcence , čo sa tak radsej rozčuľovať nad tým množstvom alkoholu všade prístupnom
Kedysi bolo spoločensky neprípustne ,nohavice u žien,krátke vlasy u žien,čo je na chlapovi v šatách a s ruzom na perách nevhodne ,asi len ta farba toho ružu
Inak história sa iba vracia nič iné ,opätky a obtiahnuté nohavice boli vymyslené pre mužov ,tak isto makeup bol používaný kedysi tak chlapmi ako aj ženami ,kilt je ešte stále súčasťou slávnostného oblečenia v škótsky
Dufam,že vy dve ani jedna nenosíte nohavice a plavky
@anonym_de75a6
@anonym_autor a dievcence , čo sa tak radsej rozčuľovať nad tým množstvom alkoholu všade prístupnom
Kedysi bolo spoločensky neprípustne ,nohavice u žien,krátke vlasy u žien,čo je na chlapovi v šatách a s ruzom na perách nevhodne ,asi len ta farba toho ružu
Inak história sa iba vracia nič iné ,opätky a obtiahnuté nohavice boli vymyslené pre mužov ,tak isto makeup bol používaný kedysi tak chlapmi ako aj ženami ,kilt je ešte stále súčasťou slávnostného oblečenia v škótsky
Dufam,že vy dve ani jedna nenosíte nohavice a plavky
@minenkaa ty si vážne tak obmedzená alebo áno🤕čo majú dámske plavky na žene spoločné s dámskymi šatami na chlapovi?
@anonym_autor ak o tom nevieš bikiny boli kedysi zakázané ,ako vies že sú to dámske šaty ,čo keď sú to pánske šaty
@minenkaa tebe som riadne stupila na otlak🤣nevieš odpovedať inak ako infantilnými otázkami,škoda času s tebou.Aj na také ako ty svieti slnko,možno trošku dlhšie ako by stačilo...
@amonet tak určitá forma diagnózy to je,ale vďakabohu že mám triezvy pohľad
@anonym_autor uprimne? ja by som chcela mat vase problemy. keby ma toto uz v zivote trapilo, vam sa musi sveta zit. a mna trapi vojna u susedov, ze tu zachvilku nebude kde pracovat, ze ceny v obchodoch su sialene, ze nam padnu nemocnice na hlavu...a vas trapi chlapec v sukni, ktory sa vas nijako nedotyka a nic po vas nechce. fakt?
@anonym_autor Ondrej, tebe nestaci traposit v predoslej diskusii?

Ano,teraz je to normálne.