icon

Je toto normálne?

31. máj 2026
Je toto normálne?
Strana
z4
bielasovicka
Včera o 12:36

Hlavne ze tie šaty nie je ani vidieť 😁

anonym_a3ccaf
Včera o 13:06

Myslím, že mnohým ľuďom je v podstate takéto predvádzanie sa ľahostajné (pokiaľ nie je v ich bezprostrednej blízkosti predvádzané ich blízkymi ľuďmi), avšak vo všeobecnosti ich dráždi znormálňovanie takýchto excesov a potreba exaltovaného predvádzania sa na verejnosti (častý argument napr. pri verejnom promenádovaní je - prečo to nerobia výlučne v súkromí, prečo majú potrebu exhibovať na verejnosti?

liusa82
Včera o 13:07
@bielasovicka

Hlavne ze tie šaty nie je ani vidieť 😁

@bielasovicka no veru alebo kludne na vešiaku odfotiť alebo cez postel prehodiť a tak to cvaknúť to by malo ovela väčšiu váhu ako toto 😄a nie sa nutne do toho on navliecť.To skôr fotil seba ako tú danú vec

hubka51
Včera o 16:51

Či je normálne zverejňovať cudzie fotografie na iných fórach?Nie nieje to normálne 🤷‍♀️

silvike
Včera o 17:32

@anonym_autor Nie, nie je to normalne.

anonym_b8148d
Včera o 19:34
@hubka51

Či je normálne zverejňovať cudzie fotografie na iných fórach?Nie nieje to normálne 🤷‍♀️

@hubka51 ale veď ho neodfotila autorka, treskol si to na V*nted verejne, kde ani tie šaty poriadne nevidno, že sa o ňom píše na slovenskom MK, by ho len potešilo😉

hubka51
Dnes o 06:19
@anonym_b8148d

@hubka51 ale veď ho neodfotila autorka, treskol si to na V*nted verejne, kde ani tie šaty poriadne nevidno, že sa o ňom píše na slovenskom MK, by ho len potešilo😉

@anonym_b8148d no ja neviem ja si bežne nerobim skreenshoty iných ľudí aby som ich zverejňovala niekde na iných stránkach.Skús si stále predstaviť že toto by niekto urobil s tvojou fotkou.Bolo by to ok?

anonym_b8148d
Dnes o 09:39
@hubka51

@anonym_b8148d no ja neviem ja si bežne nerobim skreenshoty iných ľudí aby som ich zverejňovala niekde na iných stránkach.Skús si stále predstaviť že toto by niekto urobil s tvojou fotkou.Bolo by to ok?

@hubka51 no ja by som určite nevyvesila svoju tvár ku šatom na predaj, aj keď sa za seba nehambím, buď by som tvár zamazala, alebo odstrihla, v najhoršom by som použila velké slnečné okuliare, som opatrná, aby sa nejakou náhodou nedostala moja tvár, kde nepatrí.

anonym_b8148d
Dnes o 09:56
@hubka51

@hubka51 mne toto príde ako Transvestita, neprirodzená parochňa, krikľavý rúž, sexi šaty, vypchaná podprsenka.. a nie ako človek čo je uvaznený vo svojom tele.
Takto na ulicu určite nechodí, to by sme sa ho zľakli, je to extrém.
Neviem ako to vnímať, rada sa poučím.

Strana
z4