icon

Je toto normálne?

Včera o 16:11
Je toto normálne?
minenkaa
Včera o 20:44
@anonym_autor

@minenkaa tebe som riadne stupila na otlak🤣nevieš odpovedať inak ako infantilnými otázkami,škoda času s tebou.Aj na také ako ty svieti slnko,možno trošku dlhšie ako by stačilo...

@anonym_autor ako si mi stúpila na otlak ?
Keby si bola taká ako si o sebe myslis, dokázala by si aspoň na jednu z tých infantilným otázok odpovedať

julish
Včera o 20:48
@anonym_autor

@stellarstar nerozumiem ľuďom,ktorím toto ,,predvádzanie" sa príde normálne.Či len preto,že to je niekto cudzí?Keby to bol tvoj brat,rodičia by to asi za normálne nepovažovali,či?

@anonym_autor Clovek ma uctu k druhemu, nikdy si jedna na MK nedokaze predstavit celu komplexnost sveta a zivota ineho cloveka. Trochu menej pychy by ro chcelo

autor
Včera o 21:07
@anonym_b02cfd

@anonym_autor uprimne? ja by som chcela mat vase problemy. keby ma toto uz v zivote trapilo, vam sa musi sveta zit. a mna trapi vojna u susedov, ze tu zachvilku nebude kde pracovat, ze ceny v obchodoch su sialene, ze nam padnu nemocnice na hlavu...a vas trapi chlapec v sukni, ktory sa vas nijako nedotyka a nic po vas nechce. fakt?

@anonym_b02cfd prečo by som mala zatvárať oči pred niečím,s čím sa nestotožňujem a nikdy nebudem.Áno vadí mi že je tých úchyliek čím ďalej tým viac,a nie je to vrodená choroba.Je to choroba tejto doby,ktorá sa vďaka takejto populácii ako ste sa aj tu pozgrupovali šíri stále viac.Nie neni to normálne aby chalan nosil šaty a dával si make-up.Tiež nenosíš otcove trenky a neholíš sa z jeho barbusom.

minenkaa
Včera o 21:15

Napr:
Prvé opätky nosili približne v 10. storočí perzskí jazdci. Päta sa im zachytávala v strmeni, takže mali stabilnejší postoj pri jazde na koni.
* V 17. storočí sa opätky stali symbolom moci a bohatstva v Európe. Nosili ich najmä muži z vyšších vrstiev.
* Známy bol napríklad Louis XIV, ktorý nosil vysoké červené opätky ako znak postavenia.
* Až v 18. storočí sa opätky postupne presunuli viac do ženskej módy.
* V 19. a 20. storočí sa z nich stal najmä ženský módny doplnok a symbol elegancie.

Takže historicky boli opätky najprv praktickou pomôckou pre jazdcov a neskôr módou pre mužov. Ženy ich začali nosiť vo veľkom až neskôr.

autor
Včera o 21:25
@minenkaa

Napr:
Prvé opätky nosili približne v 10. storočí perzskí jazdci. Päta sa im zachytávala v strmeni, takže mali stabilnejší postoj pri jazde na koni.
* V 17. storočí sa opätky stali symbolom moci a bohatstva v Európe. Nosili ich najmä muži z vyšších vrstiev.
* Známy bol napríklad Louis XIV, ktorý nosil vysoké červené opätky ako znak postavenia.
* V 19. a 20. storočí sa z nich stal najmä ženský módny doplnok a symbol elegancie.

Takže historicky boli opätky najprv praktickou pomôckou pre jazdcov a neskôr módou pre mužov. Ženy ich začali nosiť vo veľkom až neskôr.

@minenkaa čo tu vyťahuješ stále históriu?rozumný argument ani obhajobu tej anomálie nemáš...keď už lezeš do tej minulosti,tak asi si to videla tiež doma a páči sa ti takáto zvrátená úchylka,ale tradiční teda nie ste🤕

minenkaa
Včera o 21:32
@anonym_autor

@minenkaa čo tu vyťahuješ stále históriu?rozumný argument ani obhajobu tej anomálie nemáš...keď už lezeš do tej minulosti,tak asi si to videla tiež doma a páči sa ti takáto zvrátená úchylka,ale tradiční teda nie ste🤕

@anonym_autor veď ti posledným príspevkom ukazujem,že to nie je anomália,časti ženského oblečenia ,boli alebo sú aj časti mužského oblečenia,veď milióny žien nosia nohavice,takže sú uchylne?
Čo si ty predstavuješ pod tradičným?To,ze sa chlap príde domov ,zmláti ženu ,deti a pekný deň za ním ? Ano niesme teda tradiční

minenkaa
Včera o 21:33
@anonym_autor

@anonym_autor historia sa opakuje to preto

mia667
Včera o 21:46

@anonym_autor mne nepríde normálne zakladať diskusiu na materskom fóre kvôli takejto chorej hlave.
Ale každá sa vyrovnáme s tým inak. Hádam ti to pomohlo.
PS: áno za mňa takýto človek je chorý (pre rypalky)

viera27
Včera o 22:01

Ehm

anonym_b02cfd
Dnes o 04:36
@anonym_autor

@anonym_b02cfd prečo by som mala zatvárať oči pred niečím,s čím sa nestotožňujem a nikdy nebudem.Áno vadí mi že je tých úchyliek čím ďalej tým viac,a nie je to vrodená choroba.Je to choroba tejto doby,ktorá sa vďaka takejto populácii ako ste sa aj tu pozgrupovali šíri stále viac.Nie neni to normálne aby chalan nosil šaty a dával si make-up.Tiež nenosíš otcove trenky a neholíš sa z jeho barbusom.

@anonym_autor vzdy to bolo, len teraz je internet a da sa to tam najst. ale ako sa ta to dotyka? aky to ma vplyv na tvoj zivot? netrapi ta, ze zijeme na hranici chudoby, ze invalidom sa beriem aj ta posledna almuzna, ze tu nebude praca? to ma vplyv na teba a nie, ci si niekto da gate alebo suknu, co je btw len nejaky spolocensky uzus. akoze pred 200 r nemohla mat zena nohavice a kukali sa na nu rovnako, ze to bude asi uchylka...zatvarat oci by sme nemali pred zlodejinou, klamstvom, podvodmi a nie tym, co si kto oblieka.

anonym_1f5add
Dnes o 04:48

Najdesivejsie na sucasnych rokoch je, ze vsetko co zavana nenormalnostou povazujeme za normalne a ak sa niekto odvazi ozvat, oznacme ho za netolerantneho a vylucme ho zo spolocnosti.
A nie, nepride mi to normalne.

anonym_de75a6
Dnes o 04:53
@minenkaa

Napr:

@minenkaa Ty si strasne zmatena. Ale pamatam si ta aj z inych diskusii, takze ta beriem s obrovskou rezervou.
V 10. 17. 18. storoci nebola obrovska kampan na vyvijajuce sa deti ohladom ich identity. Co tu dnes vyskakuje na tie deti zo vsadial. Takze ked chlap nosil opatky bola to moda, status, alebo nejaka prakticka vec ako jazda na koni.
ALE. Nebola to kampan na zmatenie deti v zmysle: cim som, cim chcem byt, mal by som byt, mozem byt. A najhorsie! Mam uz teraz vo veku 15 rokov zacat s tranziciu na ine pohlavie, lebo asi ako chlapec som vlastne dievca a naopak?
Naozaj nechapem zeny v tvojom veku, ktorym toto nedopina.

minenkaa
Dnes o 05:05
@anonym_de75a6

@minenkaa Ty si strasne zmatena. Ale pamatam si ta aj z inych diskusii, takze ta beriem s obrovskou rezervou.
V 10. 17. 18. storoci nebola obrovska kampan na vyvijajuce sa deti ohladom ich identity. Co tu dnes vyskakuje na tie deti zo vsadial. Takze ked chlap nosil opatky bola to moda, status, alebo nejaka prakticka vec ako jazda na koni.
ALE. Nebola to kampan na zmatenie deti v zmysle: cim som, cim chcem byt, mal by som byt, mozem byt. A najhorsie! Mam uz teraz vo veku 15 rokov zacat s tranziciu na ine pohlavie, lebo asi ako chlapec som vlastne dievca a naopak?
Naozaj nechapem zeny v tvojom veku, ktorym toto nedopina.

@anonym_de75a6 nie ty si zmätená ,ty si rodič ty máš mať kontrolu a vychovávať svoje decko a nie ,že niečo vidí ,možno sa treba tomu decku aj venovať ,potom by nemalo šancu rozmýšľať nad tom čo ini považujú za správne
Rodina dáva decku základ a len tak mimochodom je jedno čo ma človek oblečené ,ak nerobí ľudom okolo seba peklo
Naozaj ta trápia šaty na chlapovi a nie to ,v čom bude žiť tvoje decko v budúcnosti?Ruca sa ekonomika,vojna kde sa pozrieš ,eu si serie do huby vlastnými zákonmi a teba trápia šaty na chlapovi
Koľko chlapov stretneš do mesiaca v šatách a koľko ožranov stretneš ,tých asi viac a rozculujes sa nad alkoholom? Či ta trápi čo je na internete ,ak ano ľahla pomoc staci ,že ho dieta nebude používať ,nebude mať mobil

anonym_de75a6
Dnes o 05:12
@minenkaa

@anonym_de75a6 nie ty si zmätená ,ty si rodič ty máš mať kontrolu a vychovávať svoje decko a nie ,že niečo vidí ,možno sa treba tomu decku aj venovať ,potom by nemalo šancu rozmýšľať nad tom čo ini považujú za správne
Rodina dáva decku základ a len tak mimochodom je jedno čo ma človek oblečené ,ak nerobí ľudom okolo seba peklo
Naozaj ta trápia šaty na chlapovi a nie to ,v čom bude žiť tvoje decko v budúcnosti?Ruca sa ekonomika,vojna kde sa pozrieš ,eu si serie do huby vlastnými zákonmi a teba trápia šaty na chlapovi
Koľko chlapov stretneš do mesiaca v šatách a koľko ožranov stretneš ,tých asi viac a rozculujes sa nad alkoholom? Či ta trápi čo je na internete ,ak ano ľahla pomoc staci ,že ho dieta nebude používať ,nebude mať mobil

@minenkaa No, uprimne som ani nic ine neocakavala. Nemas argument, lebo nemas nazor. Prakticky si okopirovala prispevok o nieco vyssie.
Tema nie je o vojnacha, eko krize a alkoholikoch. Tema je jedna jednoducha otazka: Je toto normalne? A fotka. Takze sa sustred a skus este raz, ale mna uz neoznacuj.

anonym_3f3560
Dnes o 05:46

😀 😀 normálne to nie je ani náhodou

minenkaa
Dnes o 06:30
@anonym_de75a6

@minenkaa No, uprimne som ani nic ine neocakavala. Nemas argument, lebo nemas nazor. Prakticky si okopirovala prispevok o nieco vyssie.
Tema nie je o vojnacha, eko krize a alkoholikoch. Tema je jedna jednoducha otazka: Je toto normalne? A fotka. Takze sa sustred a skus este raz, ale mna uz neoznacuj.

@anonym_de75a6 chces moj názor ,čo prvé ma napadne keď som zbadala túto fotku
Ten chlap nie je normálny,takto sa obliecť ,tento typ šiat sa nehodí nikomu,otrasná parochňa otrasný rúž
Aký pekný by bol v bielej blúzke,v jemno medenej puzdrovej sukni,(to sa chlapom neskutočne hodí lebo majú úzke boky)jemný lesk na pery ,vlasy si nechať nárast a ak nemá svoje kvalitne investovať do kvalitnej parochňa a určite nie takáto čierna
Nie nie je to normálne, sa takto otrasne tmavo obliecť a dať si takuto zlu parochňu
Moj názor

zunaf
Dnes o 06:57

Cześć jestem Adrianna. Zapraszam do zakupów moich ubrań.
Ty si založila diskusiu, či je normálne, že Adrianna predáva na Vinted svoje veci? Veď na to Vinted slúži, nie?

orisker
Dnes o 07:43

...a ešte aj taká sukňa (alebo teda lepšie povedané suknica) bola pôvodne určená pre mužov - rytierov.
A potom nám ju ženské sprosto ukradli.
😜

anonym_2022c3
Dnes o 08:17
@anonym_autor

@anonym_autor este raz a znova: Homosexualita nie je choroba. A mozes byt este niekedy velmi neprijemne prekvapena, ked zistis, ze tvoje dieta, tvoje vnuca sa narodilo s touto orientaciou. Co by si v takom pripade spravila?

anonym_7188ca
Dnes o 08:31

Nechápem, prečo tu spomínate homosexualitu. To je niečo normálne, existuje to aj u zvierat. Ale toto je nejaký psychicky problem dotyčného, že sa cíti byt žena alebo čo… však si pozrite koľko ľudí premenu pohlavia oľutovalo. Je toho plný net. Nemá to v hlave v poriadku, ale nech si to kľudne nosí, podobne ako ľudia, co po námestí vykrikujú, lebo im trochu svihlo…
Mne je to jedno. Ale prirovnávať to k niečomu normálnemu ako homosexualita, to je tiež z cesty

anonym_795822
Dnes o 09:57

Toto fakt nie je v poriadku... Trápi ma tento pán na fotke? Nie. Budem sa nasilu tváriť, že je to normálne? Určite nie.

katkazatka
Dnes o 10:08
@anonym_autor

@anonym_autor vies o tom, ze mnohi zatvarame oci pred tym s cim sa nestotoznujeme? Ja sa nestotoznujem s chlapmi, ktori biju svoje zeny a deti. Nestotoznujem sa s matkami, ktore opustia svoje deti. Nestotoznujem sa s XY vecami. To su veci, ktore by sme mali svojim postojom zmenit. Nie chuďa, ktore je oblecene v zenskych satach a vyzera, ze by ani muche neublizilo.

anonym_80843e
Dnes o 10:19

@anonym_autor no tak je asi transvestita alebo také niečo, čo z toho robíte vedu? Aj takí sú medzi nami.

januska12323
Dnes o 10:45
@anonym_autor

@januska12323 lebo do takejto chorej doby vyrastajú decká,ktoré sa hádžu pod vlak keď im povieš že nie je obláčik len preto že si to o sebe myslí 🤕

@anonym_autor decká treba aj vychovávať a nehádzať to na mobily a školu. Chlapca ani dievča nenapadne obliekať sa ako niekto iný ak samo nechce. Ani sa tak zrazu nezačne cítiť.

ria_sprout
Dnes o 10:55

No sodoma gomora, autorka bude mať teraz zle sny, nehorázne, poserme sa lebo chlapec má ženské šaty. 🙄😏

anonym_6d0d6a
Odpoveď bola odstránená
anonym_b8148d
Dnes o 11:06

Chce sa ukázať celému svetu, šaty mohol pofotiť na vešiaku, alebo bez hlavy, toto je proste iné..

autor
Odpoveď bola odstránená
vroni
Dnes o 11:55

Keď bolo úmyslom mladého muža predať šaty, tak ma strašne blbu fotku - šaty poriadne nevidno. Ak chcel publikovať seba (čo asi chcel), tak sa podarilo. Inak mi to nepripadá nijako strašne, len tak hlúpo pubertálne afektovane. Niektorí z toho pubertalneho afektovania nevyjdú ani v dôchodku. Tých pár ľudí ktorí skutočne trpia poruchou identity majú smolu, že zaniknu v dave "hercov"

vivuska666
Dnes o 12:23

Chalan je na pohlad zvlastny a asi by sa viaceri za nim otocili. Ale ked je spokojny, neublizuje nikomu a zije si svoj zivot v zenskych satach, tak je to uplne v poriadku. Urcite nepotrebuje aby ho niejaka zenska postovala na modrom koniku a hladala podporu o jeho "nenormalnosti". Tiez nevieme ci nemas krivy nos do lava a urcite by sa ti nepacilo ze ta vycapia v skupine pravotocivych nosov s privlastkom nenormalna.