icon

Je toto normálne?

Včera o 16:11
Je toto normálne?
Strana
z4
jogy1984
Včera o 16:14

Čo ako ?

autor
Včera o 16:15
@jogy1984

Čo ako ?

@jogy1984 chalan v ženských šatách prezentujúci ,,svoj" šatník na bazári🙄🤮

anonym_2563f6
Včera o 16:15

Pekna sukienka 🙂

anonym_992bc3
Včera o 16:19

Mne príde normálne nepozastavovať sa nad ostatnými ľudmi, nechce sa mi ani.. vieš 🙂

wolf_
Včera o 16:23

Kto určuje definíciu normálnosti? 🤔

amonet
Včera o 16:25

kto dal tebe pravo sudiť?

jogy1984
Včera o 16:36
@anonym_autor

@jogy1984 chalan v ženských šatách prezentujúci ,,svoj" šatník na bazári🙄🤮

@anonym_autor postavu na také šaty má dobrú ale viac by sa mi páčil v červených

martinmmartin
Včera o 16:47

Ako teba take noeco dokaze ohrozit? Neexistuje situacia ako by mi niekto co predava zensku suknu dokazal nejako ublizit alebo vobec nieco zmenit v mojom zivote. Tym padom ostava iba jedina otazka - chces tu suknu alebo nie?

anonym_12e2a1
Včera o 16:48

Je toho stále viac. Aj bežne v meste stretneš podobné indivídum. Kým neotravuje ostatných, nech si robí, čo chce, len poniektoré decká sa snažia to kopírovať, aby si ich všetci všímali, hovorili o nich a toto mi už prekáža.

martinmmartin
Včera o 16:50
@anonym_12e2a1

Je toho stále viac. Aj bežne v meste stretneš podobné indivídum. Kým neotravuje ostatných, nech si robí, čo chce, len poniektoré decká sa snažia to kopírovať, aby si ich všetci všímali, hovorili o nich a toto mi už prekáža.

@anonym_12e2a1 Furt lepsie ako keby tie decka mali kopirovat niekoho z LSNS a pod. Tam moze tiect krv
Chlapa v sukni ked skopiruje hoc aj cela planeta tak sa nic moc nedeje

anonym_b30950
Včera o 16:53

Veď, páčia sa mu, už ich mal oblečené, potrebuje vymeniť šatník😂 saty sú ženské, aj maniere 😂 🙈 všetko je na poriadku 😂😂😂

autor
Včera o 16:57
@amonet

kto dal tebe pravo sudiť?

@amonet sama sebe som si dala,rovnako ako si dali tieto anomálie😡🤮

stellarstar
Včera o 17:02

Tak ako existujú lesby a gayovia tak existujú aj chlapy kt sa viac cítia ako zeny a aj take existuje ze sa narodili v zlom tele. Úplne normálne ved tebe nijak neubližije či?

maca1984
Včera o 17:04

Ubližuje ti tým nejak ? Obmedzuje nejak tvoju existenciu ?

martinmmartin
Včera o 17:05
@anonym_autor

@anonym_autor Ty si bez anomalii?

autor
Včera o 17:06
@stellarstar

Tak ako existujú lesby a gayovia tak existujú aj chlapy kt sa viac cítia ako zeny a aj take existuje ze sa narodili v zlom tele. Úplne normálne ved tebe nijak neubližije či?

@stellarstar nerozumiem ľuďom,ktorím toto ,,predvádzanie" sa príde normálne.Či len preto,že to je niekto cudzí?Keby to bol tvoj brat,rodičia by to asi za normálne nepovažovali,či?

anonym_b8148d
Včera o 17:08

Vídavam to aj osobne, nebudem klamať je to zvláštne, kamarátka má 41-42 nohu a predáva lodičky len chlapom.

amonet
Včera o 17:08
@anonym_autor

@stellarstar nerozumiem ľuďom,ktorím toto ,,predvádzanie" sa príde normálne.Či len preto,že to je niekto cudzí?Keby to bol tvoj brat,rodičia by to asi za normálne nepovažovali,či?

@anonym_autor normalny je len program na pračke🤷‍♀️

autor
Včera o 17:13
@martinmmartin

@anonym_autor Ty si bez anomalii?

@martinmmartin
@martinmmartin žiaľ áno🤣

minenkaa
Včera o 17:14
@anonym_autor

@anonym_autor ohrozuje to tvoju existenciu?

amonet
Včera o 17:15
@anonym_autor

@martinmmartin
@martinmmartin žiaľ áno🤣

@anonym_autor nesuhlasim, evidentne mas v sebe nejaku anomaliu ktora ma potrebu presadzovat co je a co neni normalne

minenkaa
Včera o 17:16
@anonym_autor

@anonym_autor a kde sa akože predvádza

anonym_2022c3
Včera o 17:20
@anonym_autor

@anonym_autor keby to bol moj brat, prijala by som jeho orientaciu s pochopenim a bolo by mi ho nesmierne luto, pretoze on si ju nevybral ale hlupi ludia ako ty by mu cely zivot ublizovali

autor
Včera o 17:23
@anonym_2022c3

@anonym_autor keby to bol moj brat, prijala by som jeho orientaciu s pochopenim a bolo by mi ho nesmierne luto, pretoze on si ju nevybral ale hlupi ludia ako ty by mu cely zivot ublizovali

@anonym_2022c3 on si ju nevybraaal???to akože sa hetero páru vyskytne takéto čudo.No dobre🫣

minenkaa
Odpoveď bola odstránená
autor
Včera o 17:26
@amonet

@anonym_autor nesuhlasim, evidentne mas v sebe nejaku anomaliu ktora ma potrebu presadzovat co je a co neni normalne

@amonet tak určitá forma diagnózy to je,ale vďakabohu že mám triezvy pohľad

autor
Odpoveď bola odstránená
anonym_72d77a
Včera o 17:29

@anonym_autor ži a nechaj žiť - pokiaľ nikomu neublížujú

minenkaa
Odpoveď bola odstránená
anonym_2022c3
Včera o 17:31
@anonym_autor

@anonym_2022c3 on si ju nevybraaal???to akože sa hetero páru vyskytne takéto čudo.No dobre🫣

@anonym_autor ano, hetero paru sa narodi homosexualne dieta. Ci ako si to predstavujes ty? Homosexualov nosia vrany, heterosexualovb bociany?

Strana
z4