Je toto normálne na stránke s hračkami?
Boze, ludia, je toto normalne, ze na stranke s HRACKAMI pre deti sirili taketo bludy? 🫢 Odpadla som. Fuj ten otraveny svet kam speje. 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
@pkgirl30 asi im až tak zarobiť nedá, keď sa chovajú tak ako sa chovajú. A to je práve to. Sám robí to, čo ideológia, ktorú on uznáva ostro kritizuje.
Podľa mňa má pravdu. Keby tam prišli viacerí na pomoc, už dávno by to mali pod kontrolou. Ktoré štáty okrem nás tam vlastne prišli pomáhať?
@jankalukasova tak sa modli aby čo najrýchlejšie skrachoval
@pkgirl30 prečo? Ja nie som zlomyselná. Kto chce kam, pomôžme mu tam. Ale nenakupujem u neho, to je fakt.
@annm81 patrim medzi nich. Mozu hracky aj za cent rozdavat jednoducho no go.
@miriam11 tak tiež by ma zaujímalo, že kto určuje, čo je konšpirácia a čo nie, pretože mnohé, ako som to tak sledovala, boli do pár mesiacov aj pravdou. Inak stránka na vyjadrenie nesúhlasu nevhodná.
@jankalukasova veď o tom hovorím, ak pre neho chcú robiť, ak sa majiteľ chce tak správať, je to ich voľba. takto by to malo fungovať právo voľby a pochopenie pre druhého.
Ohromná škoda ho predávať hračky :D už dávno mal byť niekde inde, zachraňovať celý svet. Dokáže odhaliť každú konšpiráciu, vie o každom prde na svete, všetky detaily pozná medzi prvými. Určite sa v ňom miesi pocit dôležitosti, že vie hneď a promptne vyriešiť celosvetové problémy. Klobúk dole.😀😅😅😅😅😀
@pkgirl30 aj tak nechápeš... Nevadí. Nechaj tak 🤣
@lavender94 suhlasim a tebou. Vo vsetkom.
@jankalukasova tiež si môžem myslieť že nechápeš...len sa nám nezhodujú názory, to je celé
@ankare si si ista, ze ini nesli zachranovat?
Inac hori v celom stredomori, tie kapacity su viazane aj inde
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/stovky-h...
https://www.idnes.cz/zpravy/archiv/pozary-v-evr...
@pkgirl30 možno len viac uvažujem v súvislostiach...
A čo konkrétne sú tie bludy?
Skôr ako tento pán ma desí ako sa propaguje homosexualita, preoperovanie na opačné pohlavie, šikana ľudí, ktorí majú iný názor.
@valeria_h čistá psychiatria niekedy,
Podľa mna je to jeho vec. Nepáči sa ti odíď zo stranky objednaj niekde inde. Však deti tam nechodia a neobjednávajú si samé.
@kvetinka75 Mne to nevadí, že je niekto homosexuál alebo sa dá preoperovať, myslím si o tom svoje, ale nebudem toho človeka šikanovať. Je to jeho/jej rozhodnutie. Ale prečo nám to takto nútia, doslova násilím. Usporadúvajú dúhové pochody, videla si tých ľudí tam? Chlap v tangách, vo vysokých podpätkoch a okolo krku reťaz ? Je toto normálne, zdravé? Veď je to choré. To nie je o tom, že chcú svoje práva. Toto nie je o ich právach, toto je o ich zvrátenosti sa takto ukazovať na verejnosti. A dnes sa takéto zvrátenosti označujú za slobodu prejavu, za normálne, ľudské. Viď víťaza holandskej miss. Chlap vyhral. A Tí, ktorí sa proti tomu ohradia sú označení ako homofób, xenofób, neviem ešte aký - fób a zaručene musíš mať nešťastný život.
@valeria_h úplne s tebou súhlasím. Mám aj medzi známymi opačne orientovaných ľudí a každý normálne žije. Nikto z nich nemá potrebu sa nejako zviditeľnovať a chodiť na tieto pochody. A v okolí ani s nimi nemá nikto problém. A to s tou súťažou... to už je riadne cez čiaru. Ako som písala čistá psychiatria. O chvíľu aj na dámskych wc bude asi plno mužov, pretože sa cítia byť ženami nie?
A áno videla som tie úžasné ,,výtvory,, na pochodoch. Vrcholom bolo, keď si dal chlap kostým prezervatívu, podpätky, ružové kabelky. Niekde sa musela stať chyba
@kvetinka75 Aj ja mám známeho homosexuála, je to normálny muž, ktorý si len chce žiť svoj život a sám odsudzuje tieto pochody.
No záchody pre tretie pohlavie už existujú v niektorých krajinách, verím, že v budúcnosti to bude nariadenie EÚ mať takéto toalety vo verejných budovách, štátnych atď... Ajajaj, už konšpirujem 🙈
@valeria_h ale zaujímavé, že keď sa niekto spýta, že chce vidieť tie ostatné pohlavia, aké sú to, tak odpoveď nedostane.
@kvetinka75 nuz na verejnych WC su kabinky a ja naozaj netusim ake intimne partie ma akakolvek osoba, ktora navstevuje verejne WC, zrejme by som to netusila ani ak by tam zasiel chlap. Mimo kabinky som nevidela nikoho odhalovat svoje intimne partie... Ale zaujimave je, ze len zeny sa boja, ze sa im na verejne WC nanominuju chlapi. Nikde, ale naozaj nikde som necitala, ze by chlapi prepadali panike, ze by sa im tam nanominovala zena, ktora sa citi ako chlap a oni si tam svoje intimne partie odhaluju "v kolektive"
(ale tym som len odbocila od nosnej temy, a to je ujo Dracik a jeho vylevy)
@kvetinka75 Ale vieš, že aj na to majú odpoveď. Odpoveď majú zo zvieracej ríše, že sa tam tiež vyskytujú obojpohlavne živočíchy atď alebo ako príklad ešte použijú nepatrné množstvo ľudí, ktorí sa narodili s nejakou deformitou, napríklad mali aj vagínu aj penis.
@valeria_h presne Toto ma Desi, ze nase deti budu povazovat za normalne homo transky atc.. A budu I'm podsuvane zvasty ako je to vserko normalne a ok, ked sa tak budu spravat, uz dokonca pedofili nekrofili atc sa budu povazovat za normu, ale tu si pan vyjadrila nazor a uz je rusofil, psych pacient atc...
@valeria_h a čo je toto za odpoveď? Nech mi ukážu jedného obojpohlavného človeka. To ľudia nevidia čo majú medzi nohami? Veď buď jedno alebo druhé. Iná odpoveď pre mňa nie je prijateľná, nakolko v realite sa nič také dokázať - ukázať nedá.
@kvetinka75 Vieš oni sa chytia všetkého, ako sa hovorí, že topiaci sa aj slamky chytá..

@viestta Na zaklade tejto novej vlny konšpirátorov vznikne úplne nový pododbor psychológie a psychiatrie. Pre mňa ako laika je úplne fascinujúce sledovať, ako sa títo ľudia po špirále dezinformácii prepadajú do stále väčších absurdností a nevidia to - asi ako anorektik, ktorý v zrkadle vidí totálne zdeformovaný obraz svojho tela a nik okolo nechápe, ako sa tá kostra môže považovať za tučnú. Pre odborníka v tejto oblasti musí byť dnešok zlatý vek.