Je toto vzťah?
S chlapom spolu chodíme cca rok. Nebývame spolu. Sme z iného mesta. Píšeme si každý deň. Vie čo robim počas dňa ja, ja viem čo robí on. No nestretávame sa veľmi často. Posledný čas, je to tak raz za mesiac. Čo ma mrzí… Je toto vôbec vzťah?
tesite sa na seba? rozpravate sa o buducnosti? pracujete na tom, ako byt spolu stale? s muzom sme mali vztah na dialku,dochadzali sme za sebou kazdy vikend na striedacku,bolo to namahave,ale od zaciatku sme riesili buducnost,stretavali sa s rodinami,trvalo to 2,5 roka a cely cas sme sa stretavali kazdy vikend.
Toto nie je vzťah určite. A čo plánujete vôbec nejakú budúcnosť? Alebo to beriete len tak,ako to je a nemienite sa posunúť ďalej?
@janetinka27 niekedy som sa tešila, teraz už ani nie... Keď on ako keby ani nemal záujem o stretnutie, Keď sa raz za mesiac uvidíme, tak som iniciátorom vždy len ja
Tak to ukonči,keď už sa ani netešíš a on nemá záujem sa stretávať.
asi uz treba zakrocit,bud sa porozpravajte alebo to ukoncite.lebo to je take dostratena. clovek by uz mal vediet,co vlastne od vztahu ocakava a ked je taky vlazny, tak nech sa vymackne alebo nech necha tak.
Moj muz, vtedy este priatel za mnou jazdil kazdy vikend z Prahy do BA.. nemyslim si ze je toto vztah, mozno si nejaka bokovka 🤷♀️
nie je to normalne -pri hodine vzdialenosti, iste by som nepokračovala dalej
Ahoj môžeš mi prosim poslať RP, chcem sa niečo opýtať sukromne

@mimka1402 je to ,,vzťah,, po veľmi dlhom čase čo som bola sama. Nie rok, nie dva ale oveľa dlhšie