icon

Je tu nejaká 21 ročná snažilka?

dominika1516
15. apr 2012

ahoj baby 😉
Je tu este nejaka mladunka snazilka??...

lejduska
3. máj 2012

@dominika1516 ja si myslim, ze nevolnosti sa daju prekonat. vo mne zas ostane pocit, ze moze sa vsetko zle zopakovat myslim potrat..a ja sa tesim na tehulkovanie..ale podla toho co som sa dnes dozvedela asi zatial nemam co robit v tejto skupine no

adka_pajerska
4. máj 2012

@dominika1516 no my sa nejako nesnazime,no snazime ale snazime na to nemysliet.,Jednoduche si milovanie uzivame a keby sa nahodou podarilo tak by sme skakali po plafon ale skor si myslim ze nie ked mi povedal ze bez liekov to asi nepojde a teraz mi kazal vysadil duphaston,takze neberiem nic.

dominika1516
autor
5. máj 2012

@lejduska ale no jak ze nemas co robit v tejto skupinke .. Urcite mas ved si mlada snazilka takze patris .. No aj ja sa tesim na tehulkovanie no tiez od kedy som na modrom konikovi a citam niektore prispevky bab ktore uz prezili ci uz potrat alebo cele tehotenstvo prelezali v nemocnici a padobne veci tak mam aj strach ci bude vsetko tak ako ma byt a hlavne ci bude male zdrave ..

dominika1516
autor
5. máj 2012

@adka_pajerska no tak ani mi sa nejak roboticky nesnazime proste ked to na nas dojde tak sa vybujacime 😉 a je jedno ci su plodne dni abo nie alebo kde sme je to o to krajsie uzivat si milovanie a tak splodit babatko 😉 .. Aspon podla mna 😉 .. No ak ti maju lieky pomoct k tehulkovaniu tak ich len pekne papat a este krajsie sa snazilkujte 😉...kolko si vlastne vydata cerstvo ci uz dlhsie??

lejduska
6. máj 2012

@dominika1516 t ylen nemaj strach..ja som mala odjakiva, ze sa mi stane to co mojej mame (potrat) a pozri ako to dopadlo..neprivolavaj to

dominika1516
autor
6. máj 2012

@lejduska ani nechcem a snazim sa vzdy mysliet na to ze vsetko bude oke .. No moja mamina zas prelezala cele tehotenstvo ked cakala mojho brata v nemocnici ☹ .. A snazili sa o neho 6 rokov .. Tak ale verim ze ja budem tehu do roka 🙂)

lejduska
6. máj 2012

@dominika1516 to naozaj? tak nase maminy to maju podobne..moja mala najprv potraty a pri mne prelezala..nie vsetko v nemocnici ale 8 mesiacov len lezala a max na wc isla..asi tak..ale my sme silne..a ja aj ked mam slabsie obdobie budem bojovat

dominika1516
autor
6. máj 2012

@lejduska treba bojovat ak chceme drzat nase vytuzene babatka na rukach 😉 .. Fuu tak nase maminy to mali dost podobne tak snad aj my budeme mat nieco podobne a to spolocne tehulkovanie 😉

lejduska
6. máj 2012

@dominika1516 ano mali teda..no tak uvidime predpokladam, ze tebe sa to podari skor..ja hlavne chcem nech s ato podari raz..abo viackrat

dominika1516
autor
6. máj 2012

@lejduska no tak bola by som rada keby sa nam to podarilo cim skor no tiez to nevidim vo velmi blizkej buducnosti, skor az tak o rok vzhladom na problemy co mam aj ked nie su ako tvoje zavazne no u nas to je naopak kus lebo aj partnerovi nieco nasli takze musime byt trpezlivy a ist este na par vysetreni .. ☹

lejduska
6. máj 2012

@dominika1516 rok? cosiiiii ja to chcem stihnut do roka..teda je to jedno ale nechcem to uz dalej natahovat tak tebe sa to podari..a priatel co?? ma nejake problemy? kludne napis do posty ked tak. rada by som vedela aj o opacnom pohlavi nech nic nepodcenime.

dominika1516
autor
7. máj 2012

@lejduska tak neviem ci sa to da nazvat problem ale momentalne asi ano ale nie je to nic trvale len musi vraj tiez brat vitaminy a viac ti napisem do posty 😉 .. No aj ja by som to najradsej stihla do roka ale ako sa hovori chciet je pekne :-/ .. Ale snazilkovat sa budeme nonstop 😉

henrietad
Autor odpoveď zmazal
lejduska
7. máj 2012

@dominika1516 no jasne uzivat si kazdy mesiac vkuse a hotovo..dobre kludne pis tam sak je to hakliva tema..ale myslim, ze do roka to hravo zvladnete

lejduska
7. máj 2012

@henrietad gratulujem ti teda k malickemu drobcovi hlavne nech vsetko ide ako ma 😔
nvm ci si citala moj prisveok ale nikdy nikdy som taka negativna nebola..som proste viac ku pesimizmu ale v tomto smere som bola optimista az az, a stale nieco zle alebo neprijemne voslo do cesty a ja som stale verila..az posledna navsteva ineho lekara ma nejak polozila a neviem sa odosobnit..nechame ako som to vedela tolko mesiacov ale dam na tvoje rady, a tiez som sa tak popalila, odjakziva som sa obavala, ze potratim (ze to zdedim po mamke) a ono to tak aj dopadlo..takze si treba dat facku a rozmyslat normalne

dominika1516
autor
7. máj 2012

@lejduska tak ja dufam ze budeme obe do roku tehulky .. Uz som pisala kus dlhsia ale snat som na nic nezabudla 😉

henrietad
Autor odpoveď zmazal
lejduska
7. máj 2012

@dominika1516 verim aj ja

dominika1516
autor
7. máj 2012

@henrietad ahoj tak v prvom rade gratulujem k cervickovi a zelam vam obom vela zdravia hlavne 😉 .. No tak to mas pravdu ze negativne myslienky by sa mali vyhodit no nie vzdy to ide kym my sa bojime ci vobec budeme mat babo tak ty uz ho mas v ,,brusku,, a bojis sa ci bude zdrave a vsetko ako ma byt no vzdy sa budes trosku bat celkom to vyhodit nejde lebo aj ked sa male narodi tak stale sa budes onho bat .. Ja musim z hlavy vyhodit hlavne tie myslienky ktore mi behaju po hlave vzdy ked dojde mrcha a ktore ma sprevadzaju skoro cely mesiac aj ked to snazilkovanie si s partnerom uzivame ako sa len da..😉

dominika1516
autor
7. máj 2012

@lejduska 🙂 .. A co porabas dnes?? U nas prsi a tak moc toho neni co by sa dalo, partner je v praci tak sa nudim dost 😉

lejduska
7. máj 2012

@dominika1516 takze internet hej? budes aj nieco varit? ja som u nasich teraz lebo bydlisko mam vo VT a tu mam vsetkych lekarov zatial tak teraz kym beham musim byt doma. u nas tiez zamracene co ma nepotesilo al emusim ist do obchodu pozdrav kamoske na svadbu poslat a do mesta mame kupit manikuru na narodky(zajtra a dnes ma meniny) a mozno s kamoskou kocikovat ked nezacne prsat. drahy s uci na statnice takze nic z neho dneska 😀

dominika1516
autor
7. máj 2012

@lejduska 🙂 hehe ze nic z neho 😉 .. Fuha ale riadne nabity program mas dnes 🙂 .. no varit idem uz o par minut aby mal priatel obedik na stole ked pride z prace a potom uvidim co z neho 😉 .. No tak internet len modry konik kusok a citala som aktuality ze co nove vo svete no nic zaujimave 😉

lejduska
7. máj 2012

@dominika1516 nabity?? kdezeeee onokedy to byva netak a hlavne behacky medzi vt a po aaach to bolo..teraz je to kludne..len neviem kedy sa odhodlam ist do obchodu ked je tam pochmurne vonku.., hej nic na aktualitach mas pravdu

dominika1516
autor
7. máj 2012

@lejduska nic tam neni uz som aj kukala ze ci o tych individuach na farme nieco nepisu no nic tak to uz musi byt katastrofa ked ani bulvar nic nenapisal 😉 ... No u nas prsi a je zima tak asi pojdem aj opratovat kus daco sak vzdy sa nieco najde 😉
Heej ty take nabite dni mas ja ani moc nie len do prace z prace navarit upratat kus vyuzit volny cas s polovickou a snazilkovat sa 😉)

kinka555
7. máj 2012

@dominika1516 ahoj, aj ja sa idem pridat k vam 🙂 mam 22 zachvilku, 1rocnu dcerku a pracujeme s manzelom na dalsom babatku, bohuzial, zatial sa nam nedari... drzim palce nech vam to vsetkym vyjde 😉

lejduska
7. máj 2012

@dominika1516 uz ani farma nikoho nezaujima lebo dlho ide 😀
no mavam sem tam hekticke dni, nie nejak zvlast stresujuce len plne niecoho 🙂 sklu mam taku, ze mam nepravidelny rozvrh pricom chodim denne, pracu mam taku, ze beham po roznych mestach, a medzi tym behame z PO do VT a do priatela, sak apson neni nuda, len je to vsetko niekedy tazke zosinchronizovat

dominika1516
autor
7. máj 2012

@kinka555 jeeej tak super dalsia mlada mamicka a zaroven aj snazilka 😉 .. Ale tak vynde vam aj druhe babo ved prve mate takze to pojde asi chce len cas a vela snazilkovania 😉

dominika1516
autor
7. máj 2012

@lejduska no tak to ti verim ved ja len citam ako to mas hekticke a musim povedat ze si sikulka ked to stihas 😉 .. No ide dlho a uroven je miziva 😉)

lejduska
7. máj 2012

@dominika1516 citas ako mam hekticke dni? ani nie teraz..to inoked yked m kamaratka napise na fb ze co robim najblizsie dni napisem jej slohovu pracu o tom 😀 samozrejme nie vsetko vyjde na stopercent ale je lepsie sa niekedy sustredit na ine veci, a je to lepsie nez sediet doma na fb a vecer sa obacim, ze uz treba spat..neznasam take dni. a ty v pracicke nie si?

dominika1516
autor
7. máj 2012

@lejduska nie niesom ja mam tyzden dovolenku tak si ju chcem uzivat no pocasie mi to pokazilo a tak mozno uz v stredu pojdem do prace ked nevynde slniecko 😉 .. No tak ja na fb uz som minimalne lebo nam to nicilo vztah takze pisem jedine s priatelom a par clenmi rodiny a niekolkymi babami no chalanom sa vyhybam ;-D ... Tak to verim ze jej rozpisujes sloh ved uz len to behanie medzi tebou a priatelom, skola, praca a kopa inych veci fuuu ... No niektore dni su tak aj ja poznam ze niekedy by som najradsej ani z postele nevstala lebo taky nabity den mam a niekedy sa zas tak nudim ze konec 😉