icon

Je tu nejaká 21 ročná snažilka?

dominika1516
15. apr 2012

ahoj baby 😉
Je tu este nejaka mladunka snazilka??...

dominika1516
autor
7. jún 2012

@maggie37 nevadi pekne si to napisala 😉 🙂 ... No tak ta kyselina listova je vraj perfektna ja som ju brala len jeden mesiac ale verim jej a budem v jej uzivani pokracovat 😉 ... No ved to ze kazdy vnima uzivanie inak ja som tiez nadsena predstavou vlastneho babatka a ziadne ine uzivanie u mna nepripada v uvahu ja zbozbujem rodinny zivot a rodinne vylety 😉
No OVU viem presne kedy mam lebo ma strasne bolia vajecniky a toci sa mi hlava a mam straaaasnu chut na keksikovanie 😀

sanny228
7. jún 2012

@dominika1516 @maggie37 ahojte prosím vás chcem sa spýtať akú kyselinu listovú beriete ? 🙂 lebo som videla že baby berú buď femibion 800 alebo acidofolikum? 🙂 ktorá je lepšia ? my sa snažíme o babätko zatiaľ len 2 mesiace..tak si myslím že by som ju mohla začať brať ak by sa nám to náhodou podarilo len neviem ktorú 🙂

maggie37
7. jún 2012

@sanny228 ahoj, vieš kedy máš ovuláciu? 🙂 čo sa týka kyseliny listovej, Femibion je podľa mňa marketingový ťah, lebo je drahý. Je to však na každého osobnom zvážení 🙂 Poradiť ti teda čo je najlepšie, nevieme :D Skús na to nemyslieť a bábo príde.. Ono vždy príde v pravý čas 🙂

maggie37
7. jún 2012

@dominika1516 Tak aj u mňa je to tak nejako s tou OVU :D

sanny228
7. jún 2012

@maggie37 tak zatiaľ neviem presne povedali sme si že to budeme len tak skúšať a uvidíme či to výjde...ale tak rozmyšľam o tom že si začnem merať BT alebo kupim ovulačné testy....myslela som si že už sa nám to podarilo..kedže mi mrcha meškala už 8 dní...no a dnes ráno...samozrejme že nakoniec prišla :-/ tak čo už...tak potom kludne aj to acidofolikum môže byť..mám totiž jednu krabičku doma lebo som ho brala asi pred pol rokom...hematologička mi ho predpísala ako vitamíny...

dominika1516
autor
7. jún 2012

@sanny228 ahoj 😉 tak ja som uzivala len femibion 800 to druhe nie takze neviem a femibion je skvely podla mna lebo obsahuje metafolin kedze asi 50% zien z genetickych pricin nedokaze premenit dostatocne mnozstvo kyseliny listovej na jej aktivnu formu tak ten metafolin je nevyhnutny ... 😉 jeeej vy 2 mesiace a my 3 😉

dominika1516
autor
7. jún 2012

@maggie37 😉 faaajne uz som myslela ze to sama som na tom tak ze aj ovulka ma boli 😉 😉 a aky si teraz DC?? Ja este len 20DC :-/

maggie37
7. jún 2012

@dominika1516 ja neviem aký som, nesnažilkujeme-nesledujem :/ Určite nie si sama... 🙂

majka355
Odpoveď bola odstránená
maggie37
10. jún 2012

@dominika1516 Tak a som 7. DC a vyzerá to tak, že začíname snažilkovať :D

kinka555
11. jún 2012

@dominika1516 ahoj, no co ako? podarilo sa? 🙂

dominika1516
autor
11. jún 2012

@kinka555 ahooj tak zatial mrcha nedosla a testovat sa este nechcem ked tak az cez week ale vcera som mala priznaky na mrchu a dnes nic akurat ma boli hlava a aj prsia .. A ty ako??nieco nove?

kinka555
12. jún 2012

@dominika1516 no ja som bola minuly tyzden na vyvolavacku a stale nic, vcera som si robila test (samozrejme vecer lebo som nemohla vydrzat) a bola iba slabunka ciarocka, taky duch, tak neviem ci je zly test alebo je to tym ze som si ho robila vecer, lebo minuly tyzden bol negativny tak som isla na tu vyvolavacku... pockam este a v stredu rano si urobim, a ked aj ten vyjde tak sa budem tesiiiiiiiiit 😀 drzim ti palce, silno silno

dominika1516
autor
12. jún 2012

@kinka555 hehe nemohla si vydrzat tak to poznam aj ja som si naposledy hovorila ze rano si spravim a trd belavy uz vecer som testovala ale tak mne na rozdiel od teba ani len naznak druhej ciarky neukazal :-/ no teraz stale nic nedosla mrcha a je mi dobre ako ne tak jak sa citim pred mrchou ze ma bolia krize a podbrusko vooobec nic teraz okrem prs a hlavy takze uz zas zacinam dufat a ked mi bude este vecej meskat mrcha tak cez week testujem a musi tam byt // 😀
Jaaaj tak drzim palce a snad sa budeme tesit obidve uz 🙂
A chodis casto na tu vyvolavacku ci to si bola prvykrat?

kinka555
12. jún 2012

@dominika1516 uz som bola 3krat.. ja som od pôrodu vobec nedostala kramy, dlho som kojila dcerku ale kedze sme chceli druhe babinko musela som prestat kojit ale aj tak som kramy nedostala... teraz naposledy mi tyzden meskali ale test bol negativny... az teraz mi ukazalo slabu ciarku po 2 tyzdnoch...

maggie37
12. jún 2012

@dominika1516 takže ty už také príznaky že bolestivé prsia a podobne?? :D koľký deň cyklu si? 🙂)

adka_pajerska
12. jún 2012

Ahojte zieny tak ako pokracujete so snazilkovanim???Podarilo sa niektorej?

dominika1516
autor
12. jún 2012

@kinka555 fuha velmi zaujimave to je ze zrazu sa zjavila ciarka tak drzim palceky nech je ta ciarocka coraz silnejsia 😉 .. No tak aj moja znama po porode vobec nedostala len mala neustale mrchovske bolesti inak nic a tiez chodila na vyvolavacky a len jeden mesiac nahoda a uz bolo 2. babo 😉

dominika1516
autor
12. jún 2012

@maggie37 momentalne som 27 DC a mrcha mi chodi na 26 DC ale odkedy pijem alchemilku tie 2 mesiace tak dosla na 27 DC takze este moze dojst akurat ine mesiace ma bolia krize aj podbrusko a teraz vynimocne toto neboli ale bolest presla do prs a hlavy 😉 tak uvidim ale som nastavena na to ze bude babo 😉

dominika1516
autor
12. jún 2012

@adka_pajerska ahooooj tak ja cakam mrcha nikde tak snad uspesny mesiac 😉 a co ty?

adka_pajerska
12. jún 2012

@dominika1516 ahoj no ja som na tom zle.Bola som v martine a zistili mize mam zle vysledky na stitnu zlazu tak teraz beham po vysetreniach ☹ Ale tak dufam ze sa tym uz vsetko vyriesi

maggie37
12. jún 2012

@dominika1516 tak ti veľmi budem držať palce 🙂

dominika1516
autor
12. jún 2012

@adka_pajerska ☹ ☹ jaaaj cipana ta stitna zlaza je svina ale tak ak to podchytia a nasadia ti lieky tak sa to da dokopy a potom to uz snad skonci a bude len dobre :-/

dominika1516
autor
12. jún 2012

@maggie37 dakujem aj ja tebe a daj potom vediet ako to dopadlo s ciarkou 😉

adka_pajerska
12. jún 2012

@dominika1516 no dufam ze ano pretoze norma je do 5 celych a ja mam 10,43 takze je to raz tolko ale dufam ze sa to liekmi vyriesi

dominika1516
autor
12. jún 2012

@adka_pajerska tak je to dost ale dnesny lekari to uz maju pod kontrolou vacsinou takze by ta mali dat dokopy aby si mohla tehulkovat 😉

adka_pajerska
12. jún 2012

no ja dufam ze vsetko dobre dopand eteraz idem do 21, na vysetrenia znova tak sa dozviem ako som na tom taksom strasne zvedava

maggie37
12. jún 2012

@dominika1516 nie, ty daj vedieť ako to dopadlo, ja až o tri týždne a to je ešte ďalekooo 🙂

dominika1516
autor
12. jún 2012

@maggie37 😉 jaaaj dobre tak ak nedojde mrcha tak cez week testujem 😉 a ak dojde tak skor budes vediet ako to je somnou 😉 ale ja budem rada cakat do weekendu 😉

dominika1516
autor
12. jún 2012

@adka_pajerska drzim palce nech to dobre dopadne :-* .. a inak ako zijes ked si odmyslis to zle ? Prsi aj u vas lebo u nas katasrtofa mokro a horuco nechapem take spojenie ale strasne dusno je tazko sa mi dycha a aj hlava boli z toho pocasia uz chcem horuce leto a opalovanie sa 😉