Je tu nejaká 21 ročná snažilka?
ahoj baby 😉
Je tu este nejaka mladunka snazilka??...
@dominika1516 moja nebud smutna, ono to pride, len musis vymyslieť nový spôsob ako na to... 😉 vyskúšajte metodu 3x cez ovulaciu... 😀 minule vyšlo tehu kvoli tomu jednej žene tu na MK a možno aj mne 🙂 uvidíme...
@maggie37 jeej dakujem za radu a podporu :-* ... 3x cez ovu ?! akurat vcera som ju mala takze tento mesiac to uz neoskusam ala dalsi mesiac to za vyskusanie stoji 😉 .. a mas pocit ze tebe to vyslo tento mesiac? .. to by bolo skvele moja 😉
Ahooj tak je tu nejaka nova mladunka snazilka ??😉 Ja stale cakam ci dojde mrcha alebo nie no priznaky mam ale mrchana meska 2 dni takze to este nic nemusi znamenat ..
@dominika1516 jééj pozerám že sa ti ti podarilo 🙂 tak to gratulujem 🙂 ja stále ešte na tie dve // čakáám :-/ ale tak dúúfam že po tom polroku čo sa snažíme, že sa to konečne podarí 🙂
@sanny228 dakujem aj mi sme sa snazili pol roka tak snad aj tebe ten 6.mesiacik donesie take stastie ako mne 😉 .. inak ako zijes a co mas noveho?
Oživujem tému... ;) Je tu ešte nejaka 21 ročná snažilka? 🙂
Iba hlien a podla bolesti viem, kedy bude ovulka 🙂 aj ja mám pocit, že to vyšlo, bruško pobolieva, mala som hnedé špinenie a ,,návšteva" by mala prísť v sobotu. Môžem už zajtra testovať?

@adka_pajerska to by bolo naj lebo ak sa nezadari do konca roka tak to asi vzdame na chvilku aby nam to nezacalo liezt na hlavu ...