Je tu nejaká obeť podvodníka z Bazos.sk?
Musim aj ked nerada priznat, ze som naletela podvodnikovi. na bazos.sk som dala inzerat, ze kupim kociar concord do 120 euro. a ozvala sa mi pani slavka, ze mi ponuka za 100 euro concord neo. chcela, aby som jej peniaze previedla na ucet, tak som aj urobila. no a dnes som citala upozornenie na zenu, ci muza, nevime, co robi tieto veci, ze ponuka tovar, ktory nema, zhrabne peniaze a tovar a ani svoje peniazky nikdy neuvidite. patrala som na nete a zistila som, ze som uz asi 10 podvedena pravdepodobne tou istou osobou. podla cisla uctu a podla mena majitela uctu by malo ist o tu istu osobu. neviem, co dalej.... zvazuje podanie trestneho ozamenia. ak ma niektora podobnu skusenost, prosim ozvite sa. dikes.
@luciaone dobry den a kedy ste ich prosim zaslala?
@luciaone a na zaklade inzeratu z bazosu alebo tu na MK?
@zuzanka1707 na bazoši nejak v oktobri
Ja by som to riešil cez tel.Markizu,alebo Jojku.Oni už vela veci pomohli vyriešiť.Oni už majú na to svoje páky.
Ani ste to nedavali na policiu ?
Dobry den. Ja som zaplatila podvodnicke na bazosi 85€ na ucet za cizmy. Cislo je nedostupne, na maily nereaguje. Prijemca: SK 221100 000 000 80 1709 2788 Holzova Karina. Ked nekto ma z niu skusenost napiste...
http://zmeskanyhovor.sk/cisla/detail/0944719189
To sem nasla na nete!!! To bude asi ona!!
Pisala z mailu: fuskovak@centrum.sk
novana presne mas pravdu..mna teda zavolala na muj inzerat, ze ma cizmy tommy hilfiger ktore mi do dnes neposlala.. nasla som o nej ze uz mala aj sudne konanie minuly rok teda v septembri 2016 o podvody.. v pondelok idem do banky a hned potom na policju nech ma toho viacej herecka, uz ju teraz stihaju, skonci sa ji uzivanie za nase peniaze. Policja sa potesi hlavne ze vieme o koho sa jedna, len jej to pripisu..
Je mi ľúto, že to musím takto riešiť, ale dotyčnej som dal dosť času na nápravu a na výzvy reaguje výhovorkami alebo vôbec aj keď sme sa dohodli na termíne kedy mi vráti peniaze čo som jej požičal a požičiava si stále aj cez internet a používa rôzne profily Jasne, je to moja naivita že som dôveroval a chcel pomôcť týmto chcem upozorniť aj ostatných ľudí dajte si pozor na Karin Pazitkovu s Bánoviec Nad Bebravou je to PODVODNÍCKA!!!
Kto vie niečo viac o podvodníčke s číslom účtu: SK11 0900 0000 0051 2573 1520 VS 345664 tel. 0949 402 830 ? Ani tovar ani peniaze. Budem rada, keď niekto zverejní jej adresu a svoje skúsenosti pre výstrahu aj iným. Ďakujem.
Dobry den nemate skusenost s podvodnikom, ktory sa predstavuje ako MGr. Miroslav Šramek z Košickej dražobnej spoločnosti?
Obral nas o dost penazi, ktore si vypytal ako zabezpeku pred kupou pozemku, poslat peniaze vopred vkladom na ucet
vystupoval seriozne
Komunikoval s nami cez tel. c 0944 804 204 a email mgr.miroslavsramek@gmail.com
Za akekolvek info budem vdacna uz sme podali na neho trestne oznamenie
PATRIK HAJD ak niekoho okradol o peniaze, dajte mi vedieť.. Mňa okradol o 160€,podala som trestné oznámenie ale berie sa to ako priestupok. Ak aj vás okradol podajte naňho trestné oznámenie a bude to trestný čin!! Prosím ľudia pozbierajme sa a nech dostane čo si zaslúži tá špina!!! Ozvyte sa. Mi. Ďakujem
PATRIK HAJDU!!!!
Ja mam zlu skusenost s Karin Holzovou. Omylom som poslala na reg.dcery miesto10 eur 1010 vratila 880, ostatne nie.
@habanka2014 Mna okradla o 130 eur.
@epavlikova. Ja som nasla o nej uz vela v nete, bola som u PZ, uz si ju dali vypocut v Nitre...ona je uz v podminke..
@habanka2014 Neviem, ako postupovat teraz.
@epavlikova urcite chodte policajtom, zapisu to...dalsi podvod...nech ma toho viacej...viac rokov basy dostane...urobte to..vo vasim meste urcite je este nekto koho oklamala..oni si to spoja do kopy..podajte tresne oznamenie..
@epavlikova dagdieova ja neviem meno a adresu danej podvodníčky, len číslo účtu SK11 0900 0000 0051 2573 1520 VS 345664 telefon 0949 402 830 má už vypnutý, vie niekto pomôcť?
@dagdieova. Robila ste prevod?
V bsnke by vam mali povedat meno. Alebo aj v internetbakingu to vidite.
Presne, v banke spisete reklamaciu, podnet a banka bude od tej pani vyzadovat aby vam vratila peniazky.
Ahoj. Mam podobnu skusenosť... Poslal som podvodnikovy na bazos.sk zalohu za auto 240eur na ucet.a samozrejme uz sa neozval Mam jeho tel. Cislo. Cislo uctu. Aj meno a firmu ktoru zastupuje len dufam ze to je jeho prave meno. Planujem ist do banky a poziadat ich aby poziadali jeho o vratenie peniazi. Do 60 dni ak nepride odpoved su vraj povinny dat mi udaje o podvodnikovy - to pojde na trestne oznamenie za nedovolene obohatenie sa a dufam ze to skonci dobre....dudam ze som niekomu poradil postup pri podobnej situacii...ak poznate lepsi sposob prosim poradte mi a ozaj budte opatrny ! ...( Podvodnik : Filip Nesvadba Techron s.r.o

@1chutnuck11 no zatial ste prva čo mi piše..museli by sme nazbierať sumu 300 € aby to bol trestny čin..ja som zaslala 40 €.