Je tu nejaká obeť podvodníka z Bazos.sk?
Musim aj ked nerada priznat, ze som naletela podvodnikovi. na bazos.sk som dala inzerat, ze kupim kociar concord do 120 euro. a ozvala sa mi pani slavka, ze mi ponuka za 100 euro concord neo. chcela, aby som jej peniaze previedla na ucet, tak som aj urobila. no a dnes som citala upozornenie na zenu, ci muza, nevime, co robi tieto veci, ze ponuka tovar, ktory nema, zhrabne peniaze a tovar a ani svoje peniazky nikdy neuvidite. patrala som na nete a zistila som, ze som uz asi 10 podvedena pravdepodobne tou istou osobou. podla cisla uctu a podla mena majitela uctu by malo ist o tu istu osobu. neviem, co dalej.... zvazuje podanie trestneho ozamenia. ak ma niektora podobnu skusenost, prosim ozvite sa. dikes.
@janijanijani 0903884555 zavolajte mi
@stula Dobrý deň , náhodou som našla vašu správu o tomto podvodníkovi, tiež som obeťou , ešte aj teraz po toľkých rokoch ma to štve..a ten podvodník si ďalej veselo podniká a určite ho netrápi koľko ľudí obral o peniaze ktoré mohli použiť v prospech svojej rodiny... neviem ako sa taký človek môže pozerať každý deň do zrkadla a pokojne spávať ...ale dúfam že ho karma- osud dobehne a vráti mu to aj s úrokmi..
Lukáš MELLEN!....0950751384... Podvodník na bazosi!... Pozor.. Mení si čísla aj ucty
Aj ja mam skusenost firma Techron,tel cislo 0940564814 poslal fakturu z mailu Zuzana.Zifcakova11@centrum.sk.Ja som mu poslal len 20 ,-euro ale aj tak je to skoda nejakemu podvodnikovi davat zadarmo.Ja som chcel celne sklo tak ma volal z uvedeneho cisla ze mi doda aj dovozom nove ale ze to musim najprv uhradit na ucet SK10 1100 0000 0029 4602 7094 ze v hotovosti sa to neda.Odvtedy sa uz viac neozvalTak ma oklamal.Bol som na policii to nahlasit.Firma Techron existuje ale dotycny podvodnik s tou firmou nemusi mat nic spolocne.Policia sa moze chytit jedine cisla uctu a telefonneho cisla ostatne udaje su fiktivne.Takze davajte si ostatni pozor ak niekto pyta peniaze dopredu.Policia moze zistit aj z akej IP adresy komunikoval cez internet.A ze uz maju na viac podani na toto cislo uctu.Tak hadam ho vypatraju anklopnu mu po prstoch.
Ten co vybera zalohy je Andrej Zelo a predstavuje sa pod tou firmou ktora stym nema nic spolocne. Spinavy pes nech ho slak trafi za to
Kde byva alebo sa zdrzuje ten Martin Zelo nemate niekdo jeho foto?
@vlado659 vraj v okoli noveho mesta nad vahom asi hradok 58, foto vygoogli na fb
..... aj tu ho spominaju https://www.azet.sk/firma/1203620/jaroslav-zelo...
Ahoj, príspevky nepíšem ale, dnes som sa však tak naštvala, že musím.
Chcem vás všetky upozorniť na jednu pani.
Anička Mirkova Kačaniova
Trenčianska 17,
Nove Mesto nad Vahom
0940289399
skontaktovala ma kvôli balíku oblečenia 140ks+ja som jej tam ešte pridala zo 30 ďalších kusov za 100eur čo som predávala a tak sme sa dohodli na predaji na dobierku do domu nakoľko balík ma 25,5kg. samozrejme, že sa začala zatajovať a balík neprebrala. Ja som jej volala a smskovala ale žiadna odozva. Dnes som požiadala susedu a zavolala z jej mobilu. Samozrejme, že to zdvihla a dosť ma prekvapila jej otázka. "O ktorom balíku sa rozprávame" Keď som jej to objasnila tak len zahromžila a zlozila. Takže ja som zaplatila poštovne tam 10,36 a ešte aby som balík dostala nazad ďalších 8,50. A to všetko za to že som niekomu chcela pomôcť a predať balík v hodnote okolo 300 eur za 100 eur.
Podľa všetkého sa zdá, že milá pani Kačaniova ma na svedomí viac balíkov a, že sa len tak pohráva s ľuďmi na nete. Dajte si na ňu prosím pozor a nebuďte naivne ako ja. Ak môžete tak tajte vedieť aj ženám na ďalších stránkach. Nikdy ma za tie roky nikto neoklamal a tak som prekvapená a sklamaná....
Informujem. Bazos.sk.. Asi (take meno ukazuje pri maily)Tomas Vavro s Kosic.. Mail: oideta@centrum.sk ...POZOR !!!!! podvodnik a zlodej. Pyta peniaze za tovar, ktory vsak nedoda a neodpoveda na mail....
@novana nasilu??to je ako?? Ja som bola kontaktovana. Vzby predavam balik a nikdy som nemala problem. Veci mam nafotene takze ziaden zajac vo vreci. A balik ma hodnotu 300 ale na predaj je za 100 takze som si neni ista na com mam zarobit.
V kazdom pripade viem ze cim bude osoba na telefone milsia tym menej jej mam doverovat.
POZOR Podvodník na bazoši, ešte ma inzeráty
Pavol Volanský
adresa: Sadova 4/39 Dlhé nad Cirochou 06782
tel: 0948955359
mail: pami.eu.pmv@gmail.com
https://mobil.bazos.sk/inzerat/76037303/Predam-...
presne tak 100E
@alias32 ja dom baletela a platila 40€. Dodnes ani peniaze ani tovar.... Ale dala som trestne oznamenie a tam mi policajt povedal , ze je to sice len priestupok ale ak sa celostatne najde viac ludi co pojdu na policiu tak to riesia ako trestny cin. Nikdy nevies ci niekto necaka prave na tvoje podanie.

@janijanijani Mozete uz aj teraz podat trestne oznamenie. Nemusite cakat.