Je tu niekto, komu nerobí problém posielať na dobierku?
Peniazky popredu na ucet neposielam po zlej skusenosti,kde mi ani tovar ani peniaze neboli vratene.Podotykam,ze sa jednalo o kupu kociarika za ktory som zaplatila 139 euro.Tak teraz som opatrna a kupujem len na dobierku,Lenze je to velky problem v ustretovosti predavajucich.Nechcu na dobierku posielat,vraj len po prevode na ucet.Neda sa jednoducho vysvetlit,ze som mala zlu skesonost a ze jednoducho som uz ostrazita.Ja som tu mala o vela veci zaujem,no bohuzial som nepochodila.Tak nechapem,o com potom tento bazar je?Je tu niekto,kto by mi predal teda veci aj na dobierku?
Ahojte, ja tiež neposielam na dobierku. Asi 3 neregistrované záujemkyne veľmi chceli danú vec a keď som im navrhla, aby mi teda poslali na účet len to poštovné, vzápätí im bude z ceny dobierky odrátané, napr. 5 eur, aby som nebola ja stratová keby neprebrali a v tom sa už ani neozvali. Lebo je mnoho ľudí, čo sa teší aj z toho, že si objedná a neprevezme, ale samozrejme je aj mnoho, čo sú takí neni. Ja tiež v prvom rade čítam hodnotenia a podľa toho zvažujem.
mercedezs, skús navrhnúť predávajúcej tento postup, že zašleš len to poštovné, a ona ho odráta, ak nie, nepreberieš balík zas ty 😉 Aj mne sa stalo, že som už prišla o dosť vela peniažkov 😠 ☹
no ja mám tiež zlé skusenosti s dobierkou,zapovedala som sa že už nebudem posielať....ale tak ja dobrá duša,viem že nie každý ma IB,alebo možnosť behnuť na poštu....ako ja že som nonstop s bábom a skočíkom sa blbo behá ppo úradoch...no a taks om znovu polavila...a včera som spolala 5balíkov a všetko bola dobierka ☹ ☹ ☹ tak mi držta palčeky aby sa mi peniaze pomaly vracali:ň 😀 😀
Ja som tiež posielala na dobierku len raz. Aj to len preto že sa jednalo o cca 140€, ale poštovné som si dala zaslať na účet...a ako tu píšu iné maminky, nikdy nie je istota...ja som našťastie zatiaľ nemala zlú skúsenosť (niekedy bol tovar viac vychválený ako v skutočnosti vyzeral)...podotýkam že tých obchodíkov bolo okolo 300, nie tie 4 tu na MK 🙂
osobne by som nekúpila nič čo niekto nechce zaslať na dobierku a rovnako ak by som niečo chcela predať, tak len na dobierku. V žiadnom prípade by som peniaze neposielala vopred a ani to od nikoho nechcela...
Na prvom mieste je však u mňa osobny predaj, či kúpa. Clovek vidi co kupuje, ked kupuje a ked predáva, odpadá mu kopec starosti.... 🙂

@henka76 napíš mercedes hodnotko 😉 nech už má aspoň 1 na začiatok 🙂
a baby-dobre ste popísali 😉