icon

Je tu niekto, komu nerobí problém posielať na dobierku?

mercedezs
9. nov 2011

Peniazky popredu na ucet neposielam po zlej skusenosti,kde mi ani tovar ani peniaze neboli vratene.Podotykam,ze sa jednalo o kupu kociarika za ktory som zaplatila 139 euro.Tak teraz som opatrna a kupujem len na dobierku,Lenze je to velky problem v ustretovosti predavajucich.Nechcu na dobierku posielat,vraj len po prevode na ucet.Neda sa jednoducho vysvetlit,ze som mala zlu skesonost a ze jednoducho som uz ostrazita.Ja som tu mala o vela veci zaujem,no bohuzial som nepochodila.Tak nechapem,o com potom tento bazar je?Je tu niekto,kto by mi predal teda veci aj na dobierku?

Strana
z2
macamac
9. nov 2011

@henka76 napíš mercedes hodnotko 😉 nech už má aspoň 1 na začiatok 🙂
a baby-dobre ste popísali 😉

ivetka5
9. nov 2011

Ahojte, ja tiež neposielam na dobierku. Asi 3 neregistrované záujemkyne veľmi chceli danú vec a keď som im navrhla, aby mi teda poslali na účet len to poštovné, vzápätí im bude z ceny dobierky odrátané, napr. 5 eur, aby som nebola ja stratová keby neprebrali a v tom sa už ani neozvali. Lebo je mnoho ľudí, čo sa teší aj z toho, že si objedná a neprevezme, ale samozrejme je aj mnoho, čo sú takí neni. Ja tiež v prvom rade čítam hodnotenia a podľa toho zvažujem.

mercedezs, skús navrhnúť predávajúcej tento postup, že zašleš len to poštovné, a ona ho odráta, ak nie, nepreberieš balík zas ty 😉 Aj mne sa stalo, že som už prišla o dosť vela peniažkov 😠 ☹

dajna11
9. nov 2011

no ja mám tiež zlé skusenosti s dobierkou,zapovedala som sa že už nebudem posielať....ale tak ja dobrá duša,viem že nie každý ma IB,alebo možnosť behnuť na poštu....ako ja že som nonstop s bábom a skočíkom sa blbo behá ppo úradoch...no a taks om znovu polavila...a včera som spolala 5balíkov a všetko bola dobierka ☹ ☹ ☹ tak mi držta palčeky aby sa mi peniaze pomaly vracali:ň 😀 😀

atya73
9. nov 2011

Ja som tiež posielala na dobierku len raz. Aj to len preto že sa jednalo o cca 140€, ale poštovné som si dala zaslať na účet...a ako tu píšu iné maminky, nikdy nie je istota...ja som našťastie zatiaľ nemala zlú skúsenosť (niekedy bol tovar viac vychválený ako v skutočnosti vyzeral)...podotýkam že tých obchodíkov bolo okolo 300, nie tie 4 tu na MK 🙂

kaby
9. nov 2011

osobne by som nekúpila nič čo niekto nechce zaslať na dobierku a rovnako ak by som niečo chcela predať, tak len na dobierku. V žiadnom prípade by som peniaze neposielala vopred a ani to od nikoho nechcela...
Na prvom mieste je však u mňa osobny predaj, či kúpa. Clovek vidi co kupuje, ked kupuje a ked predáva, odpadá mu kopec starosti.... 🙂

danu
9. nov 2011

@mercedezs Otazku zamykam. Otazky nesluzia na pytanie sa uzivatelov, ci predaju veci na dobierku.

Strana
z2