Je tu niekto kto študuje externe sociálnu prácu?
Dobrý deň, je tu niekto kto študuje externe sociálnu prácu? Najlepšie na pedagogickej fakulte, som na MD a chcela by som študovať. Bola by som rada ak by ste sa ozvali a mohli mi dať vzácne rady. Ďakujem
@marosko256 ahoj, máš niečo z oblasti sanácie rodiny?
@erikabar Knihu s takýmto názvom nie, to by si si musel prejsť jednotlivé knihy a hľadať.
Ponukam pomoc pri pisani bc, dp v IMRAD-e.
Ahojte, chcem sa opýtať kto študuje v PO sociálnu prácu na Prešovskej univerzite...
Môžte mi povedať aké sú tam predmety ked chcem študovať Bc 🙂
Ďakujeeeem :-*
Ahojte 🙂 Chceli by som poprosiť všetkých sociálnych pracovníkov, ktorí v tejto oblasti pracujú aby si našli 3-4 minútky na vyplnenie môjho dotazníka k bakalárskej práci. Je to anonymné a odpovede budú využité iba na výskumné účely. Vopred všetkým zúčastneným ďakujem 🙂
Ak by niekto potreboval ako odrazovy mostik materialy+statnicove otazky z UK tak za nejaku maskrtu rada podarujem
@jazminn ja som tam studovala..kludne sa pytaj co ta zaujima 😀
Ahojte. Som policajt a k svojej práci potrebujem a je výhodou keďže pracujeme aj s marginalizovanými skupinami výhodou sociálna práca... Dlho dlho rozmýšľam a čakám, že prestanem makať 12tky a budem mať viac odhodlania (času na učenie)... Vedeli by ste mi povedať? Nehľadám titul zadarmo. Ale pochopte 12 hodín v hliadke kde neni možnosť učiť sa... Kde je na tom SP z pohľadu naročnosti asi naozaj najjednoduchšia? Skúste odpovedať tí ktorí mali naozaj málo, alebo takmer vôbec žiaden čas na učenie... Ako ste to mali so SP a kde je jednoduchšie študovať ju EXTÉRNE
@j4g3r ja studujem v Ziline, sice som sa prestahovala ku Blave ale chcem to dokoncit aspon bc v Ziline, teraz ked su skoly zatvorene fungujeme cez internet, da sa, nic strasne.Ja mavam dcerku do polnoci hore, je to nezmar, totalny, od malicka ani spat cez den nepotrebuje takze sa mam trochu problem aj ucit ale da sa to bez problemov zvladat, teraz cajam druhe a nejdem ani prerusit studium, dam to , ked som to dala popri praci, dam to popri dietati tiez.Okren toho prva mi ide do prvej. Je to v pohode.Odporucam , chod do toho.
Ahoj,študuje niekto sociálnu prácu externe v Michalovciach?
@feriva áno,napíšte mi správu

Priatelia,
chystáte sa písať bakalárku alebo diplomovku zo sociálnej práce? Určite budete potrebovať mnoho literatúry k jej vytvoreniu. To Vám môže zabrať hodiny hľadania, zháňania a čakania v knižniciach. No ja Vám viem ľahko pomôcť. Mám zbierku 55 kníh zo sociálnej práce v pdf aj s ISBN, ktoré som nazbieral počas štúdia. Kto by mal záujem tak nech napíše správu. Taktiež mám zbierku materiálov z oblasti mediácie, niekoľko kníh o rómoch a iné. Piste spravu ked tak