icon

Je tu téma o milenkách?

milenkamilenka
7. júl 2012

Potrebujem nejake rady,alebo niekoho kto je tiez v situacii ze je stastne vydata ale zla financna situacia ju donutila si najst milenca.Dakujem

Strana
z2
mamavera
9. júl 2012

@milenkamilenka máš pravdu, že nepoznáme celú tvoju situáciu, ale poznáme situácie iných rodín, ja konkrétne rodiny s tromi deťmi, jedno ťažko postihnuté,na vozíku, s ktorým je mama už sedemnásť rokov doma, takže pracuje len manžel, jazdí na poľnohospodárskych strojoch, takže žiadny 1500 eur zárobok. Dve z detí chodia na vysokú školu, vlastne jedno teraz skončilo. Majú rodinný dom, záhradu, v ktorej si všeličo dopestujú, po mojich deťoch som im posúvala šatstvo a športové potreby - lyže, korčule a pod. ale aj drahšie hračky - lego, autodráhu... NIKDY by ich nenapadlo riešiť situáciu tak ako vy. Keď sa na to pozriem z finančného hľadiska, koľko ti je ochotný dať za jedno stretko? 50 eur? 70? Na koľko sa hodnotíš? A koľkokrát za mesiac? Ak by to bolo viac ako nejakých 200 eur, to by už musel byť zazobaný, aby si to mohol dovoliť a taký to nehľadajú cez net. Napadlo ťa, že je to možno partner niektorej nešťastnej ženy z koníka?! Ja viem, nedáš ty, dá iná....Napadlo ťa, že môžeš nakaziť manžela? Aj s tým súhlasí?Napriek všetkému som presvedčená o tom, že sa to dá riešiť inak, nejaký čas som bola sama s deťmi, tak viem, o čom rozprávam.

halienka
9. júl 2012

@milenkamilenka je mi ľúto, že si v tak ťažkej situácii, napriek tomu ja by som musela byť skutočne v totálnej krajnej núdzi aby som sa na takéto niečo dala, a ani to neviem či by som dokázala. Za krajnú núdzu ale nepovažujem, že máte kde bývať (aj keď je to u svokry, stále nie ste priamo na ulici), manžel zarába, aj keď minimum a ty predpokladám poberáš rodičák. To je síce bieda, hlavne ak máte dlhy, ale stále to nie je krajná núdza. Preto mi jednoducho nejde do hlavy takýto spôsob riešenia. V takej situácii je v dnešnej dobe dosť rodín, ale ešte som nepočula, že by to niekto takto riešil, lebo je stále ešte veľa iných možností. Uvedomuješ si koľko rizík to zo sebou nesie? Že ti to môže zničiť manželstvo, že sa to dozvie okolie, že si prestaneš vážiť samú seba, že dcéra to nepochopí, že prinesieš pohlavnú chorobu a nakazíš rodinu, že dotyčný bude nejaký úchyl a zabije ťa...Tých rizík je tam tak strašne moc, že jednoducho to je dôvod, prečo sa na to ženy aj vo veľmi ťažkých situáciách nedávajú. A stále mi nejde do hlavy, čo pre zlepšenie vašej situácie robí tvoj manžel? Prečo on nehľadá privyrobenie "po nociach"? Veď ty si tá, ktorá sa má starať hlavne o choré dieťa a on má hľadať všetky možnosti ako si privyrobiť, ako zohnať peniaze, ak je váš príjem pod limit, máte nárok na nejakú finančnú pomoc v núdzi od štátu, neviem či dokonca nemáte nárok na preplácanie cestovného keď dochádzaš s dcérkou do nemocnice, preplácanie zdr. pomôcok, špeciálnej stravy atď. Treba zájsť na úrad práce, tam majú o tom presný prehľad a poradia ti. Takisto sa nakontaktovať na všetky organizácie pomáhajúce ľuďom v núdzi. Ale riešiť to prostitúciou.... 😖 akosi si nemôžem pomôcť, stále mi na tom niečo "nevonia". 😔

billam
9. júl 2012

@milenkamilenka prepac, ale vzdy existuje aj iná možnosť ako robit "platenu spolocnicku"...btw.ak manželovi klesol plat o 800e!!!...musel zarábať cez 2000e...nehrozí totiz, aby klesol plat napr.z 1000e...ak máš choru dcérku, môžeš žiadať socialku, alebo zdravotnú poisťovňu na preplacanie určitých úkonov, liekov - o tom by ta mal informovať osetrujuci lekár....ešte otázka - dokázala by si tolerovať, keby si to muž s tebou vymenil a robil by gigola?... Prečo ti to nenavrhol, prečo súhlasil s tým, aby jeho vlastná žena a matka jeho dietata išla sexovat s niekym cudzím???...prečo neodide do lepšej roboty, alebo si nenájde ešte jednu...alebo nejde niekam do zahraničia?...nútiť ta to robit?

milenkamilenka
autor
10. júl 2012

Este som to nespravila,a kazdy den je strasny pozerat sa na mm a hlavne ked sa on pozre na mna a vidim ze mu tiez nie je vsetko jedno.Manzel ma pracu kde je na 12 a popri tom ma jednu pracu ktora je platena provizne tak tam toho vela nedostane niekedy za mesiac 50 niekedy nic.Ja mam rodicak a co chodim v noci upratovat to je nejakch 60 az 80€ cize spolu mame max do 700e a nase vydavky len na ucty su kazdy mesiac 660e cize v momentalnej situacii malo.A nie manzel nezarabal 2000€ mal 1200 a klesol na 400 ........a to bolo pred rokom a teraz uz naozaj nevieme co robit ten rok sa este dalo poplatit nieco co bolo nasetrene ale teraz........Pracu si stale hlada ale nie je to take jednoduche teraz ,musime sa striedat aj pri malej ked chodim na par hodin prec,a aby siel do zahranicia urcite nie neodyte lebo aj on chce byt pri malej a nenuti ma to robit len mi povedal ze ak mam na to zaludok tak to mam skusit ale stale mi opakuje ze nejak bude a ze dolezite je ze sa milujeme.....

tinki
10. júl 2012

@milenkamilenka je to fajn, že sa milujete, je krásne, že manžel drží s tebou, ak máte choré dieťatko..lebo iný by možno aj odišiel...
Ale aj keď s tebou manžel súhlasí a dovolí ti zarábať takýmto spôsobom..ver mi, raz to príde na pretras a bude ti to vyhadzovať na oči. Neodpustí ti to..uvidíš, bude to považovať za poníženie..
Už len to, že prinesieš domov viac peňazí ako on..veľa chlapov tažko nesie, ak jeho žena zarába viac...a ešte k tomu, že si uvedomí, že prišla z postele iného chlapa...
Bude to zlé...môžeš ho stratiť..videla si film Neslušný návrh? Dúfam, že sa to tak volalo..S Demi Moor?

eaka
10. júl 2012

Či to urobíš alebo nie..rozhodneš sa Ty a nechápem, aké rady hľadáš na tomto fóre..akože keď Ti viac ľudí povie áno, tak do toho pôjdeš a keď nie, tak nepôjdeš? Aký je zmysel tejto debaty??
Rozum sa mi zastavil, že manžel Ti povedal,a by si do toho šla, ak máš na to žalúdok.. a on má? akože rob si čo chceš, ale toto zaváňa pomaly pasením... A ako povedala @billam, keď chcete takto zarábať, tak môžte obaja, aj o mužov je záujem, aj ako o homosexuálnych prostitútov..

V každom prípade, ak sa rozhodneš to spraviť, tak mužovi povedz, že si si našla prácu na nočnej recepcii alebo hocičo, len nie pravdu..

bejbypd
10. júl 2012

Takže ak som to správne pochopila, manžel neodíde do zahraničia kde by mohol z biedy ako tak vytrhnúť svoju rodinu čiže Teba a Vašu dcérku, ako mnoho iných mužov a otcov rodín, radšej nechá svoju manželku spávať za peniaze s iným? Wau no teda hlavne, že sa milujete teda...mne to príde úplná hlúposť, ok chápem dcérka je chorá, muž chce byť tiež pri nej, ale čo keby robil niečo aby dcérke bolo lepšie aj to zahraničie ak je to jediná možnosť...Vieš ty vôbec ako sa budeš cítiť, ako taká handra na sex, z náručia nadržaného chlapa, ktorý si je ochotný za sex platiť do náručia svojho milovaného muža a všetko bude ok? Teda my sme tiež istú dobu na tom boli veľmi zle keďže som bola polroka nezamestnana a chlap išiel počas krízy skoro o polovicu dole s platom a naše príjmy boli nižšie ako výdavky, ale aha prežili sme dali sme sa dokopy a dnes dva roky potom máme už dokonca aj na to aby sme šli na dovolenku.Jasné pomohla nám vtedy veľmi rodina , ale aj my sami a keby vtedy môjmu chlapovi poviem, že takto si alebo nám zarobím peniaze, tak ma z lásky prepleskne..Vždy existuje aj iné riešenie ako takto ponížiť seba aj svojho muža.Skús nad tým porozmýšľať.

grettka
10. júl 2012

Moze sa stat, ze milenec po prvom raze povie, ze viac uz nechce... a potom co? Najdes dalsieho? A dalsieho?
Trosku treba mysliet aj na dosledky, nielen na tento moment.

modrofuzik11
12. júl 2012

co tak ist do zahranicia si zarobit? alebo manzel nech ide niekam na tyzdnovky. ved nemoze byt az take tazke si najst job pre chlapa, napr. stavba, vodic...

Strana
z2