Je v hoteloch vstup do bazénov pre deti časovo obmedzený?

estherka73
7. aug 2011

Maminky, nedá mi, aby som sa nepodelila s negatívnym zážitkom z Grandhotela Jasná. V januári sme tu boli na zimnej dovolenke, maximálna spokojnosť, chalani sa vylyžovali dosýta, kabínková lanovka len pár metrov od hotela, takže sme sa mohli odvezť aj našim najmladším Matejkom a večer sme si užívali wellnes- bazén, sauny, jaccuza. Dovolenku sme sa rozhodli zopakovať v lete, veď chalani hory milujú. Dnes sme sa cca o 18.00 hod. vrátili z túry, takže rýchlo na večeru a potom hurá do bazénu. Na večeru sme však čakali hodinu ☹. S Matejkom som stihla do welnes prísť o 19.45 hod. už vtedy som bola upozornená, že s deťmi do wellnes môžem len do 20.00 hod. Pritom podotýkam, že sa otvára až od 15.00 hod., pričom, keď sme tam prišli o 17.00 hod. bola tam hlava na hlave, takže v podstate sme tam ani nemohli byť. Starší synovia s tatinkom prišli o 19.50 hod. pričom na recepcii boli upozornení, že deti len do 20.00, po manželovom naliehaní, že ešte nie je 20.00 hod., ich tam pustili avšak akonáhle odbilo 20.00 hod. prišla k bazénu recepčná, a spustila krik, či nevieme koľko je hodín a deti po 20.00 hod. tu nemajú, čo robiť.... Vtedy je bazén určený pre dospelých a naturistov.
Márne bolo prosenie a ani plač nášho dvojročného Matejka nazabral, museli sme odísť...
A že vraj hotel priateľský k deťom a podotýkam, že je to ****hotel.

Chcem sa spýtať na vaše skúsenosti, ak ste boli deťmi v hoteloch, bol vstup do bazénov pre deti časovo obmedzený?

sisaha
7. aug 2011

@estherka73 v prvom rade si myslim,ze nas host, nas pan. Stazovat ste sa mali hned priamo zodpovednemu veducemu, alebo majitelovi. Osobne si myslim, ze ked rodic sa rozhodne, ze dieta bude hore a v bazene este aj o 21:00 hod a nevyrusuje ostatnych, tak je to ok. Ved si to vlastne platite. Avsak kazdy hotel ma nejake pravidla, ktore treba dodrziavat, takze na druhej strane chapem aj to, ze niektorym hostom deti v bazenoch prekazaju. Vzdy sa vsak da urobit kompromis a pokial tam nie su iní hostia, alebo ak im to nevadi, vam to mali umoznit..

reisi
8. aug 2011

@estherka73 boli sme v tomto hoteli a maximalna spokojnost. Chystame sa tam za dva mesiace opat aj s drobcom. Snad to bola len vynimka lebo sluzby mali fakt skvele. 😕