Je v poriadku si občas poplakať?
Mám asi divné obdobie, nemám prácu, vzťah hapruje. S kamarátmi sa veľmi nestretávame… a ja si občas poplačem, keď som sama, alebo večer keď si ľahnem. Pri lets dance pred dvomi týždňami, mi pri istých tancoch tiekli slzy proste len tak… je to ešte normálne? Doteraz som takéto stavy nemavala, ale ak ma niečo dojme, ide to samo…
Tiez by som si obcas poplakala ako za starych cias, ale uz dlho nemam dovod :D podla mna to je uplne v poriadku.
Poplakat si z casu na cas (hlavne, ak citis pretlak) je zdrave. Vyplavis hormony, ktore ti sposobuju tie emocie.
Az ked places pricasto a v podstate pre kazdu hlupost, tak to nie je v poriadku.
Ahoj aj ja teraz často plačem. Aj beriem na to antidepresíva, lebo by som asi plakala každý deň 4 hodiny.
Je to normálne a aj dobré, aspoň mne to prospieva, lebo mám pocit akoby vtedy zo mňa tak bremeno spadlo.
Aj ja si sem tam poplacem,velmi mi to pomoze,aspon nemusim v sebe potlacat emocie,vacsinou ked si lahnem tak no na mna pride
Aj ja si občas po plačem. A piitm sa cítim lepšie... Niekto kričí, iný nadáva, niekto mlčí a niekto si po plačem aby odbural stres a napatie
jasne, ze je to normalne, plakat je normalny prejav emocie ako smiech a nad smiechom.sa nikto nikdy nepozastavuje.
mas len citlivejsie obdobie.
Ďakujem ľudia
Ja osobne neplacem ,ked mam zle obdobie. Placem,ked sa niekto blizky trapi,je mi to luto alebo ma dojme piesen,kulturny zazitok,film a podobne. Placem pri luceni,ale nikdy neplacem doma do vankusa nad svojim osudom. Ale kazdy sme iny,kazdy inak prejavuje svoje stavy. Kazdopadne netreba sa prilis lutovat. Povedz si,ze je to len obdobie aj take obdobia su a odidu.
Ľudia dnes mám strašný deň ☹(( čo mám robiť? Aku aktivitu si nájsť aby som nemyslela na blbosti. Nemám sa s kym ani porozprávať. S priateľom je to na bode mrazu ☹ nemám motiváciu na nič

Myslim, ze je lepsie dostat emociu von, ako ju v sebe potlacat 🙂 ak sa ti ulavi, tak potom je to v poriadku 🙂