Nespokojnosť s moderátormi Let´s Dance. Aký je váš názor?
Ahojte. Neviem či som jediná, no tento rok v lets dance moderátorov fakt nevychytali. Nedá sa to počúvať a ani pozerať. Ako hercov ich mám rada, no ako moderátori vôbec. Aký je váš názor?
Mne sa páčia, 100krát lepší ako Vincze a spol.
Občas sa pomýlia, chápem, idú na živo.
oni nie su moderatori. Jana je uplne pomylena, jedine co sa mi paci, ze ona sa na nic nehra ...sama sa na sebe smeje. To je take uprimne. a on? namysleny pajac.
Mňa nenadchli, ani neurazili. Beriem to tak neutrálne, neprekážajú mi.
@anonym_autor to je to posledné na čo sa pozerám. Oni len show sprevádzajú prečo by mi mali vadiť ? Aj keby tam moderuje putin mi to nevadí
@anonym_autor to je to posledné na čo sa pozerám. Oni len show sprevádzajú prečo by mi mali vadiť ? Aj keby tam moderuje putin mi to nevadí
@anonym_46ee78 tak mňa vyslovene pri pozeraní vyrušuje Janka so svojim smiechom, divnými poznámkami. Čo som si všimla tak pár krát sa aj tanečnici zatvárili pri nej hocijako. A vieš nedá sa ich nevšímať.
oni nie su moderatori. Jana je uplne pomylena, jedine co sa mi paci, ze ona sa na nic nehra ...sama sa na sebe smeje. To je take uprimne. a on? namysleny pajac.
@anonym_ff07e3 Janka by bola dobrá, keby toľko nekričí a nesmeje sa každú minútu, no a keby nemá toľko trápnych poznámok či už aj k porote
Bardy sa mi páči dáva vtipné hlášky že sa veľa nasmejem ale Janka mi tam nesedí ...
@mimaapeto Bardy je v tom lepší ako Janka, to áno. Jeho sa dá aspoň počúvať.
Mne sa páčia, 100krát lepší ako Vincze a spol.
Občas sa pomýlia, chápem, idú na živo.
@anonym_7d6f55 tak ako Vincze mi príde Adam určite lepší. No neviem aj tak mi to príde také nijaké
Hmmm veru nepozeram. Na nete si pozriem zostrih tancov a to mi staci. Alebo cez voyo ze si posuvam.
Viem si predstavit vildu. On co minule zaskakoval za janku to bolo super. A zo zien si tam viem predstavit napr janku slanu alebo barboru chlebcovu.... neokukane ale proste moderatorky. Aj skusenost s kamerou.
@anonym_46ee78 tak mňa vyslovene pri pozeraní vyrušuje Janka so svojim smiechom, divnými poznámkami. Čo som si všimla tak pár krát sa aj tanečnici zatvárili pri nej hocijako. A vieš nedá sa ich nevšímať.
@anonym_autor idú naživo nie každý to zvláda. Možno ten ideálny moderátor im dal košom tak buďme radi za Janku.
@anonym_autor Adam je v pohode, ale Jana čistá katastrofa, preto to už nesledujem.
Bardy ako-tak, Jana ukricane vychodniarske trdlo
@anonym_autor cele let's dance je o ničom. A chaba úroveň moderátorov to iba podčiarkuje.
Jana nie je moderátorka a preto to tak aj vyzerá. Bardy je celom ôk, aspoň nie je taky trápny a zakomplexovany ako vincze
Podľa mňa sa obaja z kola na kolo zlepšujú, a to Adam Bardy nepatrí práve k mojím obľúbencom...
To chodi na com?

Bardy sa mi páči dáva vtipné hlášky že sa veľa nasmejem ale Janka mi tam nesedí ...