icon

Nespokojnosť s moderátormi Let´s Dance. Aký je váš názor?

Včera o 08:49

Ahojte. Neviem či som jediná, no tento rok v lets dance moderátorov fakt nevychytali. Nedá sa to počúvať a ani pozerať. Ako hercov ich mám rada, no ako moderátori vôbec. Aký je váš názor?

mimaapeto
Včera o 08:56

Bardy sa mi páči dáva vtipné hlášky že sa veľa nasmejem ale Janka mi tam nesedí ...

anonym_7d6f55
Včera o 09:11

Mne sa páčia, 100krát lepší ako Vincze a spol.
Občas sa pomýlia, chápem, idú na živo.

siemi_na
Včera o 09:21

no vlani to bola tiež dosť bieda.

anonym_ff07e3
Včera o 09:23

oni nie su moderatori. Jana je uplne pomylena, jedine co sa mi paci, ze ona sa na nic nehra ...sama sa na sebe smeje. To je take uprimne. a on? namysleny pajac.

anonym_e928c4
Včera o 09:32

Mňa nenadchli, ani neurazili. Beriem to tak neutrálne, neprekážajú mi.

michaelam2
Včera o 09:38

Mne sa pacia, hodia sa mi tam.

anonym_46ee78
Včera o 09:40

@anonym_autor to je to posledné na čo sa pozerám. Oni len show sprevádzajú prečo by mi mali vadiť ? Aj keby tam moderuje putin mi to nevadí

autor
Včera o 09:44
@anonym_46ee78

@anonym_autor to je to posledné na čo sa pozerám. Oni len show sprevádzajú prečo by mi mali vadiť ? Aj keby tam moderuje putin mi to nevadí

@anonym_46ee78 tak mňa vyslovene pri pozeraní vyrušuje Janka so svojim smiechom, divnými poznámkami. Čo som si všimla tak pár krát sa aj tanečnici zatvárili pri nej hocijako. A vieš nedá sa ich nevšímať.

autor
Včera o 09:45
@anonym_ff07e3

oni nie su moderatori. Jana je uplne pomylena, jedine co sa mi paci, ze ona sa na nic nehra ...sama sa na sebe smeje. To je take uprimne. a on? namysleny pajac.

@anonym_ff07e3 Janka by bola dobrá, keby toľko nekričí a nesmeje sa každú minútu, no a keby nemá toľko trápnych poznámok či už aj k porote

autor
Včera o 09:46
@mimaapeto

Bardy sa mi páči dáva vtipné hlášky že sa veľa nasmejem ale Janka mi tam nesedí ...

@mimaapeto Bardy je v tom lepší ako Janka, to áno. Jeho sa dá aspoň počúvať.

autor
Včera o 09:47
@anonym_7d6f55

Mne sa páčia, 100krát lepší ako Vincze a spol.
Občas sa pomýlia, chápem, idú na živo.

@anonym_7d6f55 tak ako Vincze mi príde Adam určite lepší. No neviem aj tak mi to príde také nijaké

maryetta
Včera o 09:50

Hmmm veru nepozeram. Na nete si pozriem zostrih tancov a to mi staci. Alebo cez voyo ze si posuvam.
Viem si predstavit vildu. On co minule zaskakoval za janku to bolo super. A zo zien si tam viem predstavit napr janku slanu alebo barboru chlebcovu.... neokukane ale proste moderatorky. Aj skusenost s kamerou.

mmooly
Včera o 10:17

oplašená Jana, nesedí mi tam.. ale ona mi nikde nesedí

anonym_46ee78
Včera o 11:12
@anonym_autor

@anonym_46ee78 tak mňa vyslovene pri pozeraní vyrušuje Janka so svojim smiechom, divnými poznámkami. Čo som si všimla tak pár krát sa aj tanečnici zatvárili pri nej hocijako. A vieš nedá sa ich nevšímať.

@anonym_autor idú naživo nie každý to zvláda. Možno ten ideálny moderátor im dal košom tak buďme radi za Janku.

anonym_c7f6d2
Včera o 11:20

@anonym_autor Adam je v pohode, ale Jana čistá katastrofa, preto to už nesledujem.

anonym_ff3695
Včera o 11:34

Bardy ako-tak, Jana ukricane vychodniarske trdlo

anonym_a65db9
Včera o 11:36

@anonym_autor cele let's dance je o ničom. A chaba úroveň moderátorov to iba podčiarkuje.
Jana nie je moderátorka a preto to tak aj vyzerá. Bardy je celom ôk, aspoň nie je taky trápny a zakomplexovany ako vincze

michellemary
Včera o 13:01

Podľa mňa sa obaja z kola na kolo zlepšujú, a to Adam Bardy nepatrí práve k mojím obľúbencom...

anonym_6813f1
Včera o 13:55

To chodi na com?