Je vám smutno, že končia prázdniny?
Je tu ešte niekto taký?
Každoročne chytám posledný prázdninový deň úzkosti z toho, že končia prázdniny.
Keď si predstavím, že zas u nás bude prevládať slovo "rýchlo", je mi zle.
Rychlo vstávajte, rýchlo sa oblečte, rýchlo ro školy, rýchlo zo školy, rýchlo úlohy, rýchlo tréningy a choďte už spať 🤢😭😪.
Zas ranné vstávanie, chystanie desiat, každodenné varenie obedov, buzeracie kvôli úlohám...
Zas sa blížia sychravé dni. Zas bude skoro tma. Fakt je mi smutno.
@beronsche nas syn chodil za rucku prvy pol rok do skoly, od prvej triedy druheho polroka,aj sam vstaval a aj sa vybral 10 minut peso cez jednu cestu do skoly...
nedalo sa inak, exmanzel chodil na 6 tu a ja som pracovala sezonne v zahranici...
ono treba hladat ako sa to da...a chciet..
@tomasisa samozrejme súhlasím.
Ak sa nedá, tak sa inak nedá,.avšak predpokladám, že ani tebe sa to v danom čase nezdalo ideálne.
Napr. my by sme bez vozenia deti nestíhali ZUS, ciže jediné riesenie by bolo nechodiť tam.
Plus cestou do práce vyhadzujem deti, tak ako som sa pýtala užívateľky posmešne sa vyjadrujucej o vozeni deti (na ten príspevok asi reagujes..), chcela by som vidieť rodiča, ktory by deti nechal ísť peši/ busom, keby v tom istom čase odchádzal rovnakým smerom do práce..

@barka1 presne to ma napadlo, preco je tam to slovo rychlo pri vsetkom, ved si to naplanuj, vsetko posun o nejake minuty skor, aby bola pohoda...a mozno by som este prehodila sitom vsetko co musim rychlo ci to vobec musim....urobit/absolvovat