icon

Je vhodné vziať deti na protest?

23. jan 2025

Ahojte,ako to vidíte vy? Išli by ste?
Mám 3 deti,8,6 a 15 mesačné,a uvažujem ísť zajtra v Bratislave na protest, ale neviem či je to dobrý nápad🤔.Keby že som sama,tak idem na každý,ale s deťmi si niesom istá,a nechať ich nemám u koho.
Bol už niekto na tých predchádzajúcich,bývajú tam aj rodiny s deťmi?
Ďakujem za odpovede.🤗

Strana
z7
jarmila2010
23. jan 2025

nesla by som s takymi malymi detmi...

karolina2121
23. jan 2025

Tiež by som rada išla ale v tejto situácii je to podľa mňa nebezpečné. Už naozaj človek nemôže vedieť ci sa niečo neudeje. Takže radšej s deťmi nie

alzbeta311
23. jan 2025

Nešla by som sama určite nie , ustriehnut 3 deti v tom dave by bol masaker

beata_k
Autor odpoveď zmazal
sonula
23. jan 2025

Ano byvaju rodiny s detmi uplne bezne. Isla by som

ksenia16
23. jan 2025

Mensie radšej nie. Dav, hluk

gribka1
23. jan 2025

Jedine nejako na okraji, určite nie v dave.

lucik194
23. jan 2025

minule boli a dost ich bolo. aj s kocikmi aj bez. boli vzadu uplne az pri ministerstve, z tej strany namestia. nie pri architekture. mnohych sme videli v polovici odist, fakt bola zima.mnohe deti boli na ramenach.

autor
23. jan 2025

@gribka1 áno, tak by som aj myslela, že skôr na okraj,do stredu určite nie.

nikaeli
23. jan 2025

Nie. Nikdy nevieš, ako sa to vyvinie. Zvlášť sama a s bábom..

bloger
23. jan 2025

Radšej nie vzhľadom na to, že sa tam môže stať čokoľvek. Je to nebezpečné.

autor
23. jan 2025

@lucik194 áno určite tak pri okraji,možno že len na chvíľu sa zastaviť,predsa je len zima,deti by mi asi ani celé to nevydržali..len ja už som tak frustrovaná z toho čo sa tu deje,že chcem aspoň niečo,aspoň malé gesto,aj keď to bude len kvapka v oceáne...

portret7
23. jan 2025

Nikdy. Pozri si protesty v zahranici, nikdy nevies, co sa udeje.

zobaka
23. jan 2025

nesla, si vezmi ako postrelili Fica, co ked tam niekomu zase prepne

rebi789
23. jan 2025

Chodia tam aj rodiny s malými deťmi, choďte ale tak na kraj davu 🙂

lucik194
23. jan 2025

xhodime na protesty aj s detmi, nikdy nie pod tribunu ci do "kotla" kde je vela ludi

autor
23. jan 2025

@karolina2121 hej aj z toho mám obavy,po tom všetkom ako strašia ľudí,aby tam niekomu nepreplo..

tamta
23. jan 2025

Tiež by som rada šla ale mam 1r2m dcéru a s ňou tam určite nepôjdem.. Protestovať síce budú slušní ľudia ale netušíš, kto tam bude primiesany...
Mozno keby máš deti kde nechať? Rodicia? Muž?

kofilka33
23. jan 2025

Nie nešla by som ani s deťmi ani bez ních .A dôvod? Neverím ani jednému politikovi.A nechápem ľudí,ktorí sú tak sfanatizovaní či z opozície alebo koalície,že sa nechajú manipulovať a rozdelovať.Nech je pri ,,moci,, hocikto vždy bude opozicii vadiť čo robí koalícia.Tak ako to bolo v minulosti,je v súčasnosti a bude aj v budúcnosti.

kika845
23. jan 2025

Proti comu ides protestovat? Proti povinnemu ockovaniu, povinnemu testovaniu pri dalsich pandemiach, WHO, digitalnej identite, CO2 daniam prepojenych s uctom,...? Ci sa ti len nepaci nova hymna?

pribinak
23. jan 2025

S takými malými deťmi by som nešla….su avizovani provokatéri ktorých nasadia do davu
Fico a jeho banda proste musia niečo urobiť a vyvolať agresívni bitku je skvele riešenie

lucik194
23. jan 2025

@pribinak provokateri boli avizovani aj pred dvomi tyzdnami, stale su

tara42
23. jan 2025

Nikdy by som nešla kvoli bezpečiu s detmi na protest a nechápem prečo to ľudia robia. Ked maju dospelí nejaký názor, deti nech nechajú doma, im je fuk nejaký protest a hulakanie

kvieta
23. jan 2025

S 15 mes. dieťaťom by som teraz nešla. Skús si odpovedať sama: Ak bude treba utekať, zvládneš to s nimi? A nepreháňam. A nespoliehaj sa, že keď k niečomu dôjde, matky s deťmi obídu.
Ak chceš niečím prispieť aj Ty, skús si pozrieť nejaké petície a podporiť ich podpisom.
Alebo sa dohodni s mužom, že raz pôjde na protest za vás on, raz Ty.

lelelienka
23. jan 2025

Mne by ani nenapadlo ist tam s detmi, je to nezodpovedne a obzvlast v tejto dobe, nikdy nevies ci sa nieco nezvrhne, niekomu prepne, mozu sa stratit v dave, hocico…uplne zbytocne riziko.

autor
23. jan 2025

@kika845 nepáči sa mi ani nová hymna, a očkovaná som 3krát.Určite budem dôverovať viac lekárskym inštitúciám, ako Kotlárovej správe bez lekársky podložených faktov.Napríklad... A čo sa týka čo tu predvádzajú Danko,Fico,Blaha,a podobný im v koalícii,to snáď ani netreba menovať.. Tak si klamú do úst,útočia,sú arogantný,agresívny,sebe hneď zvýšia platy o tisíce,a za čo? Všetko sa tu rozpadá,robíme zbierky na veci ktoré ma riešiť štát.Starých ľudí si kupujú dôchodkami,ale aby urobili niečo pre mladých,pracujúcich,jednorodičov,študentov,hendikepovaným to nič...a to sú len striepky.. A ja neviem naozaj to nevidíte? ...ale ja Vám váš názor neberiem,keď vy nesúhlasíte s opozíciou,nech sa páči,ja nesúhlasím kam táto vláda vedie Slovensko...myslím že týmto to môžme ukončiť🙂
Ale o tom som nezaložila diskusiu,a ak nemáte ktomu čo mi povedať či zobrať deti na protest,len preskočte túto diskusiu a majte pekný večer🤗

breeen
23. jan 2025

@karolina2121 presne mi vravel manžel že tieto obavy “či sa niečo neudeje” podsúvajú ti, proti ktorým je protest aby prišlo čím menej ľudí, lebo tiež som vyslovila obavu, že či to nie je nebezpečne

autor
23. jan 2025

@tara42 Netvrdím že idem,ak by som mala kde nechať deti,nechám ich samozrejme doma.
Chcela som len vedieť názor,a či tam už niekto bol aj s deťmi.Nič viac🙂

kvieta
23. jan 2025

@breeen Je možné, že ako vravíš iba taktizujú, no Ficovi nie je čo veriť, čo z jeho a tých Gašparovských hláv vyjde. Zdochýňajúci kôň kope nohami, na to treba pamätať.

autor
23. jan 2025

@kvieta ďakujem ,áno aj nad tým som už uvažovala..

Strana
z7