icon

Je vhodné vziať deti na protest?

23. jan 2025

Ahojte,ako to vidíte vy? Išli by ste?
Mám 3 deti,8,6 a 15 mesačné,a uvažujem ísť zajtra v Bratislave na protest, ale neviem či je to dobrý nápad🤔.Keby že som sama,tak idem na každý,ale s deťmi si niesom istá,a nechať ich nemám u koho.
Bol už niekto na tých predchádzajúcich,bývajú tam aj rodiny s deťmi?
Ďakujem za odpovede.🤗

Strana
z7
kvieta
25. jan 2025

@sisaka Naozaj si presvedčená, že vakcíny a opatrenia nezohrali pri covid-pandémii žiadnu úlohu v úmrtnosti a ľahšom priebehu ochorenia (po očkovaní)?

sisaka
25. jan 2025

@kvieta nepíšem žiadnu, úlohu zohrali, ale opatrenia neboli primerané situácii, niektoré napáchali viac zla ako dobra. Účinnosť vakcíny bola krátkodobá a vzhľadom na stále sa meniace varianty asi tiež diskutabilná. Jej hlavná úloha zastaviť šírenie vírusu a zabrániť prenosu nebola splnená a to bolo jasné už od začiatku, keďže to tvrdili samotní výrobcovia. Žiaľ nesplnila ani ďalšiu úlohu - zabrániť vzniku ochorenia. Aj napriek tomu sa tlačilo do masového očkovania, vrátane ľudí, ktorí neboli rizikoví a očkovanie krátko testovanou vakcínou bolo pre nich oveľa rizikovejšie ako prekonanie choroby.
Týmto by som ukončila odbočenie od témy.

kvieta
25. jan 2025

@sisaka Bola som len zvedavá na Tvoj názor, pamätám si Ťa zo starších tém o očkovaní. V podstate s Tebou súhlasím, ale áno, nebudem to tu rozpitvávať.

sevrin
25. jan 2025

@sisaka bludy tu akurát opakuješ ty, keď tu už o niečom kotkodákaš tak tie svoje táraniny aj potvrď empirickými dátami. V opačnom prípade ma tu neobťažuj. Rozumela si dobre.

julish
25. jan 2025

@sisaka tie ciele wi si vymyslela sama ci kto si ich vymyslel? Vdaka vakcine sa pocet umrti dramaticky znizil, priebeh ochorenia sa vyrazne zlahcil tiez. A neostali sme neplodni ani zacipovani, vlastne sme uz udajne aj vsetci mrtvi, tak kto sa to tu pyta, ze? ;)

breeen
26. jan 2025

Ja som bola nakoniec s dcérou a úplne v pohode

kika845
26. jan 2025

Video je:
ZNOVU SPOLU SUMMIT - Kamil Jakub
Vysvetluje schvalene zakony a co to bude pre nas znamenat, netreba mat predsudky, a ked to otvori oci aspon jednej ma to zmysel

sevrin
31. jan 2025

Malý Výkaliňák by fakt mal radšej držať fekál 😂

Strana
z7