icon

Je výhodnejšie bývať na vidieku alebo v meste?

ankajocka
5. aug 2011

Ahojte, je vyhodnejsie byvat v byte v meste alebo na vidieku v dome?

Strana
z2
staronova
31. aug 2011

@lebo5 aj ja tvrdím už 20 rokov,že dom je daľšie jedno/možno aj dve/ deti navyše,čo sa týka financií.Deti sa raz osamostatnia a vyletia z "hniezda",ale dom starne a potrebuje stále viac a viac.Ale aj tak by som nemenila.

sakura77
31. aug 2011

Jednoznacne dom a najlepsie v okrajovej stvrti mesta 🙂 ja uz by som do bytu neslaaaa,jaj ranajky na terase,grilovacky,decka nonstop vonku...no parada...ale tiez nie ziadne lazy🙂

sisaka
31. aug 2011

@sakura77 ako by som to ja pisala
urcite dom, v okrajovej stvrti mesta, do bytu by ma tiez nik nedostal, financne to sice je nakladnejsie, aj si to vyzaduje vacsiu starostlivost, ale stoji to za to, ked deti vyrastu kupime si nieco mensie, nas sen je maly domcek niekde pri mori 🙂

vroni
1. sep 2011

@viera27, kazdemu ako sa paci. Mna by do domu uz nedostali ani parom volov, bola som stastna ako blcha, ked sme sa nasho domu zbavili. Do prace chodim peso, to by som kdesi z okrajovej casti tazko zvladala (inak nadsenie Dubravkou v Bratislave je mi dost zahadou. Vyrastala som tam, ale byvat by som tam veru nechcela.)

lauricka
1. sep 2011

byvam v dome v dedine, 10 min. autom od mesta a to je zasa nedaleko BA. Takze som na vidieku, ale dedinu az tak moc nevnimam a ked potrebujem, som hned v meste a ked potrebujem, som rychlo v BA. Rodinny dom v meste by nas vysiel omnoho drahsie, hlavne kvoli pozemkom. Postavili sme so taky akurat, aby sme sa vosli, ale aby nebol velky, ked budeme len dvaja, ziadne zbytocne priestory. Nemame nejako nazvys na rozhadzovanie. Do 12 rokov som byvala v panelaku a tam by som sa nerada vratila.

viera27
1. sep 2011

@vroni jaaj, no ved ako by si mi z duse hovorila s tou dubravkou. Nechapem, daleko do mesta a nic moc vybavenost. A niektori silou mocou dubravka. Viem si predstavit aj byt v BA, ale veru na inej adrese a v inom prostredi ako tam. Nevravim, su aj horsie casti, ale teda aj lepsie za tu cenu.

ice8
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2