Je vyvolávanie duchov nebezpečné? Skúsenosti a rady.
Moja kolegyna sa mi včera s ničím zdoverila a ja som z toho v šoku a úplne som ju pocuvala s otvorenymi ustami. Minuly rok v juni mala 9 roc.syna v škole v prirode a decka vyvolávali duchov, poznám to, tiez sme to často skusali. A že sa im zdalo, že nic, ale od tej doby sa deju veci. Otvaranie a zatvaranie dveri, skříň, zásuviek, padanie spotrebicov, zatvaranie okien, balkonu. Najorv to bolo, Ked nikto nebol doma
Minulé leto sa rozvadzala, jej manžel tam este býval, myslela si, že on to robí, ale on prisahal, že on to nie je, chce sa rozviest v pokoji. Tak tam nainstalovala kamery, tie sa vypli. Najhorsie Bolo, že 5 velkých kuchyňských nozov bolo zapichnutych má operadle sedačky. Bola tam policia, ale co z toho, nic nezmizlo, len tam bol bordel a nieco zničené. Az raz večer. Syn jej sedel na novej sedačke a v kuchyni sa otvoril kredenc a zase vraj nože leteli vzduchom a 10 cm od jej syna? Tak to už volala knaza, on byt vysvatil, poradil modlitbu a je to lepsie. Sem tam daco padne, ale už nelietaju nože vzduchom. Co si myslíte o tom? Náš kolega dnes, že či náhodou nemáme byt v ústave, ukázala mi aj fotku sedačky s nožmi.
@katka700 uz je to tak roky. Tak verim, ze to nenahnevame a nezmeni to nazor. 🙂
Zatial nic na tom nezmenila ani prestavba vnutornych priestorov.

@moonlight1210 nespoliehaj sa že je to mierumilovne čosi, treba to riešiť kým sa to nezhorsuje