Je zajtra Kik otvorený?
@evellm dakujem
nie, aj predavačky majú svoje rodiny a chcú chytať doma štedrú vedeni
Zajtra sú otvorené len potraviny
@patka06 dakujem
Katastrofa
U nás je MAX aj Nay otvorené do 12: 00 takže predpokladám že aj KiK alebo DM
Určite nie aj predavacky chcú mať vianoce
Nie,zajtra je KiK zavrety
Na štedrý deň moze byt otvorené čokoľvek do 12:00. A je na každej spoločnosti či otvorí alebo nie. Kik je zatvorený resp viaceré predajne
Nič proti autorke no toto človeka zdvihne zo stoličky. Potraviny chápem. Ale spotrebný tovar sme si hádam už mohli kúpiť🤦. Aj predávajúci majú svoje rodiny. Ja už nejdem ani do tých potravín nie aby som išla niečo dokupovať do KiK či iného obchodu.
@kamatopo ja som si bola svoj nákup v stredu urobiť. Štvrtok a piatok som si myslela že mňa trafí. Keď som bola pre klientov nakúpiť obchody plne ako keby išiel posledný vlak do večnosti a co sa tyka áut ani sa nejdem rozpisovať. Pri každom obchode a križovatke do mňa skoro trafili lebo sa ponáhľali stihnúť zelenú a aj na červenej prechádzali 🤦♀️ no hrôza bola som rada že som doma. Ok chápem ľudí kt pracujú veď aj pracujem ale to naozaj človek nevie vopred nakúpiť? Nemusí týždeň predtým ale ani nie posledný deň 🙈
@stellarstar my keď sme zatvárali pred 2 rokmi potraviny o 11 tak sa dobíjal ešte dnu zákazník pretože chcel kúpiť vianočné servítky. Niektorí žiaľ vidia len seba a svoje potreby.. druhí sú im ukradnutí
@mimuska328 🙄🤦♀️nemám slov naozaj neviem co k tomu dodať. Neviem ľudia žijú bez kalendára? Že všetko na poslednú sekundu??
Celý rok vieme o tom, kedy budú zase Vianoce....a vieme sa na ne aj vopred pripraviť a včas si všetko potrebné zabezpečiť. KIK, klobúk dole pred normálnym a ľudským rozhodnutím👏
..myslím, že otázka položená z prče😆
Ináč vyššie otázka ,kde hľadá hotel na zajtra...to záhadne nevadí nikomu, že personál nebude cez sviatky s rodinou... prečo nenechajú aj týchto ľudí vydýchnuť a trepú sa na sviatky preč z domu?...to bol len príklad,hej?😆
@miskakyska ano, v hoteloch je normalne personal, aj na benzinkach.. len tie predavacky dvihaju ludi zo stoliciek, ci z gaucov.
@miskakyska no neviem ale ja vždy keď bookujem hotel nejaký tak tam majú výnimky ze cez sviatky sa to využiť nedá
@mimuska328 normalne hotely funguju, aj s kuchynou, napr Grand Hotel Praha
@stellarstar ja tiež v stredu a to som brala bežný nákup na týždeň čo robím raz za týždeň. No poniektorí v tom videli Armageddon.🤦
@miskakyska poznam hned dve rodiny, co vyslovene idu na vianoce 24.-27.12. do hotela kde dostanu uprostred stedreho vecera full servis. mne je z toho smutno lebo vacsina z tych zamestnancov tam su lebo nechcu prist o pracu ak by povedali nie. co su to za sviatky ked obsluhujem ludi, co su lenivi si urobit tu kapustnicu alebo zemiakpvy salat doma a proste dopriat volno aj druhym :/
@kamatopo
@stellarstar obchody si môźu za to same, ludi si rozmaznali, zrejme s umyslom zvyšiť zisk..Boli kedysi obchody otvorene do 18 00 a v nedelu zavrete.Nikto nešiel spachat samovraždu, normalka.Teraz chodim v nedelu o 21.00 do Tesca, potom ludia su nervozni, ked dačo zavru V Anglicku mali Asdu dokonca dvadsaťštyrku..Je to dvojsečná zbraň
@karolinakr
V Trencine bolo pred 15 rikmi tiez tesci otvorene 24 hodin.

Nie