icon

Je zajtra Kik otvorený?

23. dec 2023
Strana
z2
evellm
23. dec 2023

Nie

autor
23. dec 2023

@evellm dakujem

pribinak
23. dec 2023

nie, aj predavačky majú svoje rodiny a chcú chytať doma štedrú vedeni

patka06
23. dec 2023

Zajtra sú otvorené len potraviny

autor
23. dec 2023

@patka06 dakujem

stellarstar
23. dec 2023

Katastrofa

pkgirl30
23. dec 2023

U nás je MAX aj Nay otvorené do 12: 00 takže predpokladám že aj KiK alebo DM

lucia851
23. dec 2023

Určite nie aj predavacky chcú mať vianoce

pkgirl30
23. dec 2023

@lucia851 bohužiaľ ale o tom nerozhodujú predavačky ale majiteľ 😒...moja mama musí ísť dokonca o hodinu skôr lebo sú otvorený iba do 12tej

melanta
23. dec 2023

@pkgirl30 určite nie je Nay otvorený do 12:00, keďže zo zákona môžu byť všetky obchody otvorené iba do 11:00. Max ako aj iné shoppingy sú otvorené dlhšie len preto, aby sa odtiaľ dostali ľudia, ktorí tam do 11:00 budú nakupovať a pracovať.

pkgirl30
23. dec 2023

@melanta ale áno, mama pracuje v Nay, každý rok to takto bolo, dokonca sa raz pamätám to už bolo veľmi dávno boli do jednej

melanta
23. dec 2023

@pkgirl30 beriem späť, čítam že zo zákona do 12:00 môžu byť otvorené obchody na Štedrý deň.

maja2417
23. dec 2023

Nie,zajtra je KiK zavrety

pkgirl30
23. dec 2023

@melanta 🙂🎄♥️

andreakotesova
23. dec 2023
klarissa25
23. dec 2023

Na štedrý deň moze byt otvorené čokoľvek do 12:00. A je na každej spoločnosti či otvorí alebo nie. Kik je zatvorený resp viaceré predajne

bimbambim
23. dec 2023

@patka06 robím v obchodnom centre a zajtra veruze idem do práce do 12 stej tak nielen potraviny sú otvorené

kamatopo
23. dec 2023

Nič proti autorke no toto človeka zdvihne zo stoličky. Potraviny chápem. Ale spotrebný tovar sme si hádam už mohli kúpiť🤦. Aj predávajúci majú svoje rodiny. Ja už nejdem ani do tých potravín nie aby som išla niečo dokupovať do KiK či iného obchodu.

stellarstar
23. dec 2023

@kamatopo ja som si bola svoj nákup v stredu urobiť. Štvrtok a piatok som si myslela že mňa trafí. Keď som bola pre klientov nakúpiť obchody plne ako keby išiel posledný vlak do večnosti a co sa tyka áut ani sa nejdem rozpisovať. Pri každom obchode a križovatke do mňa skoro trafili lebo sa ponáhľali stihnúť zelenú a aj na červenej prechádzali 🤦‍♀️ no hrôza bola som rada že som doma. Ok chápem ľudí kt pracujú veď aj pracujem ale to naozaj človek nevie vopred nakúpiť? Nemusí týždeň predtým ale ani nie posledný deň 🙈

mimuska328
23. dec 2023

@stellarstar my keď sme zatvárali pred 2 rokmi potraviny o 11 tak sa dobíjal ešte dnu zákazník pretože chcel kúpiť vianočné servítky. Niektorí žiaľ vidia len seba a svoje potreby.. druhí sú im ukradnutí

stellarstar
23. dec 2023

@mimuska328 🙄🤦‍♀️nemám slov naozaj neviem co k tomu dodať. Neviem ľudia žijú bez kalendára? Že všetko na poslednú sekundu??

viera77
23. dec 2023

Celý rok vieme o tom, kedy budú zase Vianoce....a vieme sa na ne aj vopred pripraviť a včas si všetko potrebné zabezpečiť. KIK, klobúk dole pred normálnym a ľudským rozhodnutím👏

miskakyska
23. dec 2023

..myslím, že otázka položená z prče😆

Ináč vyššie otázka ,kde hľadá hotel na zajtra...to záhadne nevadí nikomu, že personál nebude cez sviatky s rodinou... prečo nenechajú aj týchto ľudí vydýchnuť a trepú sa na sviatky preč z domu?...to bol len príklad,hej?😆

mirage
23. dec 2023

@miskakyska ano, v hoteloch je normalne personal, aj na benzinkach.. len tie predavacky dvihaju ludi zo stoliciek, ci z gaucov.

mimuska328
23. dec 2023

@miskakyska no neviem ale ja vždy keď bookujem hotel nejaký tak tam majú výnimky ze cez sviatky sa to využiť nedá

mirage
23. dec 2023

@mimuska328 normalne hotely funguju, aj s kuchynou, napr Grand Hotel Praha

kamatopo
23. dec 2023

@stellarstar ja tiež v stredu a to som brala bežný nákup na týždeň čo robím raz za týždeň. No poniektorí v tom videli Armageddon.🤦

tana85
23. dec 2023

@miskakyska poznam hned dve rodiny, co vyslovene idu na vianoce 24.-27.12. do hotela kde dostanu uprostred stedreho vecera full servis. mne je z toho smutno lebo vacsina z tych zamestnancov tam su lebo nechcu prist o pracu ak by povedali nie. co su to za sviatky ked obsluhujem ludi, co su lenivi si urobit tu kapustnicu alebo zemiakpvy salat doma a proste dopriat volno aj druhym :/

karolinakr
23. dec 2023

@kamatopo
@stellarstar obchody si môźu za to same, ludi si rozmaznali, zrejme s umyslom zvyšiť zisk..Boli kedysi obchody otvorene do 18 00 a v nedelu zavrete.Nikto nešiel spachat samovraždu, normalka.Teraz chodim v nedelu o 21.00 do Tesca, potom ludia su nervozni, ked dačo zavru V Anglicku mali Asdu dokonca dvadsaťštyrku..Je to dvojsečná zbraň

svetlonos
24. dec 2023

@karolinakr
V Trencine bolo pred 15 rikmi tiez tesci otvorene 24 hodin.

Strana
z2