icon

Jeden verzus dva matrace na manželskú posteľ

lili777
23. apr 2012

Poradte mi niekto, či kúpiť jeden matrac v celku alebo dva samostatné. Máme teraz v celku, zvažujeme kúpu postele a neviem ako s matracami. Neviem o nich vôbec nič, čo by mali splňať, čo vlastne sledovať. Páčia sa nám s pamäťovou penou. Máte nejaké tipy?

Strana
z2
simonales
19. jún 2015
Používateľ simonales je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od simonales.

tak ked sa radi k sebe tulite tak ja by som brala jeden velky. ja s manzelom mam jeden velky matrac a nemenila by som uz :P tu maju rozne rozmery, ja mam ten najvacsi penovy http://www.novynabytok.sk/matrace-4/rozmer-200-x-160-cm-2034/

laurablzn
5. sep 2015
Používateľ laurablzn je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od laurablzn.

men osobne napr. pamatova pena nesedi, je to prilis makke na mna, ja som si kupila penovy matrac v akcii 1+1 a som velmi spokojna http://www.novynabytok.sk/penovy-matrac-benab-dream-optimal-2-0-200x90-cm-t4-t5-akcia-1-1-763300

anetkablahova
5. nov 2015
Používateľ anetkablahova je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anetkablahova.

Ja som jednoznacne za 1 velky matrac!! Este kedysi ked som mala na svojej posteli dva ( to som byvala sama) a chcela som spat v strede a rozvalovat sa :P tak to bola teda katastrofa! Vobec som sa nevyspala, vzdycky osm spadla do stredu do tej "diery" ...uz nikdy viac... A nezda sa mi ze by sa velky matrac navliekal horsie ako dva mensie... S takymi tymi navlieckami co maju gumu po straanch to ide jednoducho.

manuelala
9. nov 2015
Používateľ manuelala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od manuelala.

@anetkablahova a to máš nejaký spešl matrac či aký? Lebo my máme na manželskej posteli starý, ale ten je tiež už v strede taký vyležaný, že tiež sa kolkorazy skotulam do tej "jamy" vstrede , strašné.

anetkablahova
11. nov 2015
Používateľ anetkablahova je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anetkablahova.

@manuelala ano matrac sme vybrali lepsi, ja som casto trpievala na migreny a bolesti chrbta, takze sa nam oplatilo investovat, mame tento a uzasne sa na nom spi prespanok.sk/matrac-tau-soft-akcia-1-1-zadarmo-25-cm-classic

essenceee
4. jan 2019

zaleži aj na tom, aku maš postel. Aj je s uložnym priestorom tak podla toho, ako sa postel otvara. Ak je bez uložneho, tak je to uplne jedno. Čo al emožem doporučit su pružinopve matrace.

Strana
z2