Joga - rozdiely

1. feb 2023

Chcem začať cvičiť jogu.Ake sú rozdiely hatha joga a ostatné?ktorá je taká dynamickejšia?tie čo už cvičíte ste spokojné vyrovnanejsie🙂)menšie problémy s chrbticou?

jan510
1. feb 2023

Pover je dynamicka, hatha je taka pomala . Ja chodim na hatha a som spokojna. Zrelaxujem, aj sa ponatahujem. A ano pomaha mi aj na chrbticu

monillia
1. feb 2023

Ja mám voči joge trochu predsudky, ale na chrbticu odporúčam pilates" drží ma pokope "

ropucha6
1. feb 2023

Urcite som mala ovela mensie problemy s chrbtom, ked som chodila na jogu 🙂 inak odporucam ti navstivit rozne druhy joga cviceni, dokonca aj lektorov ak sa ti da a uvidis, co tebe bude najlepsie vyhovovat.

lula3108
1. feb 2023

Power yoga a ashtanga yoga su celkom dynamicke - power je narocnejcia. Urcite si vyskusaj co ti viac vyhovuje, kazdy ma ine tempo a ine ocakavania. A urcite vie pomoct aj psychicky aj fyzicky, ale chce to pravidelnost a naucit sa cvicit aj doma, kludne 15 minut denne ale velmi to pomaha. Ja to milujem, hlavne v lete ked sa da cvicit vonku, extremne ma to nabije energiou.

marca12
1. feb 2023

Neverila som joge,mala som i nej cudne nazory. No kvoli bolestiam chrbta som vyskusala jogu ako poslednu zachranu a tie cvicenia su vyborne na chrbticu a celkovu stabilitu tela. Ponatahujes sa,spevnis cele telo. Odporucam vyskusat a tak ako pisu baby vyssie,vyskusaj viacero druhov jogy aj lektorov a uvidis,co ti sadne.

dadula_15
2. feb 2023

@monillia podľa mňa netreba mať predsudky, áno mala som ich aj ja, ale zbytočne, bola som potom na niekoľkých hodinách a bola to paráda. Chodila som na hodiny, kde nás bolo okolo päť, že nie veľa, inštruktorka chodila, popravovala nás, celkovo príjemná atmosféra.

monillia
2. feb 2023

@dadula_15 mňa najviac desí ta meditacna hudba ,pretože mňa dokážu dve veci dostať na pokraj sialenstva meditacna hudba a antistresove omslovanky 😂Našla som pilates, tiež nás tam chodí málo a inštruktorka je povolaním fyzioterapeutka