John Garfielf - obuv

xckaret
2. apr 2022

Chcem sa s vami podelit s mojou skusenostou v predajni John Garfield v Presove. Opat som da dala oblbnut a kupila som prechodne topanky za 49 - € v vtejto predajni. Ked mi pred dvoma rokmi odmietli zreklamovat cizmy, ktore sa rozlepovali, lebo vraj cizmy nie su vhodne do mokreho pocasia. Vtedy som prisahala, ze to tejto predajne uz v zivote nevstupim. Topanky som mala obute celkom 4 x a jeden podpatnik som stratila a druhy bol zosuchany, ako keby som ich nosila aspon 1/2 roka. Predavacka ma odbila s tym, ze patniky nereklamuje ziadna predajna obuvi, to by kazdy jeden zakaznik s tym chodil.. Reklamaciu mi moze prijat ale na 100% mi pride zamietava odpoved. Ako by ste sa vy postavili k tomu. Material na patnikoch je z velmi makkej gumy, koliky da povylamovali. Riesili by ste to nejak. Tu hlavne ide o princip. Dakujem za vase nazory.

liz_lemon
2. apr 2022

vedela si, ze su to smejdi, a aj tak si si tam opat nieco kupila...komu niet rady, tomu niet pomoci
ja som si u nich nikdy nic nekupila, lebo som vedela, ako sa stavaju k reklamaciam, nepotrebujem osobnu skusenost, aby som uverila tomu, co som sa o nich docitala

stanulienkat
2. apr 2022

Patniky sa fakt nereklamuju. Daj si urobit nove u obuvnika. Inak ta predajna je tragedia.

ibajaanikiny
2. apr 2022

@xckaret nenavidim ich,ja som aj pisala na soi-ku a nic sa s tym neurobilo…od vtedy tu predajnu na kilometre obchadzam…raz mi stacilo. Isto s nimi nepohnes,bohuzial

beronsche
2. apr 2022

Nuz maju to vymyslene dokonale, oni podla papierov predavaju "modnu" obuv vhodnu iba na prilezitostne nosenie, neviem, ci nie dokonca len v interieri, kazdopadne nevhodnu do mokreho pocasia a terenu..
co na tom, ze sa to tvari ako bezna topanka..
Potom zamietaju reklamacie na tomto zaklade, lebo kazde bezne nosenie je kategorizovane ako nevhodne a tak sa na poskodenie nevztahuje reklamacia..

fakt, jedine riesenie - vyhybat sa im zdaleka...

terezka1947
2. apr 2022

@xckaret ja už tiež nikdy viac. Manžel si kúpil zimné topánky,ešte s nálepkami si ich doma obul,chytil zips a bežec mu ostal v ruke. Odniesla som reklamovať s nálepkami,výsackami. A výsledok? neuznané, mechanické poškodenie.
Nemám ani topánky,ani 50e.
Čiže nikdy viac.

terezka1947
2. apr 2022

@ibajaanikiny soika s nimi neurobí nič,ona skúma iba zákonný postup,dodržanie lehôt reklamácii.
Ja už tam nevkrocim,ani keby zadarmo rozdávali topánky.

heln
2. apr 2022

@xckaret asi by som uz v garfilde nekupila nic ani zo srandy, tiez bol u nas, ale uz nie je, tiez sme si na zaciatku kupili cizmy, co sa hned rozlepili a premokli, reklamacia nulova, ja som tam uz nekupovala nic.

ibajaanikiny
2. apr 2022

@terezka1947 to bolo par rokov dozadu a veru,z nervov som takto postupovala,aj ked mi bolo jasne,ze sa nic nevyriesi…ale obchadzam ich oblukom,u nich uz nikdy nic…