Jsou zde nějaké opravdové muslimky?
Assalamu alaikum wa rahmatullahi wa barakatuh (At je s vami mir, milosrdenstvi a pozehnani Bozi) sestry.
Mam-li byt uprimna, jsem velmi smutna z toho, jak na nas nynejsi svet pohlizi a jak jsou lide ovlivneni medii a televizi hlavne u nas v Evrope.
Nemam zadnou kamaradku, se kterou bych si popovidala "jen" tak o zivote a vsednich vecech, nebot ze strachu z odmitnuti uz ani nevim, jak se vubec s nekym seznamovat 🤐 😔
Na internetu jsem nenasla zadne diskuze ciste mezi muslimkami - myslim nasimi muslimkami. A tak jsem po delsi dobe sebrala odvahu zalozit diskuzi ciste jenom mezi muslimkami a nebo pro ty, jenz rozumi Islamu a vi, ze Islam znamena mir. To jak ho dnes muzeme videt (valka v Syriri apod.) si udelali lide sami. At jim Allah odpusti jejich velike hrichy.
PROSIM NEPISTE SEM VY, KTERE ODSUZUJETE ISLAM A VY CO MATE CHUT MORALIZOVAT NEBO URAZET NAS MUSLIMY. 🙄
@zuzkat1 ale zas kdyz nad tim tak premyslim, kdyby tu dal nekdo tema ze Hledam kamosku, ktera stejne jako ja nema rada cernochy v Parizi....Tak nevim, jestli bych se udrzela a nenapsala neco 😀
@zuzkat1 to sa zhodneme-mne je uplne jedno, aku temu si kto zalozi, ja som sa len slusne opytala (odpoved doteraz nemam), ze ako zakladatelka moze tvrdit, ze ta druha mamina je povrchna ... aku ma istotu, ze povrchna nie je napr. ona sama ... nic viac za tym nehladaj 😉
@cinkatko ano, su tu moslimky na fore, davam ti link:
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/islamske-mamicky-ii-ozvite-sa/
napis im IP a otvorte si sukromku, kde si mozete pisat, o com len chcete bez toho, aby vam do toho zasahovali.
@sissmiss je to charakteru cloveka. Jak rekl jeden kluk:
Kdo zacal 1. svetovou valku ? Neverici.
Kdo zacal 2. svetovou valku ? Neverici.
Kdo zabil v Australii pres 20 milionu domorodcu ? Neverici.
Kdo zabil vice nez 100 milionu Indianu v severni Americe ? Neverici.
Myslim, ze to je spise o charakteru nez o vire vis?
A precti si o prave strance Islamu ano? Jak tam jsou zeny respektovany a jaka maji prava. Nedivej se tak moc na tv a necti knizky. Kolik je nevericich muzu a doslova tyraji sve zeny? Zrovna nedavno pry nejaky ukrajinec shodil v usa z mrakodrapu sveho 3 leteho syna a take to bylo jenom ted, co matka zabila chladnokrevne sve 3 nebo 4 deti, hm? A nebo jak nejaka zenska zabila 3 sve novorozene deti?
Deje se to vsude, ale Islam je opravdu mir, jenom nekteri lide si ho berou tak, jak se jim zachce. S bibli je to stejne...
ja tiez neviem co tu riesite... tak si hlada kamosku moslimku - uplne rozumiem preco. maju ine sviatky - chce si pokecat napr. o tom, ze pocuj ide taky sviatok, co budes varit? tradicny hmm alebo ten onen.... kamoska nemoslimka by jej povedala aky sviatok???? ja mam muza z inej krajiny ineho nabozenstva, moslim nie je... a tiez si hlada kamosov jeho narodnosti, lebo maju vela spolocneho, ale samozrjeme ma vela kamosov slovakov, navzajom sa toleruju, a predpokladam ze zakladatelka temy je na tom rovnako... ma vela kamosiek krestaniek ako pise, ale chyba jej moslimska kamoska, tak sa rozhodla ju najst...podla mna nic nenormalne...
@cinkatko len jedno ta prosim, nezacinaj tu s tym, ako su zeny v Islame respektovane a ako maju rovnocenne postavenie s muzmi 😠 ...ja necitam knizky, ani nepozeram TV, zijem medzi nimi a ni eje to pravda! je mi jedno, co sa pise v Korane lebo realita je ina, jedini, ktori to nevidia, su nase konvertitky. Prave kvoli takemuto slepemu obhajovaniu islamu sa vsetky podobne temy zvrhli na osocovanie.... sa netreba cudovat, ked pisete taketo veci. Otvorte si sukromku 😉
Juj, takze ty nejsi slovenka? Ja jsem se vdala za muslima a ziji v UK. Konvertovala jsem pred par lety a nelituji. Jak to zvladas na slovensku ? Zahalujes se nejak ? Myslim tim, ze jak na tebe reaguje okoli?
😀 Tak to jooo... A v jakem meste?
@cinkatko Zbytocne je tu nieco namietat.nasa viera nikdy nebude pochopena ale ne viera ako viera ale mi zeny ako moslimky.Ked povies zene krestanke,slovenke ze si moslimka ihned co ich napadne je to co pocule alebo videle na spravach alebo citale v knihach.Ja nemam problem verejne povedat co si mislim ale je to zbitocne.Oni maju svoju pravdu a pre nich sme len nastroj ktory rodi malych teroristov alebo trpiteljky,lenze v moslimskej kulture zena je krk rodiny ktora drzi tri rohy v dome.kto chce ten pochopy.cest vynimkam ktore netrpia chorobou 21 stoleti zvanou nevrazivost a rasizmus
@cinkatko zahalena nehodim lebo vyhadzam z toho ze vieru mas prejavovat a citit v srdci a oblecenie ne robi cloveka ale zas nenosim vystrychy a obtiahnute,lebo moje telo patri len manzelovi a chlapi nemusia cumiet na moje krivky lebo je hriech ked sa oblecies a pritom rozmislas o tom aby si bola povabna ked pojdes von
@cinkatko long story vydala som sa v Macedonsku a prisla som sem z manzelom lebo on tu pracuje uz 20 rokov ale insallah ked skonci skolsky rok vraciame sa naspet do Turecka kde mame zazemie,rodinu ,lepsiu financnu istotu a samozrejme chceme nasich synov vychovat v moslimskom duhu aby pestovali nase tradicie,vieru a rodinne hodnoty,a to sa tu neda.za 11 rokov na Slovensku som sa stretla len so zlimy skusenostamy a to som mierumilovny clovek a vazim si kazdeho kto si vazi mna ale ja uz tu neni som stastna a tento zivot tu ma nenaplna
uf, to mi je strasne lito, prave proto jsem taky odesla . Nic jenom zklamani, spatna financni situace a s praci to je tu taky tezke.
Inshaallah se vam to podari, protoze vas na slovensku nejspis neceka nic dobreho a deti take ne. ☹
Prave proto mam i docela obavy jet navstivit rodinu do ceska a na slovensku. Ja se totiz zahaluji - normalne abaya a satek a opravdu se mi nechce poslouchat nejake kydy a nadavky od nejakych lidi. Tkaktez nestojim o posmesne pohledy naseho naroda... 😒
Je mnoho muslimek a maji niqab ci burqu a na pohled vypadaji jako ty nejpoctivejsi muslimky. Avsak jen Allah vi, co je v jejich srdcich. 🙂
Ja jsem tak rada, zes mi napsala Subhanallah!
A jak mas uz velke deti?... Mozna jsi o mnoho strasi nez ja... 😀

@zuzkaanicka ja sa zastavam zakladatelky len v tom ze tato tema je ok. Ma pravo hladat kamosku aku chce. A Ta druha mamina. Rasizmus neznasam.