Ako oznámiť partnerovi, že viem o nevere?
Ahoj holky a kluci. Jsem s mym chlapem asi 10 mesicu. Pred nedavnem jsem zjistila ze mel sex 2x s jeho kamaradkou s kterou se extremne pritahvali 🙂 a proste meli jisrku. Ale ona mela vztah tak se zmohli asi jen na pich.
No a ona uz vi davno ze je semnou ale obcas si napisou a ja tam proste vidim skadleni trochu. Nic konkretniho. Ale tedka byla o vikendu pout a meli tam prodavat spolu ve stanku a jeste dalsi 3 lidi asi. Jenze muj chlap marodi takze tam nesel prodavat.
A ted otazka… prijde vam to ok? Prece si verime ne? Jeho slova…
Ale on nevi ze ja vim ze spolu neco meli 🙂))) ale me se to hnusi proste ! Jakoze by spolu meli byt cely den 🙂 to je fakt psycho. Pak by se probudila zase pritazlivost. Jako ja nemam slov a jsem v soku….. prijdu vam jako histerka? Holka co ma chlapa a spi s kamaradem je coura a jde pres prekazky.
A ted.. jak mam rict svemu chlapovi ze o nich vim ze s ni spal?? On se urazi a rekne ze si vymyslim 🙂 a prehanim a jsem histerka. Jenze v tom momente ztrati moji duveru…
Chci aby vedel ze vim ze spolu spali aby priste kdyz bude nekde s ni aby to nebylo jen tak kamaradka ale proste abych uz vedela ze mezi nema neco bylo.
kľud... máš tisíce takých, čo spolu pichali, robia na jednom pracovisku a majú svoje rodiny....
@liciis ako vieš, že s ňou spal? predpokladám, že si mu pri tom gate nedržala. Toto je podstatné, či na istotu vieš niečo, čo on popiera. Z toho sa dá vychádzať, či sa mu dá veriť. dedukujem, že s ňou mal spať predtým, ako ste sa dali dokopy.
@pako24 cetla jsem si konverzaci 🙂 spali spolu pred tim nez sme se poznali 🙂
@liciis nájdi si iného. Ideálne panica, aj keď teda to nemáš ako overiť.
Môj ex bol podobný ako ty - tiež mu vadilo, čo bolo pred ním (a nebolo to nič dramatické). Tie scény sa stupňovali a bol to jeden z dôvodov nášho rozchodu. S takými psychopatmi sa proste existovať nedá.
Takže za mňa - popracuj na sebe, na svojom sebavedomí a nerýp sa v minulosti. No tak mali sex, a čo?? Pravdepodobne mal sex ešte aj s niekým iným...
Aj ja som spala s mojím kolegom, predtým než som si našla partnera. Obaja sme boli single, mali sme milenecký vzťah. Nevidím na tom nič zlé. A to s ním nemám robiť, lebo mám už nového partnera alebo on partnerku? Vychádzame spolu dobre...
@liciis ak ho opustíš tak normalne, chcem ísť od teba lebo viem o nevere a ak ho neopustíš tak buď ticho
@liciis pred tým ako ste sa spoznali. Bože no a čo
@lenka13332 ja som si myslela že ide o neveru 🤣
Posli mu anonymnu sms. Vim, co jsi delal minule leto kurevniku... 🙂

🙄🙄