icon

Jsou zde nějaké opravdové muslimky?

cinkatko
24. dec 2013

Assalamu alaikum wa rahmatullahi wa barakatuh (At je s vami mir, milosrdenstvi a pozehnani Bozi) sestry.
Mam-li byt uprimna, jsem velmi smutna z toho, jak na nas nynejsi svet pohlizi a jak jsou lide ovlivneni medii a televizi hlavne u nas v Evrope.
Nemam zadnou kamaradku, se kterou bych si popovidala "jen" tak o zivote a vsednich vecech, nebot ze strachu z odmitnuti uz ani nevim, jak se vubec s nekym seznamovat 🤐 😔
Na internetu jsem nenasla zadne diskuze ciste mezi muslimkami - myslim nasimi muslimkami. A tak jsem po delsi dobe sebrala odvahu zalozit diskuzi ciste jenom mezi muslimkami a nebo pro ty, jenz rozumi Islamu a vi, ze Islam znamena mir. To jak ho dnes muzeme videt (valka v Syriri apod.) si udelali lide sami. At jim Allah odpusti jejich velike hrichy.
PROSIM NEPISTE SEM VY, KTERE ODSUZUJETE ISLAM A VY CO MATE CHUT MORALIZOVAT NEBO URAZET NAS MUSLIMY. 🙄

Strana
z4
cinkatko
autor
25. dec 2013

@canerko Mala bude mit ted 9 mesicu a jmenuje se Anaya. To znamena pomoc, utociste a podpora pochazejici od Allaha. A to jak vyslovujes to c jako k a nebo s? 🙂
Jinak Mashaallah krasna jmena! A podle veku jsi na 100 procent mozna o dost starsi nez ja! 😀

cinkatko
autor
25. dec 2013

@canerko Tak abys mi nenapsala Khudahafiz protoze mne bude ted v januari (juj ted nevim, jestli meke nebo tvrde y 😀 ) teprve 21 😀

canerko
25. dec 2013

@cinkatko vies mam kamaratku Slovenku ktora si zobrala naseho Turka a zahalila sa,ked isla z prace so svojho obchodu tak ju napadli skupinka slovakov a dali jej noz pod krk,keby nebol jeden taxikar tak ju podrezu,ten jej zachranil zivot.Ak bi sa to stalo mne tak co uz poviem len Alahu Akbar a zomriem.V Turecku su vedla seba aj katolici aj moslimovia dokonca aj zidi a nic take sa nestalo ze by niekto napadal ine nabozenstvo ale zas vsade su vseliaky ludia.Aj Obama je cernoch a zvolila ho Amerika za prezidenta.nemozeme ocakavat ze nas budu mat radi vsetci

canerko
25. dec 2013

@cinkatko no to C sa cita Dž ako v Hidzab

cinkatko
autor
25. dec 2013

To je hrozne! Chudak holka... ☹ No vidis a tady nasi furt rikaji, ze Islam jine nabozenstvi nerespektuje 🙄
A na policii nesli?

cinkatko
autor
25. dec 2013

tak to jmeno zni hodne hezky s dz 🙂

canerko
25. dec 2013

@cinkatko no tak si este velmi mlada a zelam Vam aby ste boli stastny aj z manzelom aj s dcerou a aby vasa srdcia bola naplnena len laskou k sebe samim a svojimi bliznimi

canerko
25. dec 2013

@cinkatko Nesli lebo utiekli ale potom vsade chodila len z manzelom lebo sa bala,potom zili v Derby,a teraz ziju v Nemecku v Tureckej stvrti a su stastny a maju 6 dcer a vsetci sa lubia

cinkatko
autor
25. dec 2013

@canerko Dekuji. Ja vam take 😉 moje maminka je starsi o 5 let 🙂 a je u nas dost halal obchodu? a mesity? jsou tam?

canerko
25. dec 2013

@cinkatko Mislis na Sk?Slovensko ako jedina krajina EU nema mesitu,mala bi sa stavat ale narazili na odpor.do bratislavy mam daleko tak sa modlime doma.halal obchody len ten jeden v Bratislave pri modlidbenej hale.tak ked idem do obchodu studujem zlozenie a vihybam sa eckam zelatinam,ked je moznost kupujem potraviny od pestovatelov.nemusis mi vikat az taka stara sa necitim.volam sa šenaj ahoj tesi ma.

cinkatko
autor
25. dec 2013

@canerko Krasne. At jim Allah da dlouhy a krasny spolecny zivot. To plati i pro vas. 🙂 🙂 Stejne si vsak myslim, ze nase policie by s tim nic neudelala 😒 Udelali dobre, ze se odstehovali.

cinkatko
autor
25. dec 2013

@canerko Ja jsem si zmenila jmeno na Zara - jeste ne v pasu, ale Inshaallah 🙂 Jinak mne moc tesi Senaj 🙂
Na slovensku neni mesita? ☹ Hmmm.. Takze jsi vylozene na vegetarianskem jidle? A halal maso mas kde kupovat?

canerko
25. dec 2013

@cinkatko ano tiez si mislim,teraz musim ist okupat moje poklady dat veceru a ulozit spat,u vas je hodina menej tak vy mate este cas.dakujem za zalozenu temu,inac vsimla si si????sme tu same 🙂 .ozvem sa mozno neskor alebo napis ak ta nieco zauima tak ti odpoviem,zatial pekny vecer prajem.Turecky:Iyi geceler.

cinkatko
autor
25. dec 2013

@canerko Ja take musim jit dat male papat a hodit jeste do pracky veci 😀 ... Ja ti strasne moc dekuji za popovidani. Taky preji pekny vecer . Good night po anglicky. A Allah at vas provazi 😉 Pak se ozvu 🙂 A nebo se mi ozvi ty. Napis mi kdyz tak do zpravy.

Strana
z4