Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@jenie123
@basa23 nooo pocasie nam moc nevyslo...1 den sme mali len taky ozaj pekny....pak 2 pekne, a zvysok taky nijaky...ale tak sebko sa vycvachtal...najprv o mori ani pocut a pak az hikal ked ho zbadal...ako bol najmensie decko vo vode...a najdalej...z mora sme chodili prec s placom...na plazi mal strasnu zabavu bo chodil za kazdym a vyskieral sa ...a snazil sa budit tych co spali na lehatkach... 😀 jazykovu barieru nemal....pokecal z kazdou narodnostou... 😀 do kazdeho obchodu vedeli kde sme prisli bo tam hned si musel zacat blabotat...a naucil sa na dovolenke hovorit tata...a mama furt nikde...zas raz....
a co sa tyka veci co bolo treba mali sme vsetko...kolesa im nekupujte tu tam maju 1000x krajsie a vacsi vyber...aj tak v nom skoro vôbec nebol...bo sa len na rukach cvachtal...liekov sme mali za 40 eur, ale ok nic sme na stastie nepotrebovali...akurat masticku do oci raz...kupte si aj repelendy...to nam bolo ozaj treba bo vecer bolo tolko komarov ze az....
@matkaasebko no super, dakujem za rady.. deti su uzasne v tom, ze pridu za hocikym a so vsetkymi si pokecaju.. nemaju zabrany a vedia sa vsade dohovorit.. 🙂 rozmyslala som, ci netreba drobcom nejake boticky na ten piesok, ci ich nebudu palit nozicky.. na lieky nabehnem k doktorke, nech nejake doporuci.. a na jedlo si malemu davala tie kupene prikrmy, ci mali skusal aj nejake mieste papu.. 🙂
@jenie123 tam sme mu kupili galose v tych behal celu dovolenku....vyzivycela dovolenka
+banany,kroasanty chleba....foto uz mam v albume
@jenie123 hej v pohode cena nie je az taka draha niektore boli drahsie a nic k nim pomaly nebolo a sa tesim ze je zo zvukmi.ted mi spi tak mam klud chvilu.
@matkaasebko a tak Sebko sa vysantil do syta.jemu nevadilo ze bolo take pocasie.idem kuk fotky.noooo ja uz som jej kolo objednala 😠
@basa23 tak jej tam pak kupis dalsie... 😀 bo ja som nemohla odolat...uzasne maly...to len drahy ma pak furt uz brat od tade...bo by sme ich mali doma neurekom keby mi dovolil kupit kazde co sa mi lubilo...ale tak my zas aj v bazene vyuzijeme...uz od vcera ho napustame...kokso to som taku kravu velku kupila ze ja ani neviem ci do nho vlezem bo mam strach z vysok a tam su schody ako do neba....vyssie odomna...
@matkaasebko no aspom si zaplavas.. 🙂 vidis vy ste isli na noc, ci aj cez den.. my chceme ist tam v noci a naspat cez den.. nech si uzijeme alpy, len neviem ci to mala zvladne.. ☹
@matkaasebko jaaaj bazen zaavidim 😀
@jenie123 hladam uz od rana uz mam oci jak vevericka 😉
@basa23 a co tato: http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product...
mala mi uz spinka od 8.. som zvedava aka bude dnesna noc..
@jenie123 ta kuchynka je velmi pekna, urcite si aj my zadovazime taku, ale podla mna az trosku podrastie bude mat z toho viac rozumu 🙂 pozeram tie odrazadla a nic ma nenadchlo asi zajdem do dracika a pozrem tam zajtra nieco.
Nasa malinka mala dnes havarku chudatko spadla na terase a udrela sa na cele a ma tam riadnu modrinu cez cele celicko 😢 to bolo placu........
taaaak a bazen napusteny popritom grilovacka a som zvedava ake bude pocasie 😝
@angie267 chudatko Nici.. Stellke sa tiez tak par krat podarilo spadnut, bola sama modrina.. jedna jej zmizla a hned mala druhu. jeee bazen, grilovacka tak to by som si nechala pacit.. nechces nas na prazdniny? 🙂
o 22 sa mala zobudila a tak strasne plakala, velmi chcela mliecko a to som jej ja nechcela dat, tak konecne zaspala, ale plac to bol hrozny.. je to velka zavislacka..
dobre ranko
@jenie123 a chcete kuchynku so zvukom alebo nie?zo zvukmi moc nemam prebehnute bo som nenasla ziadnu co by ma zaujala len tu com som ti posielala a tu som nasla www.smobyk.sk a druhu v hre sme mali kuchynku Bon Apetit oranzova(daj do google) aj ta je krasna ale ta je bez zvukov ale je fakt krasna.musis kuk daj do google kuchynky detske a ti ich vyhlada milion 😀
ta je krasna aj tu som pozerala sa mi pacilo ze ma konvicu ale zial ta je taky tvar ze tu by sme mi nemali kde dat kym mame 2 izbovy.byt je to naprd museli sme taku normalu kocku kupit.v tom obchode maju tu aj co som ti pisala kukni 😉 zrovna v tom obchode co si mi poslala tu kuchynku tak tam ju maju najdrahsiu.v obchode www.verunka.sk stoji 48 eur 😉
no mi vrav mi sme boli hore fuuu ani neviem 8 krat.taka som zlamana unavena 😒 zas krasne noci mame.vstavala 6 50 ale co z toho ked bola x krat hore.
jaaj neviem ci som spominala mi posielaju uz tu kuchynku v jednom jedinom obchode ich maju www.snobyk.sk sa tesiiiim 😀
@basa23 jeej chyba www.smobyk.sk
@jenie123 skus tam napisat ked si kuknes tu stranku www.smobyk.sk mozno este maju.pochybujem zeby mali poslednu 😉 vcera mi napisali ze uz odoslali ma prist kurierom tak asi do narodenin aj pride 🙂
@jenie123 nakoniec sme aj z tade isli na noc...bo den by sme asik nezvladli...je to dost dlha cesta nanho....ani noc nebola bohvieaka...a hlavne ked sme pak cestou spat zabludili vo viedni....
ako baby vcera sme boli na ockovani...to zvladame celkom ok ale co je horsie tak nam pretahovala este aj pipika...mali sme ho trochu zarasteneho...ako on sa mi od vcera poriadne nevycikal...ake zachvaty bolesti pri tom chyta az sa pomaly zachadza...aj som uz vcera s nim revala...som mu musela dat na noc sirup tak to trochu pomohlo...uvidime co dnes....
@matkaasebko chudatko Sebi, tak nech sa mu rychlo ulavi.. ho to musi poriadne boliet.. ja sa obavam cesty, v noci by to mohlo byt fajn, ale cez den, ona nam v sedacke neobsedi.. vidis, kukala som fotky, mali tam bol tusim pri vodicke holy, aj ste mali plavacie plienky, ci ste byvali na ostro.. 🙂 ?

@jenie123