icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

basa23
14. jún 2011

@jenie123 jeeej super vikend na chate aach ja som nebola na chate ani nepametam 😒 uz nam priniesli kuchynku jaaaj tesim.len muz ju bude asi chcet jej dat az v sobotu 😒 ja mam zatial tanieriky,baloniky,servitky napis happy birthday a tod vso staci neviem co ine 😒

jenie123
14. jún 2011

@basa23 muza prehovoris.. ja som mojho tiez prehovorila, aby poskladal kocik.. 🙂 ved nech sa uz tesi teraz.. len neviem, ci som sa viacej tesila ja, ci ona.. 🙂 na tanieriky a servitky sa dnes skusim kuknut.. ideme nakupovat.. malu nechavame u babky, lebo to je neskutocne co ona stvara v obchode.. 🙂

basa23
14. jún 2011

@jenie123 ha prehovorila uz je poskaldana.muz ze jaka je mala ale pritom to je ta zväcsich ale ved to je pre dieta neviem co on cakal 😀 super je uvidim ked mala vstane ci si vsimne 😉

jenie123
14. jún 2011

@basa23 ako sme boli dnes nakupovat, videla som v alberte kuchynku tu bon apetit (alebo ako sa to pise) mali ju v akcii, len som nevedela, ci je aj so zvukami.. pani predavacka bola taka ochotna, ze nam ju otvorila.. a naozaj je malicka, ale ved je pre nase deti, tym bude akurat.. 🙂 a co na kuchynku hovorila Vivi? mala uspech? jeee a uz mam taniere, pohare, ciapocky, pistalky a vyzdobu.. 🙂 a rum na mojito.. 🙂

jenie123
15. jún 2011

dobre ranko
@basa23 ako ste spinkali? tak my sme uz hore, neviem co tak skoro vstava a ja by som taaak spinkala.. noc bola v pohodicke, 2 krat bola hore..

julianka777
15. jún 2011

dobre ranko 🙂
@jenie123 ahojte ranne vtacatka,adla este spi,len ja tu strasim 🙂

basa23
15. jún 2011

dobre ranko
@jenie123 super nakupene 😉 hej mala uspech chodi tam kazdu chvilu vzdy si nieco zoberie 😉 hej ono to je malinke ale tak pre deti neviem co aj ten moj muz cakal ze to bude asi normalna kuchyna velka 😀 myslim ze ta bon apetit neni zo zvukmi alebo je?ale je krasna vzhladom.hlavne mne sa paci ta oranzova 😉 hrozneeee sme spali stale hore ja uz nevladzem krc mam v zadku ze normalne krivam,ruky ma bolia ☹ vstavala o pol 7 ale hore bola hore fuuu ani neviem milionkrat

julianka777
15. jún 2011

@basa23 ahoj,vidim ze aj vy mate "super" noci ☹ u nas stale rvnako,akurat ze spi dlhsie,ale to si asi vynahradza tu noc...ja uz naucena nespat od pol 6

basa23
15. jún 2011

@julianka777 hej hej aj mi mame hroznee noci.aach ja keby som mohla tak spim 😉 idu vam zubky?

jenie123
15. jún 2011

@julianka777 a ty si vzdy tak skoro rano uz vyspana? ja by som si kludne pospala aspon do 7.. to by mi uplne stacilo.. 🙂 a Adka ako v noci spinkava?
@basa23 je bez zvukov.. jeee, Vivi tak zle spinkala.. no snad to rychlo prejde a konecne sa vyspinkate..

basa23
15. jún 2011

@jenie123 hej snad to rychlo prejdu tie noci.ted mi spi nechcela ist vobec spat 😒 fuuuj jake teplo je dnes 🙂

matkaasebko
15. jún 2011

@jenie123 uz nas pipik neboli nastastie...len od dnes ho musim pretahovat ja...to este len bude.... ☹ mali sme tie plienky kupene ale ani raz sme ich nepouzili...pretoze sa nam nevykakal na plazi tak ale on je nauceny kakat len na serbel tak preto nemal nutkanie...a to ze sa vycikal...a co... 😀 takze mas zbytocne tam tie plienky kupovat...abo ked tak len zopar keby ti hnacky chytila abo tak....
a rada aj tebe @basa23 nezabudnite si zobrat dojcenske vody...bo ja som v taliansku nikde nevidela...sice bola tam nejaka rodinna ale nebola cisto dojcenska...

aj vasim deckam nechutilo papat po ockovani?bo mi uz od pondelku skoro nic nejeme...ide ma porazit za dnesny den zjedol pol rozka jeden kusok masa a 3 lyzicky vyzivy....nic mu nechuti ani jeho oblubene...uz neviem co s nim...maso mi normalne zahadzuje...ale mlieko by pil....

jenie123
15. jún 2011

@matkaasebko vies, ze som si to ani neuvedomila, ze to bolo po ockovani.. az teraz ma napadlo, ze mala nechcela jest po tom.. dala si dve, tri lyzicky a hotovo.. nic nechcela.. a trvalo jej to nejaky ten tyzden, dva a az potom si konecne dala trosku viac.. ona ani teraz toho vela neda, ale aspon volaco.. dojcensku vodu urcite beriem.. uz ju mam nakupenu.. 🙂

matkaasebko
15. jún 2011

@jenie123 tak som rada ze je to z toho...teda dufam ...bo normalne mi to je pri nom az take divne...bo na dovolenke sa tak rozozral ale to doslova ze tam sme len na nho kukali...bum a prideme sem a od pondelku nic..to si voljak rychlo zacala nakupovat... 😀

jenie123
15. jún 2011

@matkaasebko ani nie.. ale vodu mame doma vzdy plno baleni.. tak ju uz mam odlozenu.. ved ideme aj teraz na vikend na chatu a este som balit nezacala, to sa na mna nepodoba.. 🙂 uz som mala mat nejaky zoznam napisany.. 🙂

julianka777
15. jún 2011

@basa23 ahoj,nie to nie su zubky,ona takto spava uz od 4,mesiaca,nevieme preco ☹
@jenie123 vyspata ani nie,ale neda sa mi uz zaspat potom

matkaasebko
15. jún 2011

@jenie123 zbytocne balit bo aj tak v ten den budes este raz urcite kukat kufre ci je tam vsetko a pak na ceste budes rozmyslat boooze toto som zobrala a toto tiez... 😀 ako ja...inak nezabludte vo viedni na ceste spat z talianska... 😀

jenie123
15. jún 2011

@matkaasebko 🙂 no. dufam, ze nezabludime.. 🙂 manzel si teraz kupil novu navygaciu o auta.. tak snad nas dobre navedie.. inak ked sme isli do chorvatska, tiez nam to ukazovalo v madarsku v jednom meste, chodte rovno, to bolo horsie, lebo tam stal cinziak.. 😀 ani mi nehovor, to robim vzdy, a je to jedno ci sa balim tyzden dopredu alebo ten isty den a vzdy sa mi stane, ze nieco zabudnem.. 🙂
@julianka777 ja som tak vstavala po porode, bola som tak naucena v nemocnici a doma mi to mesiac este ostalo.. ale teraz by som aj spala, len malej sa uz nechce.. 🙂
@basa23 mala mi rano spala od 8 do 10:30 🙂 teraz sa ju snazim uspat a nechce a nechce.. tak som ju dala do postielky a uvidime.. teraz sa tam hraje s cumlikmi.. 🙂

matkaasebko
15. jún 2011

@jenie123 aj my sme sa pred dvoma rokmi drzali za jednymi co mali navigaciu v aute nech nas vyvedu na spravnu stranu dialnice...a do takej riti nas zavidol ten ich navigacny...ze pak sme sa radsej vratili a sli po starom dobrom (v taliansku dost debilnom) znaceni... 😀 tam neni problem to kupit...akurat netreba zabudnut kase mlieka vodu stravu a plienky...ostatok vsetko kupis...

jenie123
15. jún 2011

@matkaasebko niekedy je lepsie sa riadit znacenim.. 🙂 my teraz pojdeme 3 auta za sebou, tak to bude sranda, ked povedieme vsetkych a stratime sa.. 🙂 o kolkej ste vysli..? my sme chceli okolo pol noci, len neviem ako to vymysliet s detmi, aj tak tam budeme asi skoro.. mliecko mam stale pod trickom 🙂 , kase moc nechce, prikrmy nakupime.. hlavne na tu vodu nezabudnut a teda aj na plienky.. a som zvedava na tie lieky, co nam doky poradi.. necham v lekarni majlant.. ☹

basa23
15. jún 2011

@matkaasebko ok zoberem ale mi ideme do chorvatska.ale pre istotu zoberem.fuu mi sme teda pri ockovaniach nemali problem ze by nejedla ten moj zrut 😀 to prejde tak mu davaj mliecko aj z toho sa napapa.mu tam daj piskoty ale marinakekse to ho zasyti.
@jenie123 jeeej to ti pekne spala.mne spala rano len hodku.a ted spi ratam ze da zas len hodku 😒
@julianka777 aaach snad po roku sa polepsi a aj ta moja 😉

julianka777
16. jún 2011

@jenie123
@basa23 jaj kocky,bodaj by zacala spavat normalne v noci 🙂 ale ja pocitam ze minimalne do 2 rokov to nebude

basa23
16. jún 2011

dobre ranko
@julianka777 ale to snad nie,to nebude tak dlho trvat.
@jenie123 ako ste spinkali?mala bola tuto noc 5 krat a vstavala o pol 7.boze taka som neaka dolamana 😒

jenie123
16. jún 2011

dobre ranko..
baby, vcera sme mali nehodu.. ☹ boli sme v jednom podniku, mala sa tam hrala v piesocku a strazila ju svokra, ja s manzelom sme sedeli za stolom no na 2 kroky od malej.. mala vyliezla z pieskoviska a tvarou na beton.. tolko krvicky jej tieklo.. chudatko.. ma rozrazenu hornu aj dolnu peru.. najlepsi liek je mliecko, tak si ho cucala snad pol hodinky a potom uz bolo dobre, opuchlo jej to a dnes ma pusinku jak cernoska..
@basa23 a noc sme mali strasnu, zaspala o pol 10, o pol noci bola prvy krat hore a od pol druhej bola prisiata na mne a pila a pila az do 4.. som myslela, ze ma porazi.. o 4 bola tak precikana, tak sme este prebalili do 5 sa hrala a potom konecne zaspala a vstavali sme o 6:45.. dnes bude dlhy den.. ☹
@julianka777 urcite bude lepsie..

matkaasebko
16. jún 2011

@jenie123 chudatko malinke....ale asik si treba na take urazy zvykat...este ich budu mat...ale nech je co najskôr v poriadku...my sme okolo 22:20 vyrazali...a boli sme tam okolo 8 my sme sli dlhsie lebo ja som si kazde dve hodky robila prestavku...a nevalila som 130 ale 110 a kolkokrat aj menej bo v alpach nebolo vidno ani na 2 metre a prsalo...no to sa priprav veru na to ze tam nech velike peniaze...my sme nechali okolo 50 euri...cca 20 co doktorka nakazala a potom co som ja pokupila...
@basa23 ked bude moc hladny tak sa ohlasi... 😀

baby my mame dnes rok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

basa23
16. jún 2011

@jenie123 jeeezis chudatko ooch to muselo byt placu 😒 chudatko to preto ste mali aj taku noc mozno ju to aj bolelo,prezivala to ze sa tak buchla a nemohla spat.minule som citala ze deti sa budia aj preto ze prezivaju co zazili cez den.neboj zachvilku sa jej pusinka zahoji a bude dobre.
no aj mne mala dnes prvkrat zletela z gauca 😒 jezis to ste mali horsiu noc nez mi tak to budes mat dlhy den 😒
@matkaasebko hej to minule davali v telke ze dieta nebude hladovat ze ked je hladne si vypyta.jeeeej rok gratulujemeeee vseetko len to naj Sebkovi a Vivi posiela bocu 😀
ste starsi o 2 dni mi mame v sobotu.idete kedy oslavovat?mi v sobotu nam to tak presne vyslo 😉

jenie123
16. jún 2011

@matkaasebko na pady som si uz zvykla, ale uraz s krvou, na to si budem musiet este zvyknut.. svokra je v lekarni, tak snad nieco na malu zainvestuje.. 🙂 gratujujemeeeeeeeeeeeee a vsetko najlepsie prajeme Sebkovi..
@basa23 placu bolo, ale staci jej dat prsko do pusinky a je klud.. 🙂 snad uz tato noc bude lepsie, lebo ked uz budeme na chate, tak sa urcite opat nevyspim..
jeeee a co sa malej vcera podarilo.. poobede isla spat o 3 a zaspala mi na postely, ja som isla vedla a stale som sa na nu chodila kukat, za chvilku sa otvoria dvera a mala este neprebudena, usmiata od ucha k uchu a utekala za mnou.. 🙂

basa23
16. jún 2011

@jenie123 jeeej zlateee 😉 presne prsko to je prva pomoc vzdy aj ja ked dnes mala zletela hned prso 😀

julianka777
16. jún 2011

kocky,dakujem za povzbudenie 🙂 idem poobede robit tu tortu,tak drzte palceky nech sa podari a nemusim utekat kupovat do cukrarne 🙂
@matkaasebko gratulujeme 😀

jenie123
16. jún 2011

@julianka777 drzime a ak vyjde vypytam si od teba recept, hlavne na ten potah 🙂