icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

julianka777
16. jún 2011

@jenie123 jasne,ja ho z internetu 🙂

julianka777
16. jún 2011

no kocky,torta uz je hotova 🙂 podla mna mohla byt lepsia,ale nevydalo 🙂

jenie123
16. jún 2011

@julianka777 krasnaaa, ja by som urcite ani taku nedokazala.. s cim si ju plnila?

@julianka777 @basa23 baby kedze ideme na vikend prec a zajtra neviem ci to rano stihnem, prajeme Vivi a Adke vsetko najlepsie a krasnu oslavu s vela darcekov.. 🙂

julianka777
16. jún 2011

@jenie123 ja som si kupila taky prasok,to sa zmiesalo s mliekom a maslom...chutila vyborne,taka ako vanilkova zmrzlina,kupovala som ju v kauflande 🙂 dakujeme velmi pekne a oddychnite si 🙂

marcovka
16. jún 2011

@julianka777 krásnu tortu si spravila 😉 ja som dala upiect kamoške ...kolač upečiem,ale na tortu nemám odvahu 🙂

julianka777
17. jún 2011

@marcovka dakujem 🙂 my sme tiez chceli dat sprvait sesternici,ale nakoniec som si povedala,ze to skusim sama 🙂

basa23
17. jún 2011

@julianka777 krasna je ta torta 😉
@jenie123 jeeej tak uz idete na tu chatu tak si pekne oddychnite 🙂 a dakujeemeee ja tiez enstiham dnes pripravy neviem co skor tolko toho musime navarit porobit aach 😒

julianka777
17. jún 2011

@basa23 dakujem 🙂

1anicka2
17. jún 2011

@matkaasebko takze mi prezivame prave teraz po ockovani presne to iste....strasne malo papka a dokonca aj s prsnika uz nepije tak ako predtym.....;(((

1anicka2
17. jún 2011

@matkaasebko uz teraz Vam pretahovali pipika? nie je to nejako skoro? nasa doktorka povedala ze az okolo 2 rokov...??

angie267
17. jún 2011

@julianka777 paradna torta, to ja by som nedokazala, velka pochvala ti patri 😵
@jenie123 prajem pekny vikend na chate a nech mala pekne spinka aspon tam 😉

julianka777
18. jún 2011

@angie267 dakujeem 🙂 normalne mam take sebavedomie teraz 🙂 bo som si myslela ze ma tu vysmeju🙂

marcovka
18. jún 2011

@julianka777 dievčatká prajem vám k 1 ročku len to naj naj a vela zdravíčka krasnu oslavu...šak sme pekné tri osemnástky 😀
@basa2

basa23
18. jún 2011

@julianka777 vseeetko naj Adke k narodeninkam prajeme 😉

angie267
18. jún 2011

@basa23
@julianka777
@marcovka
Vivi, Adka, Ninka prajem dievcatkam len to najlepsie k dnesnym narodeninkam a nech len usmev rozdavaju a rodicom radost robia 🙂 velky cmuuuuuk posielame 😵 😵 😵 😵 😵 😵

a cakame fotecky 😀

basa23
19. jún 2011

@marcovka jeeej aj vy 😉 tak aj mi dodatocne vseeetko naj prajeme 😉
@angie267 daaakujeme 😉

mape
19. jún 2011

Ahojte, tak som sa konecne dostala po dovolenke aj na konika. Dovolenka dopadla uplne super. Let zvladla mala na jednotku. Prakticky nam let tam aj naspat prespala. Pobyt bol uplne super. Hned by sme isli este raz. Ked bude viacej casu pridam neake foto.
Aby som nezabudla vsetkym junovym babatkam prajem vsetko najlepsie narodeninkam nech robia rodicom len samu radost 🙂

marcovka
19. jún 2011

@angie267 všetko najlepšie prajeme k narodeninkám 🙂 super oslavu prajeme 😉
@basa23 aj mi dakujeme,vela junovčatiek tak nestihame sledovat 🙂

matkaasebko
19. jún 2011

Vsetko najlepsie vsetkym ktory mali za tu dobu co sme tu neboli narodeninky...hlavne vela zdravicka vsetko ostatne pride samo... 😀 my nic nestihame mame doma veselo ja som zo stvrtku na piatok zvracala a hnackovala tak sme rano o 2:15 utekali na pohotovost, pak to piatok na obed dostal drahy,tak nakoniec som ratovala ja jeho nie on mna...sak to poznate ked chlap ochorie 😀 vcera zacal trochu aj maly hnackovat ale ten je uz ok...dufam, teraz to chytil môj tatik...takze asik tak...tortu co sme mali na oslavu chutovo vyborna a vyzorovo som si ju mohla spravit aj ja doma a bolo by to to iste...a ze cukrarka...tak ale neriesim, oslavu sme my fakticky ani nemali bohvieaku bo sak sme nechceli nikoho nakazit...takze oslava sebkovho prveho rôcika nebola moc uspesna...nevadi bud. rok vynahradime....

@1anicka2 neboj sak to nasi chlapi dobehnu.... 😀 ja to nejak moc ani neriesim bo sak maly ma 11 kg takze to ze par dni nespapa tolko co zvykne nevadi...nooo a co sa tyka pipika u nas to robi doktorka takto..a este mu to pak tak brutalne aj v 15 m.a teraz mam ja doma ho pretahovat ale nespravim to tak jak ona prosto neda mi to, ale kazdy doktor ma na to ine odporucania...kazdej osobne skusenosti, napriklad v Žarnovici sa to robi odo dna narodenia...takze vsade inak...aj tak je to podla mna len na prirode ci bude pipik ok abo nie...bo kamoska pretahovala aj tak teraz musia ist na operaciu...

julianka777
19. jún 2011

@basa23
@angie267 dakujeme 😀

jenie123
19. jún 2011

ahojte kocky.. uz sme domaaaaaa.. 🙂 mamina si malu teraz zobrala, ze nech si porobim a podospavam.. ved viete ako to na chatach dopadne, vela zabavy a malo spanku a k tomu moja opicka, ktora mi tiez spinkat neda.. 🙂 ako ste sa tu mali?
@basa23 neuveris co sa nam na chate stalo.. 🙂 prvu noc bola mala hore asi 5 krat, ved tak ako obycajne, na druhu noc som ju dala spinkat na noc do kocika vonku a po pol noci na terasu, krasne prsalo.. a moja lasenka ako zaspala o 9 vecer tak rano o 5:50 vstavala.. vobec v noci nepapala.. raz sa zobudila, ale to bola skor nasa chyba, sa zlakla a plakala, tak som ju ukocikovala a spinkala pekne dalej.. 😀 ale nie ze by som sa ja vyspala, stale som sa chodila na nu pozerat.. no len ako to teraz vymysliet na doma.. budem ju davat na noc na balkon? to asi nie.. ale bola by to sranda.. 🙂
@angie267 krasne narodeninky prajeme Nici.. 🙂
Baby ako ako dopadli oslavy? prehanajte? a co darceky?

jenie123
19. jún 2011

@matkaasebko tak to vam vobec nezavidim a prajem rychle uzdravenie.. buduci rok si oslavu vynahradite.. rozmyslali sme, ze by sme si zobrali do Talianska korcule, videla si tam nejake miesta kde by sa dalo korculovat..?

angie267
19. jún 2011

@jenie123
@marcovka dakujeme velmi pekne, oslavu mame o 16 tej taaaak som zvedava ako mlada slecna sa bude pysit, ona je velmi rada stredobodom pozornosti 😵 😵 😵

julianka777
19. jún 2011

vsetko naj bambulky 😀
@angie267

julianka777
19. jún 2011

kocky,tu su fotky z slavy..mamina zabudla vziat fotak,tak sme len cez mobil a je ich malo ☹ ale aspon ze nejake 🙂

basa23
19. jún 2011

@matkaasebko jeeemine tak rychle uzdravenie prajeme 😉
@angie267 vseeeetko naj prajeme a vela darcekov 😉
@jenie123 nevadi vsak ted chod dosapt aspon ste sa zabavali cez vikend.wau ti prespala noc?gratulujem 😉 aaach mi vcera hruza sme ju uspali az 23 15,vecer nam padla vyzdoba uz a mala sa zlakla tak zacala jacat normalne sok z balonov a a vyse hodiny staaale plakala.nevedeli sme ju upsat a bola unavena sedela na sadecka na 2 s zavrela oci a ochvilu plac a takto dokola vyse hodiny potom uz nevladala a zaspala a to vsetko z tych balonov 😒 ale oslava inak super a torta genialna chutovo vsetky mchutila bola domaca od jednej pani 😉 jeezis darcekov kopec babik,oblecenia,lopty,hoc ake susienky a peniaze.penazi viac nez mi mame odlozene 😀 a taky krasny obraz dostala od mojho nevlas.otca jej maloval kuk vo fotkach v albuem uz mam foto.

angie267
19. jún 2011

@julianka777
@basa23 dakujeme vam baby 🙂 🙂
malinka je ndherna 🙂
no oslava dopadla dobre aj ked sa nam stala taka neprijemnost, zacali sme neskor mamina meskala musela letiet k strykovi ktoremu volala zachranku je vo velmi vaznom stave, takze nam to trosku zneprijemnilo oslavu. Ale mala krasavica bola uzasna. Uzivala si to dostala kopu darcekov a aj dost penazi 😅 😅 😝

znamia
19. jún 2011

oneskorene vsetko najnaj k prvemu rociku vsetkym vikendovym oslavencom!

@julianka777 tvoja torta dopadla paradne oproti tej mojej 😀 aspon ze moja bola taka mala a asi aj chutna, lebo sa okamzite zjedla a nik ju nestihol skritizovat 😉 neviem ako poriesime tu na nasu sobotnajsiu party.... 😅

basa23
19. jún 2011

@angie267 dakujem 😉 krasna je malinka a nadherna torta 😉

julianka777
19. jún 2011

@angie267 jej,tak ste si uzili a strykovi prajem skre uzdravenie ☹
@znamia dakujem 🙂 ja som obkukavala uz dlhsiu dobu torty,tak sa mi moja moc nezdala 😅 a este ju mame aj v chladnicke,tak ak chces ti poslem,ked uz vasu zjedli 🙂