icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

jenie123
20. jún 2011

dobre ranko kocky
@basa23 ako ste spinkali.. mala strasne zle, bola stale hore a stale na prsku.. a rano uz od 5 hore.. asi sa vratime na chatu alebo premiestnim postielku na balkon.. teraz mi uz asi hodinku opat spinka.. a ja by som mala prat a upratovat a akosi sa mi vobec nechce.. som lenivec.. 😀 kraaaasny obraz..
@angie267 kraaaasna torticka a Nici je zlatucka..

marcovka
20. jún 2011

@angie267 super tortička..ked sa podarí tok aj ja dám nejake foto 😉

basa23
20. jún 2011

@jenie123 ahoj mi sme vstavali o 6.v noci bola hore asi 2 krat.takze ok 😉 no bude ti teda musiet spavat na balkone 😀 ted mi spi aach neviem edy pojde potom poobede sme boli v rakusku a mi zaspala cestou spät tak dnes to bude u nas zaujimave so spankom 😒

jenie123
20. jún 2011

@basa23 rozmyslam, ze by som jej dala postielku do jej izby.. mozno by to pomohlo a nebudila by sa.. vyskusame a ked tak, postielku vratime do spalne.. vcera mala spala az 3 krat.. teraz prave zaspala, mohla by pospat aspon do 3.. to ste mali krasnu noc.. tak nech vam takto vydrzi a len nech sa zlepsuje.. 🙂

matkaasebko
20. jún 2011

@jenie123 dakujeme uz sme zdravy...dufam...ber si korcule...tam su vsade chodniky pre cyklistov a uzasne sa tam bude dat korculovat...my sme akurat banovali ze sme si nezobrali...ale buduci rok urcite bereme...a to uz hadam by mohol aj maly mat trochu pokusy o korculovanie...

jenie123
20. jún 2011

@matkaasebko super, to si ma potesila.. tak ich urcite beriem.. prave sme sa vcera pozerali, aj nejake aquaparky alebo nejake zabavne podniky pre deti a nasli sme toho dost, tak sa asi nudit nebudeme a nechame tak opat hriesne peniaze.. ☹ no co, nechodime na dovcu 5 krat do roka.. a jednu si teraz zasluzime.. 🙂

matkaasebko
20. jún 2011

@jenie123 aj ja to vravim....je to raz za rok tak preco si to neuzit a poriadne...my sme tam nechali za tyzden vyse 300 euri...co si myslim ze je teda dost...ale kludne by sme vedeli aj viac ale to az buduci rok... 😀 predsa uz ked maly bude vacsi....sak hned v lignane je brutalne uzasny aquapark...len ci by si ho Stellka este tak vedela uzit...ale tak zas ked nie ona tak tatino s maminou.... 😀 ja som tam bola raz ako decko a bolo to super akurat bola pre mna nuda to ze nemal chodit so mnou kto na tobogany...ale zo sebkom si to vynahradime... 😀 ak ma na ne ovsem pustia...

jenie123
20. jún 2011

@matkaasebko no ved.. pacila sa mi aj Guliverlandia, nebola si tam? presne tak, co si neuzije Stellka, to si uzijeme my.. 🙂 uz sa tesim 🙂 co by si mi tam este odporucila?

basa23
20. jún 2011

@jenie123 aaach ted mi spala 2 hodky vstavala o 13 45 neviem ci mi vydrzi do vecera 😒 ja keby som mala dalsiu izbu tak hned ju dam do nej skusim co by to urobila.vyskusaj a uvidis 😉

jenie123
20. jún 2011

@basa23 tak, postielka prestahovana.. uvidime, ci bude mat uspech.. a Vivi ako, vydrzala doteraz?

znamia
20. jún 2011

@jenie123 drzim palce nech to funguje. my mame postielku v detskej od narodenia a pokial nie je chora resp nejdu jej zubky, tak tam prespi vacsinu noci a o tej 2am a neskor, ked sa budi na mlieko, si ju beriem k nam. ale to nemame taku malu zavislacku ako stellka..

angie267
20. jún 2011

ahojte baby, dakujeme vam vsetkym 🙂 so strykom je velmi zle teraz sme odtial prisli boli sme sa s nim rozlucit, povedali nam, ze kazdu chvilu pride koniec 😢 😢 😢 😢

@jenie123 Guliverlandiu odporucam, boli sme tam a stoji to za to a hned vedla je ozaj krasny aquapark, sice trosku drahsie vstupne, ale tak si na dovolenke tak si musis dovolovat 😝
@marcovka tesime sa na foto 😉

jenie123
20. jún 2011

@znamia ja si tak myslim, ze by to aj mohlo fungovat, nebude ma citit, teda mliecko.. uvidime tuto noc.. Stellka je velka zavislacka, aj cez den sa 4, 5 krat kojime..
@angie267 joooj, stryka mi je luto.. ☹ dakujem tak to tak vsetko vyskusame.. treba si to uzit..
baby, maju vase deturence na spanie nejaku hracku, plisiaka, plienku alebo ineho maznacika? nasa vsetko vyhodi, nechce nic.., by sa jej aj lepsie zaspavalo, keby sa k niecomu tulila

angie267
20. jún 2011

@jenie123 dakujem 😢
mas teda riadneho zavislaka 😝 nasa malinka ma plienocku bez tej ani nezaspi, ked je unavena tak aj sama si ju vezme a stale za mnou chodi, a ked chcem aby spala tak jej ju dam a ona vie, ze ma ist spinkat, takze u nas plienocka velky uspech. Len neviem ci uz v tomto veku malinku na nieco take naucis, lebo my sme ju ucili od narodenia.

znamia
20. jún 2011

@jenie123 no mia do nedavna nemala nijakeho milacika, ale predminuly vikend dostala od mojej kamaratky darcek psa z detskeho veluru a z hrkalkou vo vnutri a ten sa jej zapacil. ale vie bez neho existovat... davala som jej od narodenia opicku, ale ona nic nechcela. jej jediny a nenahraditelny (zatial!) milacik je cumel 😠 kvoli tomu byva peklo, ak ho zabudnem alebo si ho v noci nevie najst... 🙄
juuj, tolko kojenia sme my ani v tych prvych mesiacoch nemali 😲
@angie267 aj mne je luto...mali sme podobne trapenia tento rok ☹

jenie123
20. jún 2011

@angie267 na plienocku som ju tiez ucila, ked bola este malicka, ale nechcela ani tu.. krsniatko tiez stale chodi s plienkou a ked je unavena, lahne si, prituli sa k nej a moze spinkat, teda ma este aj minu, to je velky kocur.. Bez plienky a mini sa nikam nejde.. 🙂
@znamia no ona nepije vela tekutin, ked si da za cely den pol deci, som happy.. tak preto tolko kojenia, dava si od smadu.. aj mala je cumlikova, nastastie je skoro stale bez neho, len ked ide spinkat a ked je nervozna, inak je bez.. v noci mam nachystanych 5 nahradnych, vzdy ho niekam zahodi a potom nevie najst a nez ho najdem ja, tak dostane novy.. malej skusam davat vselijakych plisiakov a nic.. chvilku sa s nim hraje a potom zahodi.. takze nic na pritulenie.. ja som mala takeho zajacika az od 3 rokov a spaval so mnou skoro do 15 😀 uz som mu asi 100 krat zasivala hlavu..

angie267
20. jún 2011

@znamia dakujem ti, ono zivot je raz taky, je mi ro hrozne luto ked som ho tam videla lezat, plno hadiciek, ihiel a pristrojov, len sa akoby pousmial a chcel nam nieco povedat no nikto z nas mu nerozumel aj napisat sa snazil no neslo to, myslim, ze on uz sam citi koniec 😢
@jenie123 niektore deticky nechcu nic, ani kamoskin maly nechce nic len musi drzat ruku mami aby zapsal. Inak priznavam aj ja plysaka v ruke celu noc a to aj viac ako 15 som mala 😅 😅 😅

basa23
20. jún 2011

@jenie123 super som zvedava mozno ti bude lepsie spinkat 😉 ale kde o 5 dala slofika ale le npol hodku a sla spat o pol 10 takze ok.muz s nou bol vonku a ju znicil tak nevydrzala.ooo uz sa vam blizi oslava 😉
@angie267 aaach to mi je luto stryka 😒

angie267
20. jún 2011

@basa23 dakujem ☹

basa23
21. jún 2011

dobre ranko
@jenie123 ako ste spinkali?mi nic moc tuto noc bola casto hore a vstavala o pol 7.aaach dostala som kramy skoro po 2 rokoch to je hrozny pocit 😒 dnes idem uz konecne na postu pre to koleso na plavanie som zvedava 😉

jenie123
21. jún 2011

dobre ranko
@basa23 no my noc tiez nic moc.. strasne dlho sa uspavala a stale plakala, nakoniec zaspala a do pol noci sa zobudila asi 4 krat, ale hned aj zaspala.. o pol noci isla uz k nam a bola hore opat asi 4 krat.. ale rozmyslam, ze tu postielku tam uz necham.. sice izba este neni vymalovana a je to take mensie skladisko.. musim jej to tam trosku zorganizovat.. 🙂 no jo, oslava sa uz blizi.. a ja vobec neviem, kto vsetko pride.. moja prostredna sestra uz odmietla pozvanie aj s manzelom, moj tatino, tiez nepride, svokor s priatelkou tam tiez nemozu prist.. ☹ ja ja chystam hostinu pre veeeela ludi, asi to budem musiet trosku okresat..

basa23
21. jún 2011

@jenie123 aaach tak nepomohlo prestahovanie, skoda 😒 jeej to preco nepridu?si nemozu najst chvilku cas?oooch to ja som taka ze by ma to nastvalo ak ovsem nemaju vaaazny dovod 😒 aaale aj malo ludi vie urobit zabavu u nas bolo 20 ludi ale chodili postupne kde by sme sa tu vsade vopchali.len prvy naval ich bolo dost az 13 ludi 😒

jenie123
21. jún 2011

@basa23 ja som nas napocitala do 20 a preto som to chcela robit vonku, aby sme tu nesedeli ako sardinky.. no nemam slov, ale na sestru som si uz zvykla, ona ani malu nebola pozriet ked sa narodila, nema ziadny zaujem.. to moja najmladsia sestra si zobrala kvoli oslave aj dovolenku.. teraz sa snazim malu uspat a nie a nie a nie spat.. len place.. do kocika som ju uz dala 3 krat a len vymysla, teraz som ju dala do postielky.. neviem co to dnes s nou je..

jenie123
21. jún 2011

@basa23 konecne zaspala, idem si urobit dalsiu kavu.. 🙂

basa23
21. jún 2011

@jenie123 tak to je ,,uchvatna,, sestra 😠 este ze mladsia je taka zlata ze si zobrala dovolenku 😉 mne uz spi tiez som ju nevedela uspat,mozno tym teplom lebo mala bola strasne spotena jak tu lietala.dufam ze vam vide pocasie lebo hlasia tak vseliak cez vikend.ale to sa este moze zmenit 😉

jenie123
21. jún 2011

@basa23 to je.. ani malej na krste nebola.. hlavne, ze chce vsetky veci po malej nechat pre jej deti, ked raz bude mat.. tak dufam, ze pocasie vyjde a ked nie ostaneme na byte.. co uz.. teraz cakam, ked sa mala zobudi a vyrazame do ulic.. 🙂 dnes konecne nefuka..

basa23
21. jún 2011

@jenie123 dnes je pekne teplucko a fu zajtra ma byt az 31 stupnov to bude vypek 😉 no aj moja spi a potom musim ist na postu zaplatit seky nakupit aaach sa mi ani enchce 😉 haaa ,,mila,, sestra.ja mat taku sestru tak to by odomna mohla cakat 😀

jenie123
21. jún 2011

@basa23 asi tak.. 😀 aj sa nacaka.. 🙂 u nas je strasne divne pocasie, chvilku horuco, potom sa zatiahne az je zima.. no vyber si, obliekat, vyzliekat, obliekat, vyzliekat..

basa23
21. jún 2011

@jenie123 aj u nas ale aj ked sa zatiahne je u nas teplo ja som jej dala kratase a trisko na take hrube ramienka 😉 ted mi spi konecne 😉

jenie123
21. jún 2011

@basa23 aj mne zaspala nejako neskoro.. neviem, co to s nou dnes je, zle sa jej zaspava.. poobede ideme na hrach k mamine, robime si zasoby na zimu.. 🙂