icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

jenie123
24. jún 2011

dobre ranko kocky
@basa23 ako ste spinkali? my nic moc.. stale sme boli hore.. prezivali opat porod.. 🙂

basa23
24. jún 2011

dobre ranko
@jenie123 aj moja mala cez zimu ekzem som s nou bola na koznom mi dala plno masticiek a pak to preslo ale nam povedala ze to vyzera z tvrdej vody 😒 aaach mi nic moc spanok stale hore a uz o 5 chcela vstavat tak som ju hodinu uspavala a do 7 este potiahla 😒 straaasne som unavena az oci ma rezu 😠
jeeej vseeetko naj Stellke prajemeeee 😀

jenie123
24. jún 2011

@basa23 dakujeme.. 🙂 aj ja som unavena aj hlava ma dost boli, teraz ideme Stellku hodit k mamine a ideme do BA.. zamavam ti, ked pojdeme okolo 😀

basa23
24. jún 2011

@jenie123 ok mavaj budem vykukat 😀 ooo zatjra oslava tak pripravy v plnom prude 😉

1anicka2
24. jún 2011

ahojte baby.....potrebovala by som malicku pomoc....mojho synceka uz dost dlho zapeka.....dnes ako kakal vysla mu do zadocku aj krv...chudacik malinky tak tlacil.......Skusala som probiotika...ale tie moc nezabrali...myslim si ze je problem v tom ze pije malo vody tak 1, 5 dc za den.......okrem toho ze ho este tak 3 az 4 razy kojim.......

jenie123
24. jún 2011

@1anicka2 moja mala pije este menej vodicky, aj ja preto viacej kojim cez den.. daj malemu nieco slivkove alebo hruskove.. mala ma redsiu aj vdaka jogurtom..

1anicka2
24. jún 2011

A kolko ty spapka cez den?

1anicka2
24. jún 2011

@jenie123 .........ten nas na ranajky jogurt alebo pribinacik....obed normalne.....desiata...chlebik a nejake ovocie alebo vyzivka...a vecera kasa......Neviem ci ho nezapeka s chleba....Moze byt?

julianka777
24. jún 2011

ahojte dievcence 🙂 co mate nove?my uz behame jak dabel 🙂 sme sama modrina 😅 keby nas vidia zo socialky,tak ma asi zavru 😀 bohuzial steny,ani nabytok sa nam neuhnu 🙂a uz nam vysla aj druha stolicka a tento raz bez placu a teplot 🙂

angie267
24. jún 2011

@jenie123 vsetko najlepsie Stellinke prajeme zo srdiecka 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

angie267
24. jún 2011

@1anicka2 myslim, ze ked mu do jogurtu pridas slivky zarucene do par hodin sa bez mensich problemov vykaka. Susenu slivku mozes uvarit trosku a mixnut do bieleho jogurtu bude to pochutka a zaroven to drobcovi pomoze. Ja to malej takto robim a vela dalsich bab tiez 😉

jenie123
24. jún 2011

@1anicka2 mala toho vela nespapa, rano si da polku jogurtu, po spanku ho doje, obed, ide spinkat a potom si da bud banan alebo nejaku vyzivu aj to ked da polku som rada a vecer si davame to co na obed alebo nieco ine teple.. vacsinou si da len par lyziciek a potom ju dotlacim polkou jogurtu

jenie123
24. jún 2011

@julianka777 aj my sme modrinovy, tiez som sa smiala, ze na nas poslu socialku.. teraz ma mala modrin pomenej, ale za to ja som sama modrina, vyzera to na domace nasilie 😀 gratulujeme k dalsiemu zubku 🙂
@angie267 dakujeme 🙂

jenie123
24. jún 2011

baby dnes sme boli pre torticku, krasna je.. uz sa tesim ako si ju vyfotime a ukazem vam ju.. 🙂 dokonca mame na tortu ohnostroj.. 🙂 zajtra by malo prsat, tak asi oslava asi vonku nebude, ale masko uz mam na grilovacku nachystane.. uz len aby som sa dobre vyspala, aby som mala dych nafukat tych 100 balonikov co som nakupila.. 😀 😀 😀 uz od rana ideme k svokre a budeme chystat.. uz sa moc tesim.. som zvedava, ako bude reagovat mala na darceky i na tortu..

1anicka2
25. jún 2011

@angie267 ...tak dakujem za radu...dnes to vyskusame na vecere...len dufam ze mu to bude chutit, pretoze do neho je tazko dostat nieco co nepozna......

1anicka2
25. jún 2011

@jenie123 no tak to mate tak skoro ako mi....Ozaj keby som tu zajtra nebola tak prajem krasnu oslavu, a vsetko naj naj najlepsie k narodeninam...........

1anicka2
25. jún 2011

myslite ze moze mat zapcha nieco spolocne s horuckou...37.9.....alebo to mam prisudzovat zubkom....

angie267
25. jún 2011

@jenie123 no super to vyzera na velkolepu oslavu, ze sto balonikov a ohnostroj, paradne to bude, len kto ich bude fukat 😝 tesime sa na fotecky 😉 a nech vam vyjde oslava a podla pocasia by nemalo zajtra prsat tak snad si to uzijete vonku pri grile 😉
My sme dnes boli na ranci na Tomkoch bola tam akcia pre deti, bolo super 🙂 Nici uz spinka a vykuka nam dalsia stolicka vrchna 😀
@1anicka2 no skus som zvedava ci to bude jest, ale podla mna ano lebo je to sladucke, teda ak to das to sladkej Activie 😅

jenie123
25. jún 2011

ahojte baby, tak oslavu mame za sebou.. len pred chvilkou sme prisli.. bolo super, 2 krat nam prsalo, ale to len na chvilku a hned bolo pekne.. neskor pridam aj fotecky.. torta bola mnamkovska.. 🙂

basa23
26. jún 2011

dobre ranko
@jenie123 Stellke sa pacili darceky?tak super docela vam teda pocasie vyslo.a ako reagovala na tortu?ako ste spinkali?mi katastrofa stokrat hore aaach uz nevladzem.od 1.7. idem odstavovat tak som zvedava 😒

znamia
26. jún 2011

ahojte
aj my sme vcera mali party 🙂 tiez sme boli von na zahrade, ale nastastie ani raz nesprchlo, aj slniecko vyslo 😀
darceky mali uspech, kuchynka bodovala(dohodla som sa s kamoskou, ze jej ju kupi), odrazadlo skoro 0 bodov (to dostala od nas, okrem inych veci). zacali sme s miernym omeskanim (nestihli sme vsetko von nachystat), ale nik sa nestazoval 😅
torta chutila vyborne, hoci nevyzerala tak ako som chcela. uz nie je 🙂 mia sla automaticky po lentilkach hoci ich nikdy predtym ani nevidela. no a ostatne drobce jej ju pomohli dobre 'zmasakrovat' 😅

jenie123
26. jún 2011

@basa23 pred chvilkou sme sa vratili domov, cely den niekde lietame.. darceky sa jej veeelmi pacili, bola stale v stane s loptickami a behala okolo neho.. 🙂 a torta? hned sa po nej vrhla a zobala marcipanove kvetinky.. 🙂 tuto noc sme mali celkom fajn, bola celkom 3 krat hore.. aj ja chcem zacat s odstavovanim, len sa musim odhodlat do toho pustit.. postielku sme jej nechali uz detskej aj tak okolo polnoci ide k nam do spalne.. zajtra sa chystam robit poriadky v jej izbe a ako tak jej z toho urobit detsku.. no mam co robit.. 🙂
@znamia tak vam pocasie vyslo, no nam 2 krat sprchlo.. ale aj tak bolo fajn.. krasnu ste mali tortu.. 🙂 aku kuchynku dostala Mia?

basa23
26. jún 2011

@jenie123 tak mate rozlietany den 😉 konecne mi mala predchvilou zaspala nechcela ist spat.trochu kasle snad nebude chora.fotkyyyyyy potommm 😀
@znamia zlatucka mala a krasna torticka 😉

jenie123
27. jún 2011

dobre ranko,
@basa23 ako ste spinkali? no my strasne, zaspala o 8 vecer a vstavali sme 7:30 🙂 ale to co bolo medzi tym.. stale na prsku.. o 4 som sa uz nahnevala a nedala jej, pol hodinky plakala a nevedela sa uspat a potom bol klud do rana o pol 7 sa zobudila, napila sa a este zaspala.. tuto noc uz idem odstavovat na 100%

basa23
27. jún 2011

dobre ranko
@jenie123 mi sme spali tiez hrozne.stale hore.aj ted som ju dala spat a sa zobudila na kasel strasne kasle,aaach slahne ma chudatko 😒 snad nebude chora ☹ tak drzim palce ja idem od piatka odstavovat tak som zvedava 😉

jenie123
27. jún 2011

@basa23 dufam, ze bude Vivi co naskor v poriadku.. aj ma sopliky? ja uz zacnem odteraz, uz mam toho dost.. nevyspala som sa ani nepamatam.. keby sa len napila a zaspala.. ona zacne vymyslat, stavat sa, jedovat sa, pit a stale dookola..

znamia
27. jún 2011

@jenie123 vdaka 🙂 tuto dostala: http://www.amazon.com/Early-Learning-Centre-Siz...
a odkedy ju odbalila, tak chce seba i kazdeho krmit vidlickou. nemozem kucnku odlozit, lebo pisti az strach...

@basa23 😵

znamia
27. jún 2011

@jenie123 inak trochu ju vidiet na tej prvej foto napravo

basa23
27. jún 2011

@jenie123 nie len kasle.ale je strasne umrncana stale zamnou a ceckuje aaachstrasne dni toto su 😒 aach bohvie co stellku trapi ze tak vymysla.

angie267
27. jún 2011

@basa23
@jenie123 ach baby ja ked citam ako vam tie bambule davaju zabrat hlavne v noci je mi vas strasne luto, bohvie cim to je, zeby tym neustalim cuckanim, asi by predsa len pomohlo to odstavenie, inak ked sme pritom ja som uz malej nedala prsnik dva dni, takze asi sa odstavime 😝
@znamia nadherna torticka a vsetko najlepsie princeznej, este pozrem ten link na tu kuchynku
@jenie123 a co oslava dopadla dobre? som na vas myslela a kde mame foto? hm? 😅 😉