Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@basa23 och vy dve chudatka, urcite to terz nepokusaj, ked ma sopliky, nech ju nechyti aj usko ako sa stava nam 😒
ja som vcera poprehadzovala malej izbicku a v tej mini izbicke zriadila aj hraci kutik 🙂 trdlo dostala male kresielko a vsade ho po obyvacka prisuvala k nabytku a liezla hore a tak som jej zlozila police nalezato a teraz ma z nich stolik a aka parada 😀 ale vecer lezala v postielke a tak jej to nejako nesedelo len pozerala a pozerala, potom taky velky vzdych a bola tuha 😅
@jenie123 sikula tak mas frei 😉 no ved asi to oddialime a je,aj premna je to pohodlnejsie bo mam z toho hrozny strach 😉 jeej ako pekne ti Stellka spinka 🙂
@znamia presne budem musiet pockat lebo ted by to asi nezvladla 😒 aach dufam ze uz aj moja bude mat coskoro svoju izbicku bo takto v obyvacke hruza
@basa23 jooj, aj my mame polovicu obyvky zapratanu hrackami a ostatnymi potrebnostami 😅 a nic mi tu neubudlo, aj ked som jej preniesla nejake do izby. ma ju fakt malu a uz tam je kopec nabytku a tak sa tam vela nezmesti.... niekto ma sosky a vazicky v obyvke a ja hojdacieho konika a bazen 😀
@jenie123 no ked u nas je taka zima 😠 samozrejme bez vody, ale s vankusom a dekou pre mna a nech si po mne skace, ja som uz taka unavenaaaa 😔 . a aj my papame krupicu, s maslom a grankom, bez cukru, ale robim ju pre seba a jej vydelujem tie malinko grankove lyzicky. ja si to nepremiesavam 😉
@basa23 no chuda male! to je zle ked uz musi mat antibio. skore uzdravenie!
@jenie123 ono vacsinou sa deti potom naucia pekne spat, dufam, ze to bude aj vas pripad 😝 vela diskusii je tu na fore skus kuk budes trosku v obraze co a ako. Ak chces kludne daj aj granko aj ja dam zajtra teraz uz papkala 🙂
@basa23 skoda, ze ste museli atb. ale tak ak si to situacia vyzaduje a musi to byt, aspon sa jej urcite ulavi a mozno aj spanok bude potom lepsi aj odstavovanie sa podari neskor.
@basa23 chudatko Vivi, tak prajem skore uzdravenie.. mala mi teraz zaspala, ale bol to boj.. konecne zaspala skor nez o pol 10
@znamia tak zajtra skusime aj my kasu a dam tam aj granko.. malej to budem musiet urobit samostatne, ja milujem na kasu skoricu 🙂 ja by som si dala do bazena aj lopticky..
@angie267 forum mam uz prestudovane, som sa tam aj kociek pytala co a ako.. tak dufam, ze bude aj moja dcera ukazkovy pripad a nie vynimka 🙂 🙂
dobre ranko
@angie267 snad jej zaberu mozno ich bude brat len do pondelka potom ju doki kuk,lebo ma totiz od utorka dovolenku mesiac tak asi jej dala atd aby sa poistila.
@jenie123 ako ste spinkali?mi docela ok bola sice hore asi 5 krat ale potiahla do 7.jeej krasna bola ta torta a Stellka je strasne zlatucka.
@basa23 u nas je zatiahnute a ze by malo prsat.. mala mi teraz spinka, potom pojdeme ku kamoske, potom kuknut draheho do roboty ako kazdy den a neviem.. vcera sme boli u vody, jaj malej sa tam neskutocne pacilo.. nemohli sme ju odtial dostat.. uz si to viem predstavit ako to bude u mora.. 🙂 aj foto dam.. 🙂
@basa23 no uz by som nas mala zacat pomaly balit.. urcite na vela veci zabudnem.. aj ja mam obavu z cesty, ale snad ked pojdeme na noc, to bude v pohode..
@angie267 dakujeme.. u nas je tak vselijako, chvilku pekne, zamraci sa, potom zacne poprchat, teraz vyslo slniecko.. no vyber si.. 🙂 Simonke gratulujeme.. aj nieco dostane za vysvecko?
ahojte,
hladam radu maminy 🙂
Mame krasneho syna Mateja....a asi druhy tyzden ma na jednej strane vajicok a tej istej strane stehna cervene vyrazky. Najprv sme davali sudokrem, trosku zabral, a potom sa zase spravili, teraz ich ma trosku viac, zacali sme davat puder, je to trosku lepsie. uz su take ako keby suche, ale cervene. Ale stale nie je ono. Mysleli sme najprv ci to nie je od potu...no ale neviem.
Nestretli ste sa s tym ?
dakujem
Viera
caute baby, ja sem ani nestiham chodit a nie to este citat...bo so Sebka je cim dalej tym vacsi cert...stale by sme iba chodili a chodili ...ale stale este za ruku...ide uz aj sam ale boji sa...ale neriesim...pocasie mame aj my "krasne"od kedy nam stoji bazen tak sme tam boli až 3x...iba vodu udrziavame aby sa nam nezriasila...a este mame aj vela roboty bo robime malemu detsku izbu abo ako to nazvat...bude to v spodnom dome, nebude tam spavat ale bude tam mat iba hracky proste take svoje kralovstvo...bo tu v obyvke sa nam hracky len hromadia uz neni pomaly ani kde chodit...a ja tam budem mat postel a telku 😀nech sa mam kde valat ked sa raz nauci sam hrat... 😀
@jenie123 krasnu tortu ste mali....

@jenie123 nie vobec netusim a neviem ci to neoddialim kvoli tomu kaslu a soplom je teraz umrcana ako keby ju nieco bolelo.tak uvidime.dnes robi az od pol 2 tak potom dam vediet.mala ted spi ale myslim ze len chvilu bude spat 😒 jeej 3 pracky no mas co robit tak sup sup 😀