Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@basa23 @angie267 mozme potom spravit stretavku pod stanom.. 😀
@basa23 mne sa aj paci, ze ju doposial nemam.. len dufam, ze ju nedostanem na dovci.. ani ja by som si to nevedela predstavit, ale urcite by som sa potesila.. 🙂 mala mi stale skace po bruchu a hned ma kopne a radsej som si to potvrdila, nez by sa nieco zle stalo.. to by ma mrzalo..
@angie267 😀 potesila.. 😀 Nici ti uz prespi celu noc?
inak neviem si to pod tym stanom predstavit aj s malou 😝 Nicolka spinkava za normalnych okolnosti dobre v noci, sem tam sa zobudi dam cumlik pripadne trosku cajiku a spinka dalej, ale ked nas trapia zubky tak je to niekedy brutal aj dve a viac hodin hore mrnka, placka, nevie sa ulozit. Inak ked to zhrniem tak spinka dobre a hlavne bez mliecka, aj minule som jej ponnukala mliecko ked ju trapil zubok a ona ho odmietla.
Inak dnes rano som malej ponukla prsnik a ona sa pozrela nan a povedala blee, otocila sa a isla prec 😀 😀 😝 😝
dobre ranko
@angie267 hej super ze uz len 2k rat sa budi ale keby spala celu noc by bolo este lepsie 😀 jeej jak ti zavidim ze ti odmieta prsko aach toho sa nedockam
@jenie123 ako ste spinkali?mi klasika 2 krat hore.a uz po pol 7 vstavala.uz sme stihli ist aj do tesca boli sme kupit svokre tanierovu sadu ka narodkam a malej klobucik 🙂
dobre ranko baby
@basa23 ako ste spinkali? ja som vcera vobec nebola doma.. som bola vecer tak unavena, ze som lahla a spala uz o 20:30 😀 😀 vcera bola noc uplne o nicom, opat bola hore v noci 2 hodinky, ale tuto noc mi to vynahradila.. zobudila sa 2 krat, o pol 5 som jej dala uz mliecko a spinkala do 6:15.. takze celkom v pohode..
@basa23 vcera sme boli vyskusat aj trojkolku, jeeeee ta mala uspech.. skakala na nej.. 🙂 to ste mali teda horsiu noc, tuto noc sa urcite polepsi.. aj ja sa tesim, ze je teplucko.. cakam, ze sa mala zobudi a vyrazame do ulic.. kde byvaju tvoji rodicia? urcite sa stary rodicia budu venovat vnucke a budes mat plnoooo volna a oddychu.. 🙂 🙂
@jenie123 no mi sme trojkolku jej nakoniec nekupili a susedia maju stale pre bytom trojkolku a vzdy ked ideme domou ju musim na nej chvilu vozit po chodbe bo place jak besna 😉 ja som ted malu uspala vobec nechcela ist spat 😒 byvaju pri Senci v jednej dedinke malinkej 😉 no skor idem k mame a jej priatelovi presne 😀 mamin priatel aj ano ale mama robi tak az poobede sa jej moze venovat 🙂 sa tesim ideme ku kamoske do bazena sa och tento rok som sa este ani nekupala nikde 😒
@basa23 ja som na tom s kupanim podobne.. teda ak nepocitam, ze sme chodili do plavarne na kupanie s malou.. ale vonku niekde v bazene som teda nebola.. Stellka mi uz normalne odmieta spat v kociku, neviem co sa to s nou stalo.. a to doteraz vacsinou stale spinkala len v kociku.. teda cez den a teraz len v postielke.. som z nej v soku.. 😀 😀 😀 mala sa uz pomaly chysta na dalsi spanok.. dufam, ze potiahne 2 hodinky..
@jenie123
@basa23
ahoj,
aj moja mala sa po mne neustale vesia a dnes preslintala 4 podbradniky! cez den spava 2x 20-30min maximalne a v noci u nas(akurat vcera vydrzala u seba do polnoc, zobudila sa ked som ja konecne zaspala). esteze uz nevstava tak zavcasu ako tie vase, to by som uz nedala... 😒
zase nic nechce poriadne jest, len rano sa naje a zvysok dna chce len postojacky zobkat, ked nas vidi jest. a ani mlieko a ani ine tekutiny (ani len jogy!) nechce ☹ dnes mala popoludni az zerave licka, tak snad jej uz nieco z tych stoliciek vyliezlo...
no tak je u nas a ak k tomu pridam tych 9-15 stupnov cez den a dazd, tak sa mi chce az plakat....
dobre ranko kocky,
@basa23 ako ste spinkali? no my celkom ok, isla spat o 8 a hore bola 2 krat, ale hned zaspala, ale rano je uz od 5 hore, zaspinkala este na pol hodku a to bolo vsetko.. a ja by som kludne dala este 2 hodinky spanku.. dnes asi vela kav vypijem.. ☹
@angie267 to davaju, aj nasa je umrcana a tiez sa chce stale nosit.. uz aby to preslo..
@znamia to ti mala cez den malinko spinka, to by som uz nezvladla.. ona aspon cez den pekne spinka, sice uz to neni tak dlho ako ked spavala v kociku, ale aj tak potiahne minimalne 3 hodinky denne.. ale zavidim ti noci.. Stellu som uz tiez dala do svojej izbicky.. a je tam do 5, potom si ju uz vezmem k nam do spalne, dostane mliecko a vie si este hodinku, dve pospat.. nemozem ju zobrat skorej, to som uz zistila, ak je pri mne, chce v noci len cucat a cucat.. joooj, tak to mate nanic pocasie, u nas uz 2 den svieti slniecko a je krasne okolo 27.. 🙂
baby inak aj vase deti su jedovite, vzdorovite, ak malej nieco nedovolim, co ona prave chce, vie sa mi normalne hodit aj na zem.. robia to aj vase deti? ci ta moja je az taky zloduch..
dobre ranko
@znamia jeeej to ti malinko spinka cez den .mne tak spavala dlhe mesiace a ted da nieco cez hodku 2 krat za den.ooo stolicky su svien vela trplezlivosti a nech to mate sockoro za sebou.jej to je u vas taka zima ale dnes uz snad nie dnes uz am byt 30 stupnov
@angie267 tak to aj ja ale ruzovo to nevidim ☹
@jenie123 ooch mi hrozna noc stale hore a o 2 uz bola vyspata.potom o 5 chcela vstavat ale som ju udrzala nech spi do 7 20.ja som jak mechom udreta.moja ked jej nieco nedovolim zacne nervacit skakat na nohach a zaklana hlavu do zadu
@basa23 to skakanie a zaklananie hlavou poznam.. maju mat teraz obdobie vzdoru? no budem to musiet nastudovat.. 🙂 tak to ste nemali nic moc za noc.. ale pekne ti potiahla.. to by som mohla aj tu moju opicku naucit.. teraz mi uz spinka.. prehovorila som ju, nech sa uspi v kociku na balkone, tam predsa dlhsie vydrzi a ja budem mat viacej casu.. 😀 musim nieco navarit.. len to dnes vidim asi na palacinky.. nic ine sa mi robit nechce.. 🙂 periem uz 3. den, nechcem vidiet ani tu kopu, ktoru mam ozehlit.. to mam este pradlo na 3 pracky.. ach.. musim sa do toho dokopat.. 🙂 🙂 🙂
@basa23 no ak toto neni obdobie vzdoru, tak sa mam na co tesit az pride.. uz mam ozehlene aj navarene, pre malu mam od vcera zeleninovu polievku s krupicovymi nockami.. ja neviem, odkial mame tolko pradla, a to sme 3, neviem si predstavit, co by to bolo keby sme boli 5.. by som asi cely den nic ine nerobila.. 😀 mala mi este spinka.. vonku sa jej predsa lepsie spi.. hned ako sa zobudi vyrazime do mesta, musim skocit na nakup a pojdeme asi na obed s drahym.. malej sa vzdy nieco ujde a aspon skusa nove chute.. minule vyskusala knedlu.. ale velmi jej neviezla.. 🙂 to ma po mamine, ani ja knedlu nejem.. 😀
@jenie123 moja zas knedlu zboznuje 😉 ta sice pomaly vsetko lubi 🙂 ja som dnes malej nevarila oddelene som robila mäso na stave a som jej dala teiz tak jej chutilo predsa trochu ochurene uz 😉 myslim ze uz je dost velka.strasne je teplo.neviem co dnes s malou vymyslim.pomaly sa balim zajtra k nasim nech nic nezabudnem.
@basa23 my sme pred chvilkou prisli domov, no u nas je dost teplo, ale nastastie je oblacno, tak to slniecko az tak nepali.. poobede sa ideme kupat ku kamoske.. som zvedava, ako sa malej bude pacit v bazene.. mala dne ochutnala kapustovu polievocku a spagety.. dost ludi ma nahovara, aby som dala malu ostrihat strojcekom na kratko.. a mne je to tak strasne luto.. tusim sa nedam nahovorit.. uz si malu strihala?

@jenie123 no urcite by si sa velmi potesila keby si bola tehu 😉
@basa23 podla mna uz to je dobre ak sa zabudi len dvakrat ved to je parada 😅
tiez si spominam na stanovacky su to krasne spomienky rada by som si to tiez este vyskusala niekedy 😀