icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

basa23
13. júl 2011

@jenie123 to je uz za oknom piatok aach zavidim,hlavne nech vam vide pocasie 😉 hmmm dobry obedik mala 🙂 aj moja ted spi dnes ceckovala len 2 krat zatim 🙂

angie267
13. júl 2011

ahojte, tak nasa Nici uz spinka, chudatko cely den skoro vobec nespala. Boli sme na kupalisku a velmi sa dievcatam pacilo, neskor hodim aj foto. Malo spinkala, sice mala som aj kocik, ale tak doma v postielke sa jej spinka lepsie a aj dlhsie. Bolo velmi teplo ja som sa spalila au sa teraz len natieram, deticky som mastilla ako o dusu 😝
@jenie123 jeeeeej ty uz sa balis na dovcu parada ti zavidim 😝

jenie123
13. júl 2011

@angie267 deticky si mastila a na seba si zabudla.. to sa stava.. ☹ hej balim nas, ale nema to konca kraja.. este musim poprat 2 pracky, pozehlit a dobalim nas a snad na nic nezabudnem.. moja zasa lepsie spinka v kociku na balkone ako v postielke.. v kociku dnes spala 3 hodinky a v postielke 45 minut.. aj moja uz spinka.. bola neskutocne unavena uz o 6.. ale vydrzala az do 9.. tesime sa na foto.. 🙂 🙂

jenie123
13. júl 2011

@basa23 no to pocasie, hlasia ze nam tam bude prsat, tak snad to nebude az take zle.. to aby sme tam nabalili clovece, karty, dostihy a neviem ake este hry..

angie267
13. júl 2011

@jenie123 ano na seba ako vzdy zabudnem 😝 😝 jaj to balenie je este v poho ale pockaj vybalovanie, teda aspon ja to straaasne neznasam, kufor stoji aj par dni, len taham co potrebujem 😀 😀 a navyse vzdy mam pocit akoby som nieco zabudla 😝 foto hodim zajtra zabudla som fotak u kamosky 😉 Nasa ma zasa radsej postielku, v kociku nespava vobec a to strasne dlho snad od styroch mesiacov, ale je to tak lepsie. Prajem aby vam to pocasie vyslo, ono je to nevyspitatelne, ale tak urcite bude dobre.

basa23
14. júl 2011

dobre ranko
@jenie123 a mozno nemusi,mozno bude jeden-dva dni prsat ale viac nie.pochybujem ved teraz je vsade teplo pri mori.dobre bude 😉 ako ste spinkali?mala ok bola 2 krat hore ale uz o 6 zas hore a to sla skoro o 10 spat hrozneeeeeeeee 😠

jenie123
14. júl 2011

@basa23 kludne moze sprchnut, to mi vadit nebude, len nech neprsi cely cas.. Stella este spinka.. isla spat po 9, v noci bola hore len raz a o pol 5 isla k nam na mliecko a este si spinka.. vy ste mali tiez super noc, len to ranne buntosenie..

jenie123
14. júl 2011

@angie267 nasa do nedavna, spavala len kociku alebo s nami v posteli.. nastastie som ju naucila zaspavat v postielke, ale cez den, tam dlho nevydrzi spat, tak ju davam aj do kocika.. presne ako pises, kufor stoji a len sa vytahuje.. 🙂 len teraz to asi vybalit budem musiet, lebo mala nas hned vybali.. 😀

basa23
14. júl 2011

@jenie123 jeeej tak to ste mali supeeeer noc.sa lepsi lebo vie ze idete na dovolenku chce tam pekne spinkat 😉 este spinka ?super ja idem malej ranajky robit pomaly.

jenie123
14. júl 2011

@basa23 som to zakrikla, do 5 minut, co som napisala spravu sa zobudila.. dnes je u nas oblacno.. to bude vonku uzasne.. rozmyslam, ze ju dam dnes len raz spat.. ak takto bude, pojde naobed spat na balkon a pospinka si dlhsie.. no ja uz opat periem, varim.. dnes uz je stvrtok.. ako to uteka.. uz sa tesiiiiim.. 🙂 dufam, ze jej ten spanok takto ostane a ked tak by mohla spinkat este lepsie..

basa23
14. júl 2011

@jenie123 idete vecer na dovolenku ze?som zvedava ako Stellka zvladne cestu.snad dobre 😉 ja sa u malej bojim stale mi vyliezat z autosedacky chce.to ti verim si uzite poriadne 😉 aach uz aj ja chcem ist.kokso mi az koncom augusta.keby som vedela ze bude skor chodit som to mohla dat skorej 😠 ked si predstavim ze dovolenka a po nej do skoly tak mi je bleeeeeeeee 😠

angie267
14. júl 2011

ahojte, ako vidim tak tie vase zabky Vivi a Stellka sa predsa len polepsili v spani sa tesim s vami. Nasa bola asi trikrat hore na cajik hrooozne bolo v noci teplo. Ja si liecim spaleny chrbat a nohy ani podprdu nemozem mat ☹ ☹ a na chrbte spat nehrozilo 😠 tiez som zvedava ako vase deticky zvladnu cestu s nasou by to bol asi problem, ale ked pojdete na noc tak snad ju prespinkaju 😝 Ja idem dnes zavarat uhorky ako zerava a este tu vyzivu chcem spravit, no do vecera mam co teda robit.

jenie123
14. júl 2011

@basa23 ideme rano o 3.. mame sa totiz ubytovat az po 16 hodine.. ale nastastie nam slubili, ze by sme mohli aj skor.. ale skor ako o 10 to nebude.. ked bude spinkat, bude vsetko v poriadku, ale zacne vymyslat, ked bude hore, to ju v autosedacke neudrzim.. jaaaaj skola.. aj ja by som sa na nejaku mohla dat.. dnes sme to s tym jednym spankom nezvladli, uz o 9 spala.. 😀 a teraz spinka druhy.. 😀
@angie267 tak to mas co robit.. a kde ste sa to boli kupat? vyzera to tam fajn.. dievcata su straaasne krasnucke.. my sme dnes boli na trampoline, no neskutocne sa tam malej paci.. ani som ju odtial dostat nemohla.. 😀

basa23
14. júl 2011

@angie267 jeej krasne fotky kocka si a krasne su tie tvoje deturence 😉
@jenie123 jeej o 3 rano?to ju potom zobudis a prehodis alebo v spanku ju das do autosedacky?a prespinka snad.ja som sa vratili od kadernicky som chcela svet.vlasy skor take blond ale ona ze to treba postupne ze to nejde len tak z tmavych do blond.

angie267
14. júl 2011

@basa23
@jenie123 dakujem vam baby 😉 to je to kupalisko co som pisala v Rabensburgu v Rakusku 🙂 tak trampolinu ma velmi rada aj Nici 😉

jenie123
14. júl 2011

@angie267 tak to je super.. tak tam urcite pojdeme.. aj pre deti je tam dost atrakcii vo vode.. no super.. v malackach je nejake kupalisko?
@basa23 ona sa budi okolo 2, tak to super vyjde.. pojde spinkat oblecena a potom ju len hodime do auta a vyrazime.. kufre a ostatne veci uz budu zbalene od vecera.. ja si farbim vlasy sama.. zajtra musime skocit k doktorke, ku kadernicke sa dat ostrihat.. mala mi dnes kakala 5 krat na riedko, uz som jej nasadila hylak a pre istotu este zbehneme k doky..

angie267
14. júl 2011

@jenie123 chodte tam neolutujete to, naozaj je to tam velmi pekne a cistucke 🙂 je aj v Malackach kupalisko, ale ja som tam nebola uz velmi vela rokov este ako dieta........ nasa dnes kakala len dva krat uz, tak snad nam dali zubky teraz pokoj, radsej skoc k tej doki....

jenie123
14. júl 2011

@angie267 dnes ma kamoska postrasila, ze to moze byt aj salmonela.. ale to si myslim, ze by aj zvracala.. tak uvidime zajtra.. dufam, ze ju to prejde.. je to nanic, takto hnackovat, ked ideme na dovolenku.. to aby som pribalila viacej plienok.. vyzera to tam krasne.. musime tam zbehnut.. 🙂

angie267
14. júl 2011

blbost ze salmonela, myslim, ze by zvracala a aj horuckovala urcite a bolo by po nej vidiet, ze jej nieco je, taktiez krce by mala v brusku.......

basa23
15. júl 2011

dobre ranko
@jenie123 ako ste spinkali?mi docela ok 3 krat hore a o pol 7 vstavala.prajem strastnu a cestu a uzite si a plno slniecka.

jenie123
15. júl 2011

dobre ranko baby..
tak dnes som tu naposledy.. ☹ ale o tyzden sa opat ozvem.. 🙂 aj som pocula, ze na plazi je wifina, takze mozno aj skor.. 😀 😀 😀
@basa23 ako ste spinkali? my nic moc.. bola hore sice 2 krat, ale s takym placom.. a dlho sa nevedela uspat.. tak som nejaka nevyspana.. ale nevadi, ved zajtra o takejto dobe budeme niekde pri talianskych hraniciach..
@angie267 aj ja si myslim.. ale aj tak radsej skocim k doktorke.. 🙂

jenie123
15. júl 2011

@basa23 dakujeme..

angie267
15. júl 2011

@jenie123 krasnu dovolenku vam zelam a stastnu bezproblemovu cestu 😉

angie267
16. júl 2011

caute, je tu mrtvo 😖 nikde nikoho
@angie267 dovolenka a @basa23 je kde?

angie267
16. júl 2011

ach este aj sama sebe si poslem spravu 😀 😀 😀

basa23
17. júl 2011

dobre ranko
@angie267 halooooo ja som tu som u mami ted cez vikend.och mi sme mali tuto noc hroznu mala teplota 38 zaspala az o 2 a vstavala o pol 7 och hrozne a ted rano ma uz len 37,´1 neviem co to bolo.a vy ako?

darja20
17. júl 2011

@angie267 ahoj, prosim ta, ako je to so vstupnym v tom rabensburgu? my sme sa boli kupat vo velkom mederi, ale pre dieta do 3 rokov sa tam vobec neoplati ist, este tak mozno ked uz sa nauci chodit poriadne, skakat, santit, lebo tam nesmu rodicia do bazena pre deti, skoro sa mi tam utopil, tak hladam teraz nejake "normalne" kupalisko

angie267
17. júl 2011

@basa23 ahoj, my tiez noc brutal, mala stale hore snad 10 krat. Ma sopliky a kasel tak asi preto, mysli, ze zubky su na ceste dalsie. A cez den umrncana neustale sa pyta na ruky. Cucime doma ani kupat sa ist nemozeme, asi pojdem aj ja maminke 😉

angie267
17. júl 2011

@darja20 ja zasnem ze do bazena smie dieta len samo, to som este nevidela, ale aspon viem, ze tam nikdy nepojdem aj ked je to take ospevovane kupalisko 😠 V Rabensburgu je to naozaj super mozem ti to odporucit a stoji to za to. Vstupne stoji 4 Eur na cely den pre dospeleho, deti do 6 rokov zadarmo a deti od 6 tusim do 12, ale nie som si ista 1,5 eur. Ja myslim, ze cena je super a kupalisko krasne, pozri mam v albume foto. A nie to daleko teda neviem odkial si ty. 😉

darja20
17. júl 2011

@angie267 no a ked som sa stazovala, tak mi povedali, ze to je bazen od 3 rokov a ako by vyzerala voda, keby tam chodili aj mamicky s detmi, ze tam by som predsa tiez nesla s malym. v konecnom dosledku bol aj tak s nami v dospelackom "spinavom" bazene, furt na rukach, takze z toho moc nemal, nemohol sa ani vysantit. tak tam pojdeme az buduci rok opat alebo o dva roky a teraz dotlacim toho mojho stareho, nech nas zobere do rakuska. my sme z ba, takze cesta je tam o nieco dlhsia, ale co usetrim na vstupnom, dam do benzinu 🙂 v mederi to stoji na 3 hodiny 6,50. pozerala som foto a je to uplne super, uz sa tesim 🙂