Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@jenie123 och tak to ste nemali moc dobru noc.urcite to budu zubky.musis kuk jej 😉 ale to u nas bola nahoda tato noc ze v noci len 2 krat hore.ver tomu 😒 ved ked ti pojde spinkat si pospi snou.mna vcera tak strasne bolela hlava a oci som si musela dat aj paralen sa nedalo vydrzat.jeejj ides jej ju robit,tak potom daj vediet ako jej chutila.
@basa23 uz varim, ale robim jej to z cerstvych paradajok.. tak som zvedava.. mal mi uz spinka od 8:15.. bola strasne uplakana.. dufam, ze to su zubky a nic ine.. manzelovi robim vyprazanu cukinu so zemiakmi a uhorkovym salatom.. mozno vam ten spanok uz takto ostane, teda dokial sa opat neozvu zubky.. ale prajem vam, nech uz sa spanok nehorsi.. ved uz si bola hore az az.. a ako si sa rozhodla s tym odstavovanym..? este potiahnes?
@jenie123 no som zvedava ci bude Stellke chutit paradajkova 😉 aj moja uz spi od 10.urcite to budu len zubky.neboj.jeej to znie dobre ale muz by mi to nezjedol on je mäsovy len 😒 tak mohol by nam aspon par dni ostat taky spanok lebo uz som fakt mlela z posledneho.aach neviem nechce mi moc ine jest len mlieko tak asi este pockam.ale neviem zas mam v septembri skolu tak dovtedy by som ju mala odstavit.asi od pondelka zacnem
dobre ranko..
@basa23 no neuveris, ale dnesna noc bola u nas opat zla.. uz sme hore od 5.. o pol noci opat veeeelky plac a do piatej bola hore 4 krat.. takze skoro kazdu hodinku.. vies si predstavit ako asi vyzeram.. ako ste spinkali vy? dufam, ze omoho lepsie.. ja by som sa potrebovala aspon trosku vyspat.. aspon 3 hodinky v kuse.. dnes pojdem spat asi o 20 s malou.. 🙂
dobre ranko
@jenie123 nechcela tu polievocku?opicka mala 😉 no tak aspon cukinove placky jedla.jeeej zas ste mali zlu noc.to mi je luto 😒 moja bola hore asi 3 krat a vstavala o pol 7.takze v pohode.no tak to si viem predstavit,ako som aj ja vyzeravala ked tak spala 😒 presne chod dnes spat s malou a si aspon dlhsie pospis.alebo musis s muzom dohodnut ze ked bude mat volno nech je s malou alebo ju niekam zobere a ty si oddychnes ja to aj tak riesim ked je muz doma 😉
@jenie123 jeej ved urobis aj potom ked mala vstane ved aj ty potrebujes si oddychnut niekedy 😉 praca ti neutecie .no snad jej to vydrzi 😉 ted som ju vyslala s muzom von na chvilku.dnes idem skusit ze kedy sa vypyta spat nejdem ju dat spat jak vzdy ale pockam kym pojde tak som zvedava
@basa23 dnes je zla jak cert.. kukala som jej do pusinky a horna stolicka sa jej tlaci.. tak aspon viem, co ju trapi.. dnes dokonca ma aj zvysenu teplotu.. jaaaj, keby mi takto pekne spinkala aj noc.. dnes idem veru skorej spat.. 🙂 u nas od zajtra hlasia dazd, tak uz mame asi po teple.. ☹
@basa23 nasa nechce ziadne ovocie.. da si trosku bananu a to je vsetko, ostatne vypluva.. raz mi melon jedla, ale od tej doby nechce.. opicka jedna.. neviem ako ju na ovocie naucim.. no nic pojdem hajat.. sa mi moze aj niekto smiat, ze idem so sliepkami spat.. 😀 mala mi uz spinka, drahy ju uspal.. prajem krasnu nocku bez zobudenia.. a u nas postaci aj bez placu.. 🙂
@basa23 dobre ranko.. tak mi noc tiez klasika, o 11 velky plac a potom kazdu chvilku na prse a vstavali sme o 6:15, takze nic moc.. ale som lepsie vyspana.. manzel sa o malu aj v noci staral a rano si ju zobral zo spalne.. takze to islo.. u nas este neprsi, ale zatiahnute je, takze kazdu chvilku to asi pride.. musim schovat pradlo.. 🙂 opat cely den doma, no neviem co si s malou vymyslim.. vcera jej prisla hracka, objednala som jej noemovu archu so zvieratkami, no velmi sa jej tesi.. kazde zvieratko vydava zvuk, tak som zvedava, kolko zvukov sa nauci.. 🙂
@basa23 my sme teraz prisli z vonka, u nas este neprsi.. je zatiahnute, ale neprsi.. kupila som to tu na bazarku od jednej kocky.. dlho som to zhanala a ona to mala, tak sme to objednali.. teraz som hladala nejaky link, kde je ta lodicka.. no a mala som co robit.. 🙂 tak tu je..: http://www.obchod-rodinka.cz/detail.php?zbozi=2...
@basa23 vidis, to som neskusala.. 🙂 mozem vyskusat.. dakujem za inspiraciu.. uz planujem aj vajickove cestoviny.. no musim sa do toho pustit.. 🙂 mala miluje eidam.. nakrajam jej ho na hranolceky a tak to do seba dava.. Stellka mi uz spinka.. dnes doobeda malinko spala, zobudil ju sused.. tak som zvedava, kolko potiahne poobede.. aspon som si stihla navarit a pozehlit.. 🙂
@basa23 tie spagety jej davas v celku, ci jej ich krajas na kusky? mala mi spinka.. dnes isla spat o 9.. ale tak rychlo mi dlho nezaspala a to sa este aj pytala do postielky.. polozila som ju do nej a o minutku bolo po nej.. 🙂 asi bola dost unavena.. len mi dost malo dnes jedla.. takze pocitam, ze bude vela krat v noci hore.. ☹
dobre ranko
@basa23 tak tato noc bola zo vsetkych poslednych najlepsia.. prvy krat sa zobudila o pol 2 a potom bola hore este 3 krat a vstavali sme o 6:45.. takze celkom fajn.. to je sranda ako sa Vivi drzi v spanku, len tusim vstavate stale skor a skor.. ja malej davam ciste spagety v celku.. ona sa s nimi hra a papa.. ale vzdy to jedla same, neviem si predstavit, keby to jedla v celku aj v kecupom.. by som ju musela hodit asi do pracky.. 😀 co mate dnes na plane?

@basa23 dobre ranko, no krasnu ste mali noc.. my des.. zaspala mi o pol 9, o pol noci sa mi zobudila s placom, bola cela precikana, hned na to mi snad hodinku plakala a boli sme hore potom snad kazdu hodinku.. a vstavali sme o pol 7.. takze nic moc.. vam tie noci uz zavidim.. snad sa to aj u nas nejako upravi, musim jej kuknut na zubky.. jeeej uz sa tesim na teplucko, hned nam bude veselsie.. i ked dnes ma boli tak strasne hlava, ze keby dnes prsalo a mala by pekne spala, vobec by mi to nevadilo a spala by som s malou.. dnes idem malej robit paradajkovu polievocku, tak som zvedava ako jej bude chutit..