icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

basa23
5. aug 2011

@jenie123 jeej super ste mali noc.konecne ste si aj trosku rano pospali.aach mi vrav cim dalej tym skor vstava hroza 😒 nevadiiiiii das jej stare veci tie hodis do pracky a malu vyumyvas 😀 dnes idem k nasim na vikend.muz ide stanovat ale ja nejdem lebo kam ide to su naokolo hory a maju byt chladne noci tam.vy co dnes planujete?

jenie123
5. aug 2011

@basa23 teda, tak si vikend uzijete.. my na vikend este nemame nic.. manzel bude mat pohotovostny telefon z roboty, takze niekde len tu v okoli sa budeme pohybovat.. 🙂 dnes sa pojdeme kuknut na druzstvo na kravicky a teliatka.. uz sme tam boli a malej sa veeeelmi pacilo.. teliatko jej jedlo rucicku a jej sa to straaasne pacilo.. 🙂 velka zabava.. tak uvidime, ci bude aj dnes taka sranda.. 🙂 🙂

jenie123
5. aug 2011

@angie267 uz sme ta tu dlho nevideli.. ako sa mate? a co mate nove?

basa23
5. aug 2011

@jenie123 jeeej to musi byt super ja som veru este nebola s malou pri teliatkach a tak.to musi byt svanda 😉 jeej u nas konecne vyslo slniecko bolo zamracene od rana a normalne uz teplo konecne vypek 😉 ja dnes pojdem s malou kuk na senecke jazera tam bude asi ludi ked je tak telo ale asi skor v bufetoch lebo tepal voda asi este neni 😒

jenie123
5. aug 2011

@basa23 tak to mate tiez super program.. my tu mame kusok tiez take jazero, tak sa tiez asi niekedy cez vikend tam zastavime, aspon na kofcu a na detske ihrisko ako do vody.. my tu mame hotovy zverinec.. nasi maju sliepocky, kuriatka, kacky, prasiatka, morky, zajace, psikov a macicky a este pred nedavnom sme mali aj kozicku.. takze mala chodi do zoo kazdu chvilku.. 🙂 co dnes davas malej na obed.. ? ja som vytiahla z mraziaku zeleninovu polievku.. akosi sa mi nic nechce varit.. 🙂

basa23
5. aug 2011

@jenie123 jeej no tak to mate zverinec.nasi byvaju sice na dedine ale v bytovke takze ziadne take ziveratka 😒 tak mi musime chodit do zoo.kokso ani tam sme este neboli vtedy bolo zle pocasie.snad cez tyzden sa nam podari.jeej no ja som si to dnes zlahcila tiez som jej dala kupovane hovädzie so zeleninou nechcelo sa mi varit 🙂 ted mi mala spi snad potiahne aspon hodku a potom ideme na tie senecke jazera.strasny je vypek mala mala spotenu hlavu vonku

angie267
5. aug 2011

@jenie123 ahoj, dakujem za opytanie mame sa celkom dobre 🙂 len ako sa trosku oteplilo tak sme stale niekde tento tyzden vonku, takze som to trosku zanedbala a nielen tu ale aj domacnost, sa hanbim 😝 akurat co rychlo navarim, trochu porobim a uz ma neni, dost casu travime na detskom ihrisku malej sa tam paci a hlavne v piesku a potom mame vecer co robit vo vani 😉
My sa chystame v nedelu ked bude pekne kupat sa do Rakuska, len neviem kolko bude mat voda stupnov, trosku mam obavy. Dnes sme boli u znameho, ze ideme sa k nemu kupat do bazena a voda bola taka studena a to ma este aj vyhrievany, tak neviem, neviem 😝
Poradte mi baby, buduci tyzden mame v plane nejaky vylet a nevieme sa rozhodnut kam, skuste mi dat tip 🙂

basa23
6. aug 2011

dobre ranko
@jenie123 ako ste spinkalil.mi super 3 krat a hore ale budicek 5 50 otravovala ju mucha 😒 zachvilu uz neviem kedy bude vstavat 😒 dufam ze ste mali super noc 😉
@angie267 aaaale co domacnost neutece treba si uzit kym je slniecko lebo bohvie aako dlho nema byt takto teplo.ja osm tiez vcera bola kuk na jazerach seneckych ludia sa kuapli ale voda mala 21 stupnov mne sa to zda malo.fuuu vylet kam?no ja neviem mi sa chceme v najblizsej dobe vvypravit do budapeste do toho morskeho akvaria.

angie267
6. aug 2011

@basa23 to je fakt malo stupnov brrrr ja by som sa veru nekupala, voda aby mala aspon 26-7 stupnov 😝 😝
ta Budapest to nie je zly napad, pojdete podla mapy alebo mate navigaciu? Lebo predsa len boh vie kde to tam je, kolko to je asi kilakov od ba? Ja som rozmyslala nad nejakym aj aquaparkom, kedze vonku sa neda kupat ved nam chyba voda, nevies onejakom dobrom nablizku? V Senci sme boli viackrat.......

jenie123
6. aug 2011

ahojte kocky, akosi nestiham.. 🙂 🙂 🙂
@basa23 no noc sme mali opat desnu, bola hore kazdu hodinu, teraz uz od 10.. vstavala o 7.. ale aj tak mala strasne nepokojnu noc, stale sa tocila a stahovala a nonstop na mne.. tak aspon vy ste mali super noc, aj ked to vstavanie nic moc.. ako bolo na seneckych.. my sme boli dnes pri vode.. u nas sa nikto nekupal, len pes tam nejaky pobehoval.. a samozrejme mala hned za nim.. 🙂 to som sa ta chcela spytat na tu budapest.. my sme tam chceli niekde aj prespat, ze by sme si spravili dlhsi vylet a presli aj budapest.. vy tam pojdete na otocku, ci ostanete?
@angie267 treba si uzit slniecka, u nas je uz dnes zatiahnute.. 😒 ak by si chcela tu budapest, tu sa nieco o nej pise.. aj my tam ideme.. 😀 http://www.kamsdetmi.info/tropicarium-ocenarium...

jenie123
6. aug 2011

@angie267 a galandiu si neskusala? ja som tam teda este nebola, len tak ze to tiez asi neni daleko.. no budete sa musiet pobalit a vystartovat do tatralandie.. manzel dnes o nej stale hovori.. 🙂

basa23
6. aug 2011

@angie267 fuuuu aqvac veru neviem mne osobne sa paci najviac senecky aqvac 😉 od BA to je neak 200 km.zevraj to je na zaciatku budapeste.kukneme na mape a podla nej pojdeme.snad najdeme 😉
@jenie123 jeej tak to ste nemali nic moc noc 😒 mi mame dnes den urazov hlava,potom padla na bicykel ☹ super bolo na jazerach konecne som niekde vypadla medzi ludi.mala tam kazdeho buchala okolo koho isla 😉 mi asi len na otocku lebo chceme zobrat aj nasich tak oni z prace budu mat len den volno.musim to este vycuhat kde to tam je nech nebludidme 😀

jenie123
6. aug 2011

@basa23 jeeeej, no teda.. tak radsej malu obal do vankusov, nech sa cela nepoudiera.. mala mi teraz spinka.. my pojdeme este s kamosmi, co boli s nami na dovolenke.. tak by sme tam chceli zostat dlhsie.. ved uvidime ci najdeme ubytko a tak..

basa23
6. aug 2011

@jenie123 asi budem musiet 😀 tak to ano ked ide partia vies s nasim co tam ubytovat sa 😀 mne tiez mala spi od 3 sa predchvilou zobudila osm ju este uceckovala

jenie123
6. aug 2011

@basa23 mala mi uz spinka, len horko - tazko vydrzala do 8 🙂 ako strihas malej nechtiky? dnes mi robila taku scenu.. kriku, revu ako by som ju drala z koze

jenie123
7. aug 2011

dobre ranko
@basa23 ako ste spinkali? no my tak vselijako.. mali sme 2 hodinky take, co sa stale vrtila a prehadzovala (myslim, ze ju bolelo brusko) a ked to skoncilo, spinkala az do rana.. takze si myslim, ze uz je to lepsie..

basa23
7. aug 2011

dobre ranko
@jenie123 nechtiky normlane jej zapnem rozpravku a vtedy chvilu vydrzi mam ju na kolenach a tak strihame 😉 no uz sa nam asi kazia noci bola hoe asi 5 krat a uz pred 6 vstavala.aaacg uanvena som jak pes.som volala ted muzovi a ze len predchvilou vstal komu je lepsie 😠 tak to ste docela ok spinkali.le nench sa vam tie noci lepsia.fu dnes ma byt 31 stupnov.mala mi ted spi idem ja tlacit zmrzlinu 😀

jenie123
7. aug 2011

@basa23 aj mne mala spinka, ale dalo to zabrat.. 🙂 no teda, tak ste noc nemali ukazkovu, tak snad to bola dnes len vynimka.. u nas hlasia dazd.. no uvidime, zatial to na dazd nevyzeraa.. ale slniecko by som este brala.. ved buduci tyzden sa ma uz ochladit.. ☹ mala sa nevydrzi kukat, ked jej zacnem strihat.. zacne sa branit a potom nastupuje plac az ju musim na silu drzat a samozrejme to sa jej uz nepaci..
baby ako su vasi drobci s slovickami, co vsetko uz povedia..?

angie267
7. aug 2011

@basa23 pozerala som na tu Galandiu je to tam paradne, ale nechcem teraz ist tak dalej asi skoncime predsa len v tom Senci a dame este ZOO asi Hodonin nic ine ma nenapada a basta 😝 ach to spinkanie, mozno zajtra bude opat lepsie.
U nas je teraz strasne teplo ufff a to hovorili, ze ma prsat tak ja uz neviem, ale nehnevam sa, aj by sme sli na kupko, ale mam obavy aka bude voda, lebo do studenej sa mi fakt nechce

@jenie123 juuuuj tu Tatralandiu vam zavidim, dufam, ze aj ja sa tam dostanem niekedy, ale asi bez muza, lebo on nenavidi kupaliska 😠 a este mam jeden sen a to Prater Vieden normalne sa mi aj sniva o nom 😅
nasa povie: mama, tata, kaka, boty, prsi - puči 😅 , Riki nas pes - a to povie ze kiki, a ked ma rucky spinave baae a hafo - je havo, cica - macka a tot asi vse 😵

basa23
7. aug 2011

@jenie123 fu no u nas to neni ziadna slava veru.mala povie havo,auto,mama,tato,Vivi,baba,cau,teraz sa mi zda ze identifikujem ze ahoj hovori,pa a myslim ze to je asi vsetko 😒 jej som kukala tu tatralandiu hend by som sla ale muz ten sa netvari nadcene 😒 snad tato noc uz bude lepsia.zachvilu dam malu spat sa tu blazni.ma sa schladit ale tak do 25 stup a vikend ma byt 27 zas takze to je dost.
@angie267 jeej ten prater aj ja chcem ist s malou buduci rok tam ked bude mat aspon tie dva roky sa uz tesim.svagrian tam bola s malym nedavno a nevedela si vynachvalit sa tesim 😉 no aj u nas je brutal teplo

angie267
7. aug 2011

@basa23 ja sa tiez tesim, tak dufam, ze buduci rok to dame aj my 😉 u nas teraz prsi uz a dobre 😒 boli sme sa nakoniec kupat v bazene a bolo suprovo, myslela som, ze voda bude studenaale omyl, ta bola fantasticka 😀 😀

basa23
7. aug 2011

@angie267 jeej tak to mate super.ja chcem ist bud.tyzden do toho Lipotu bo tento tam nema byt moc teplo tak uvidime ci vide 😀

angie267
7. aug 2011

@basa23 no pozerala som sa a paradne to tam je, len dufam, ze pocasie bude dobre 😉

jenie123
7. aug 2011

ahojte baby, akosi dnes opat nestiham.. cely den sme boli u svokry na grilovacke, mala sa tam kupsala.. a hned ako sme prisli domov, dosla k nam navsteva.. tak konecne som sa dostala k notebooku.. manzel teraz uspava malu, myslim, ze zaspi skor ako ona.. ma dnes porazi, som uplne unavena.. 🙂 pekne Vam uz hovoria, sa mi zda, ze mala je v tomto pozadu.. povie tata, mama, cici, paci, bac a potom tie vselijake svoje slovicka, ale nic zrozumitelneho.. no musime viacej trenovat..
@angie267 do pratru chce ist aj moj manzel.. on sa tam neskutocne tesi.. by ste si rozumeli.. 😀 on je na taketo veci ako male dieta.. uzije si to viac ako ja s malou.. 🙂 aj my asi pojdeme buduci rok.. nech si to aj mala uzije.. ak by ste chceli, vyskusajte este aj Dubnany, je to kusok od Hodonina.. ale teda, musi byt asi teplejsia voda, kupalisko je aj kusok od Skalice v Skalickych horach.. ani tam to neni zle.. Buduci vikend ma byt nejaka akcia v Sekuliach, ma tam byt aj program pre deti..
@basa23 no tak tam to tiez dobre vyzera.. inak tusim tento tyzden hlasia dost velke ochladenia a cez vikend sa ma opat oteplit.. tak snad vam to vyjde..

jenie123
8. aug 2011

dobre ranko,
@basa23 ako ste sa vyspali? my sme vstavali 5:30.. ale inak pekne spinkala.. bola hore o 11 a potom az o 4, teda az na to vstavanie aj to ju skor manzel zobudil, ked sa isiel napit.. ☹ a u nas prsi uz od vcera.. co si len s malou vymyslime..

basa23
8. aug 2011

dobre ranko
@angie267 no ved to pocasie hnusne.ale tak buduci tyzden ma byt zevraj aj cez tyzden pekne tak uvidime 😉
@jenie123 aaale neboj sa ti rozhovori co mam susedu jej mala ma 21 m a az ted ako tak hovori ale nie vela nepovie viac nez 2 slova spolu.a venuje sa jej straaaasne vela to je individualne dieta nedonutis 😉 jeej grilovanie hnes by som si nieco dala 😉 to ste mali super noc mi otras vstavala sice o pol 7 ale x krat hore unavena som jak pes 😒

jenie123
8. aug 2011

@basa23 mala mi uz spinka, ani neni divu, ked tak skoro vstavala.. tusim sa tie nase babule vymenili.. no dufam, ze u vas to dlho nepotrva a vratite sa do starych kolaji.. milujem grilovanie.. boli sme v piatok, sobotu na grilovanych rebierkach a v nedelu u svokry na grilovanej bravcovej pecienke.. mnaaaaam.. milujem leto a grilovanie.. ja som si chcela kupit gril aj na byt, teda elektricky, ale to uz neni ono, predsa nad ohnikom, chuti lepsie.. 🙂

basa23
8. aug 2011

@jenie123 hej na ohniku to omnoho lepsie chuti.ooo som kuk pocasie od piatka az buduci cely tyzden ma byt pekne teplo 😉 no tak ano skoro vstavala bola unavena.mne mala je este hore ale zachvilu ide spat.cucala rano o 6 potom mala o pol 8 chlebik a zatial nececala no skusam ci sa podari odstavovat ale neviem 😀

jenie123
8. aug 2011

@basa23 uvidis, pekne pomaly a mozno to pojde.. kamoska teraz odstavila 2 rocne, pomaly nedala cez den, potom nedala na noc a bolo.. uz su to 3 tyzdne a ani si nespomenie.. tak dufam, ze sa ti to podobne lahko podari aj tebe.. moja opicka nechce ziadne pecivko, ani chlebik ani rozok.. len jogurt a to dnes nejedla ani ten jogut.. vidis som ti chcela este napisat.. vcera vecer ani veceru nechcela, isla spat hladna, teda len mliecko si dala.. a som sa velmi cudovala, ze tak celkom dobre spala..

basa23
8. aug 2011

@jenie123 vidis ja som to uz minule spominala moja ked je najedena tak horsie spi,to som si u mojej vsimla niekedy ked len kojim ze jej nedam jogurt vecer tak spi pekne sranda 😉 asi aj u vas to tak je.no snad hej postupne by sa mohla odnaucit.ach len to uspavanie bez prsa sa nedari aj ted som skusala a nic sa buchla v postielke od nervov tak zas na prse spala 😒