icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

angie267
8. aug 2011

ahojte my noc hruza bola asi sest krat hore a mozno aj viac, ale su to zubky 😒 a rano o siestej budicek 😠
@jenie123 no super ti spinkala aj ked hladna 😉 ani nasa nechce rozok, chlebika si trosku da a len par omrviniek 😉 dakujem za tipy na vylet, nieco vymyslime a neboj ten prater by som si uzivalla urcite viac ako deti, tvoj muz je asi moja krvna skupina, tiez mam rada vsetky blaznovstva 😀 😀
@basa23 ano uz cez viken ma byt teplo 😉 😉

jenie123
8. aug 2011

@basa23 ze by som malej ani dnes nedala jest alebo jej urobim nieco lahke.. no uvidime.. viem, je to tazke ju to oducit.. ja som tiez s tym bojovala.. teraz mi malokedy zaspi na prse a cez den spi bud v kociku alebo v postielke a vecer vzdy v postielke.. keby ti aspon chcela spinkat v kociku, ze by si ju uspavala tak a potom prelozila..
@angie267 no teda, noc ste mali nic moc.. tak nech vam co najskor zubky vyjdu a uz netrapia.. ja som uz v pratery raz bola s babami.. urcite by som sa nechala na nejaky ten kolotoc alebo atrakciu nahovorit.. 😀

angie267
8. aug 2011

@jenie123 uz snad zajtra bude vonku 😉 ale ked som jej pred chvilou pozerala, tak nas asi to trapi stolicka, sakra dasienko navrete a poriadne, tak to asi nebol ten predny 😒
ach ani mi nehovor, ja by som asi aj vsetko vyskusala, len by som potrebovala sponzora 😝 😀

basa23
8. aug 2011

@angie267 no ved to keby mi aspon v kociku zaspala 😒 ted mi zas spi.no dnes som ju kojila zatial o 6, o 10, o pol 2,o 3 takze zatial 4 krat takze to je o nieco lepsie bo predtym bola namne kazdu hodku ☹ snad to postupne pojde lebo inak neviem 😒

jenie123
8. aug 2011

@basa23 moja mala je dnes tiez skoro stale na prsku, vobec nechce nic jest.. doteraz si dala polku jogurtu a 3 lyzicky polievky a 3 lyzicky hami prikrmu.. nic nechce..
@angie267 no jo, keby bolo plno peniazkov, to by sme asi aj my vsetko vyskusali.. 🙂 teraz planujeme silvester.. no, uvidime kolko sa nas nazbiera..

basa23
8. aug 2011

@jenie123 chudatko asi ma taky den,alebo kvoli zubkom 😒

jenie123
8. aug 2011

@basa23 ale neni nejaka nervozna ani placliva, len sa jej nechce jest.. na veceru som jej uvarila zeleninovu polievku, tak som zvedava, ci si da..

resuada
8. aug 2011

Ahojte mamicky! Prvykrat som na vasej diskusii. Tiez mam 2010 junove bejby;) Zvyknete sa aj stretavat?

basa23
8. aug 2011

@jenie123 aach tej mojej mi nezaskodilo menej jest 😉 ale pritom neje vela ale vse jej ide do brucha 😉
@resuada ahoj vitaj 😉 odkial si?vies co uz sme mali plany stretko dat ale este sme ten plan nezrealizovali 😀

resuada
8. aug 2011

@basa23 Basi - z Dunajskej Luznej. A ty? 🙂

basa23
9. aug 2011

@resuada ja som z Bratislavy 😉 nedas neaku fotecku Martinka nech vidime fesaka? 😉 jeeej to ty si mi pisala zato UM dakujem 😉 ty kojis alebo uz nie?

jenie123
9. aug 2011

dobre ranko
@basa23 , @angie267 ako ste sa vyspinkali? dufam, ze uz lepsie ako vcera.. my dnes opat zle.. bola staaaaale hore, ale vstavali sme o pol 7.. ale ja by som si este hodinku dala.. no nic.. dnes je u nas slniecko.. tak dufam, ze to vydrzi a nezacne prsat.. vidite baby, no stretko sme planovali a nestretli..
@resuada vitaj medzi nami.. vidim, ze mas chlapca.. to k nam zapasujes, tu sme v poslednej dobe len s dievcatkami.. 🙂 ako ti Martinko spinkava cez noc?

basa23
9. aug 2011

dobre ranko
@jenie123 no docela ok bola hore 3 krat a vstavala o 6 45.ale vecer sa zobudila po 45 min co sla spat a som ju 5 krat cecek poste a dokola neviem asi ju bolelo brucho 😒 dnes ma byt slniecko nema prsat konecne 😉 aaach zas ste malil zlu noc konecne sa vam zlepsili a zas a mozno len tuto noc.dalsia bude opät dobra 😉 hej hej planovali a nakoniec sme nezorganizovali 😒

angie267
9. aug 2011

@jenie123 my noc zase hruza neustale hore a plac kazdu chvilu som jej mastila dasienka, od 4.30 do 6.00 uplne hore a teraz este spinka a ja na omacku 😝 😝 ach boze ja vam teda baby nezavidim, ked vy to mate skoro stale 😒
a ten Prater dame v nedelu sme sa rozhodli, ale pojdem s kamoskou a muz nechce aby som brala aj Nici, ze z toho nic nebude mat a ja o starost menej, tak teraz vaham.........

jenie123
9. aug 2011

@angie267 ono neni co zavidiet.. ale musime to brat tak, ze raz sa vyspime, ale ci to bude zajtra, za mesiac alebo za rok, to sa uz nevie.. ale snad to raz dojde.. no keby isiel aj manzel, moze byt s Nici a vy sa mozte vyblaznit a bolo by to vyriesene.. no, len ci sa mu tam bude chciet.. Stellus som teraz uspavala asi pol hodinky v kociku a ani za svet spat.. tak rozmyslam, ze ju dam spat na obed.. ale ci tak dlho vydrzi.. no skusime.. pojdeme von sa prejst, na preliezky a dufam, ze mi nezaspi v kociku..
@basa23 to ste mali fajn noc.. moja sa tiez hned po zaspani zobudila, len u nas ju tlacilo hovienko v plienke.. 😀

angie267
9. aug 2011

@basa23 tak to dobre spinkala 😉
@jenie123 teraz zabka vstala, opica jedna 🙂 tak skus ju natiahnut aspon do 11.30 vonku sa ti to urcite podari 🙂 jedine cestou domov kociku moze zaspat. Prave manzelovi to vyhovuje, ze nemusi ist on radsej bude doma s malou 🙂 on vobec kolotoce nemusi on je pravy opak odomna 😝

angie267
9. aug 2011

@jenie123 este reagujem na to stretnutie ja suhlasim a budem rada, len kde to spichneme, dajte tipy 🙂

basa23
9. aug 2011

@angie267 jeeej super tak potom das info ake to tam je.jasne Nici by z toho nic nemala este je moc malinka nato.preto aj mi ideme buduci vikend.jaaj zavidim 😉
@jenie123 ha hovienko 😉 ta moja ci je posrata,postata tej je jedno odmalicka je taka nikdy nedala neak najavo ze je precikana,prekakana,co mam kamosky tych deti hned nervne ked boli a ona nic 😉 moja je ted s muzom vonku tak mam klid chvilu.

jenie123
9. aug 2011

@angie267 tak a predsa som ju uspala.. bola taka nervna, jedovita.. musi sa mi zobudit aspon o 8, potom ju dam spat raz.. to ti naozaj teraz vstavala.. to mas super.. to ti zavidiiiiim.. 😀 tak si urobte babsku jazdu a chodte sa vyblaznit.. aspon, ze ti chce manzel ostat s malou a pekne sa o nu postara.. 🙂 to ja sa asi od malej nikam nedostanem..
@basa23 tak aj vy idete do preteru.. no super.. dajte mi baby potom vediet ci tam nieco je aj pre nasich drobcov.. ze by sme si vyletik urobili aj my.. 🙂
baby dajme to stretko.. ved sme zo zapadneho slovenska.. tak to neni az tak daleko.. niekde v strede.. 😀

basa23
9. aug 2011

@jenie123 ok tak sa dohodnime to stretko len kedy?cez vikend?bo tento neviem este isto ci sme doma to budem vediet az vo stvrtok,bo ked bude pekne muz ide stanovat,a ak nebude pekne ide stanovat buduci vikend a potom 26 steho ideme na dovolenku tak neviem kedy ? kde? 😀 jeeej omyl ideme buduci rok az do pratera lebo ted ze sa to neoplati ze az ked ma dieta tak 2 roky bo ted by z toho nic nemala mala 😀
no baby organizujme.ale hmm ja musim s muzom prist bo ja este som ennabrala odvahu soferovat 😀

basa23
9. aug 2011

@basa23 zatial to ale vyzera kde ma ist muz stanovat ma byt zima cez vikend tak asi nepojde.ale u nas ma byt pekne a v nedelu najkrajsie tak dohadujte 😉 ale ja by som vravim az stvrtok budem vediet na 100 % ci bude doma 😉

basa23
9. aug 2011

jeeej si sama sebe pisem ved chapete 😀

basa23
9. aug 2011

@jenie123 fuuu len ci sa casovo kvoli detom dohodneme mne mala nechce spat v kociku takze tam bby mi nespala mi budeme moct bud tak ze prideme otakej 12 tam alebo az o 5 ale to je dost neskoro

jenie123
9. aug 2011

@basa23 v aute ti nezaspi? my sme tak par krat boli, mala zaspala v aute a isli sme niekam, kde budeme mat auto a malu pod dohladom, sadli a cakali, ked sa zobudi.. a niekedy sa jej podarilo aj 3 hodky.. 🙂 no co sa tyka vikendov.. teda skor sobot.. u nas 0 bodov, mame same oslavy.. ale inokedy v pohodicke.. a kde by sme to zorganizovali? ja by som mala navrh, bud v stupave na biofarme alebo pri malackach su tam nejake zvieratka.. alebo mozme ist aj do zoo v ba.. 🙂 ja som za vsetko.. 😀

basa23
9. aug 2011

@jenie123 zaspi ale ona hned ked vystupime sa zobudi preto som nerada ked tam spi ona ma slaby spanok ju aj mucha zobudi 😉 tak potom neviem ako casovo 😒 skor by som chcela tu stupavu ale ani zoo neni zly napad nakolko sa tam uz chystame 2 tyzdne a stale nam to nevyslo 😉 tak neviem co povie angie267 ? 😉
no tak skor tu nedelu hm?ma byt krajsie.no ale na 100 % dam vediet vo stvrtok 😉 ak by siel muz tento vikedn prec tak buduci mozme v nedelu

resuada
9. aug 2011

@basa23 Este stale kojim - chcela by som aspon 18 mesiacov. Zatial si kojenie uzivam. Je to jedina chvila, kedy mam drobca uplne blizucko pri sebe, je kludny, nehybe sa🙂 Do stravy malemu zatial nepridavam ziadne ine mlieko ani vyrobky z neho. Pokial mamicka koji hoci 1-2x denne, materske mlieko s ostanymi plnohodnotnymi prikrmami je uplne dostacujuce.
@jenie123 Takze mate same dievcatka?🙂 Martinko sa bude citit ako sultan pri tolkych babach🙂 Pytas sa, ako spava.. Noo, posledne tri noci mi prvykrat prespal cele🙂 Neviem co sa stalo, ale snad sa to bude len a len zlepsovat (klop klop na zuby). Hoci v sobotu o 21.00 hod. je spln, tak som zvedava ako sa nam spanok zmeni - drobec je na spln velmi citlivy (rovnako ako vacsina deticiek) - vplyva to na neho cca 2 dni pred a cca 2-3 dni po. Inak, so spankom sme si od jeho narodenia poriadne 'uzili'. Od 7. mesiaca do 10. mesiaca to 'vyvrcholilo' maximalne - davala som mu prso aj cca 10x za noc:(, budil sa kazdu chvilu - cca kazde 2 hodky, dokonca iste obdobie aj kazdu hodinu.. Bolo to narocne obdobie. Inak, na trhu je vyborna kniha o spanku dietatka od dr. Jiriny Prekopovej 'Kdyz dite nechce spat' - vrelo odporucam. Tebe ako mala spinkava? Kojis este?

basa23
9. aug 2011

@resuada jeeej mne mala este neprespala celu noc ani raz 😒 vidim ze aj vy ste mali obdobie ze bol stale hore.hm mi sme mali take obdobie tusim aj 8 m.ona od mala bola na prse v noci aj 10 x 😉 ja uz som chcela pomaly odstavovat nakolko idem v septembri do skoly a moja je veeeelmi zavisla od prsa 😉 mi na nom aj zaspavame tak si to neviem predstavit ked odidem co snou muz bude ☹ ja malej len davam jogurt mlieko som skusala ine ale nechce takze len kojime.

angie267
9. aug 2011

@basa23 aj ja uz som si sama sebe napisala 😀 😀

baby taj mne by sa pacila Stupava ta farma, tam pri Malackych to neni az tak zazivne boli sme tam viackrat, nedelu uz mame program, ked sa nic do konca tyzdna nestane tak sobotu by som mohla mat cas, ja sa casovo skusim k vam prisposobit hlavne @jenie123 to ma najdalej z nas.
Prida sa k nam este niekto? 🙂 🙂 🙂

@jenie123 ano vstavala tak neskoro, ale bola hore v noci 😒 😒 teraz mi tu beha a vyhadzuje mi oprate pradlo pripravene na vesanie 😝

angie267
9. aug 2011

Nicolka v akcii 😀

basa23
9. aug 2011

@angie267 ha ti pekne pomaha 😉 jaaj no tak tento vikend to asi nevide bo Janka zas v sobotu nemoze 😒