Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
Dobre ranko,
@angie267 tuto je ta adresa: http://babyclubkatka.ic.cz/?soubor=aktuality%2F... pisala mi, ze zacinaju 3. 9. a troska zdrazeli.. 1800 kc.. teraz neviem kolko stoji ten nas.. ale viem, ze sme boli o trosku lacnejsi.. 🙂
@basa23 spinkali sme v pohode.. bola hore 3 krat a vstavala 7:15 ale len kvoli tomu, ze nas tatino zobudil.. inak by spinkala este dlhsie.. 🙂 ved aj Vivi uz ma dost zubkov..
@basa23 pekne jej povedal tvoj manzel 😀
@jenie123
@basa23 inak my sme boli vcera v tom Velkom Medri a bolo super ten bazen pre deti je vonku kde nemozu dospeli ale zase je tam vo vnutri rodiny bazen tam bolo malemu po prsia a su tam aj atrakcie a v druhom pavilone je taky malinky detsky spojeny s velkym a aj vonku do velkeho moze ist takze v pohode sa da bola som spokojna aj do tych teplych moze sa ist aj tam chodili este s mensimi detmi ale ja taku vodu teplu nemusim a hlavne som sa bala aby maly nedostal infekciu....
@jenie123 tak to ste super spinkali.pekne ti pospinkala aj tak och ta moja nastelovana na 6stu stale 😒 ted som ju uspala strasne je unavena z toho tepla stale.
@katka512 hej fo toho tepleho mozu aj deti?tam v lipote bol tiez taky teply ale deti tam nemohli,ja by som sa osobne bala aj kvoli infekcii ale predsa je to dost tepla voda pre dieta.hej beru tam aj eura.ale vydaju vo forintoch.vstupne vyslo 9,60 eur tak neak.v tom mederi som este nemohla by som tam sla kuk.ten lipot je krasny chodte kuk ak mate cas 😉 odkial si?
@basa23 ano aj do toho tepleho mozu,som toho isteho nazoru a este v takom teple 😎 mne sa tam teda velmi pacilo,aj ceny sa dali fakt ten Senec sa mi zda pridrahy a zbytocne 😠 som zo Senice takze by to bola tak ista vzdialenost ako do Mederu,inak ze aj v Dolnom Kubine si tu baby na MK chvalili ten aquland ze lepsi nez tatralandia ale tiez vstupne celodenne 17euro,tak raz za cas 😝 a vy ste neboli v tatralandii ked to tak v telke ospevuju?
ahojte, vonku zasa peklo, ach my sme celu noc nemohli spat ani Nici ani ja, Simi spala ako zabita.........
@jenie123 dakujem ti idem pozriet na tu stranku, ano my sme sme to mali lacnejsie, dufam, ze nepodrazili, inak aj mne uz prisla sms od Zubalikovej, no neviem este sa poradim s mm.
@katka512 super ze sa vam pacilo 😉 😉
no kocky, tak ja som v mederi chytila v bazene klasicky ako vzdy nejake svinstvo, kandidozu, nepomohol ani stupel (tampon na ochranu pred bakteriami pri kupani - ochrana spolahliva na 95%), ja uz fakt nemozem ist inde ako k moru sa kupat, lebo hned mam vytok jak svina, to uz co je 🙄
ahojte kocky.. my sme dnes boli cely den na kupalisku, opat v skalickych horach.. bolo super, len mala mi spala len hodinku cez obed, uz by si mohla potiahnut dlhsie..
@basa23 aj my sme boli v mederi a velmi sa mi tam pacilo.. a za super ceny.. bezte tam pozriet, je tam super..
@angie267 ta kamoska mi hovorila, ze to je na tom istom mieste kam chodievame my, len do vane chodili inde.. my sme zacali chodit az do bazena od pol roka.. vanu sme vynechali..
@darja20 ja som bola takto chytlava.. som sa bala vojst do vsetkych bazenov a jazier.. vzdy som nieco chytla.. od tej doby co som otehotnela (pocas tehu som sa vobec nekupala) som zatial nic nechytila a nastastie ma obchadza aj zapal mocovych ciest (musim si zaklopat) a to som s tym mala nonstop problem..
@jenie123 ja tiez, to bol taky kolobeh - menzes - zapal/kandidoza - tabletky - menzes.. az mi napokon zistili, ze mam cyto 3-4 a ze ak mi este jedna cyto takto vyjde po prelieceni, tak mi spravia konizaciu krcka. do toho som ale otehotnela, chichi, vytrela som im zraky a po porode bolo tiez vsetko oka az doteraz, tak hadam mi nezacne zase ten kolotoc 🙄 citala som tu o dobrom kupku v rakusku, od skalice by ste to nemali mat daleko
@darja20 tak dufam, ze to nezacne aj u mna.. ja som bola jeden tyzden na urologii, len co som sa vyliecila, hned som isla na gynu a o tyzden opat na urologiu a stale dookola.. na urologii uz doktorka nevedela co so mnou.. tehotenstvom sa to vsetko upravilo.. nechcela by som sa k tomu vratit.. hej, je tam kupalisko, angie tam chodieva.. mame tam na plane ist, akosi sme sa tam este nedostali..
no este uvidim, mala som pokoj po porode az kym sme nesli sa kupat do medera a kedze som tusila, ake svinstvo sa na mna zas moze nalepit, tak som si preventivne dala ten tampon, ale nepomohol, bola som u gynekologa a jasne, ze zapal, takze mi dal klotrimazolove tabletky a krem, ale asi to uplne nepomohlo, obcas este citim svrbenie, tak uvidim, ked sa gyndo vrati z dovci, este tam skocim, nech mi na nu mrkne 😀 o dva tyzdne ideme na dovolenku, tak nech som dovtedy fit a este potom more trosku pomoze. nech to tam mam v poriadku pre druhe mimi 😨
@darja20 tak radsej ten meder nechame az na buduci rok, nechce sa mi behat po doktoroch.. hlavne, ked som mala tie problemy, byvala som v blave a mala super urologicku, tu u nas az tak super urolog neni.. tak sa tomu chcem vyvarovat.. jeee, idete na dovcu.. ja by som tiez este tyzden dala niekde pri mori, akosi si uz nepamatam, ze sme niekde boli.. ☹
@basa23 dobre ranko, vody si uzijete este dost no dovci.. ved uz o chvilku pojdete.. tusim aj krasne pocasie vam vyjde.. mala isla spat o 9 a vstavala o 7:15 a bola hore asi 5 krat.. zda sa mi, ze ako sme presli na jeden spanok, spinka rano dlhsie.. len dufam, ze jej to vydrzi.. este so spankom v noci nieco urobit a bude to dobre.. 🙂 dnes sa ideme opat kupat, ale ku kamoske do bazena..
@jenie123 maly zvladol cestu super az som bola prekvapena,vyrazali sme okolo 09:00 a to on ma doobedny spanok tak v Trnave spal az skoro po Meder a naspat sme isli okolo 19:00 nebolo take horko a celu dobu sedel pekne popijal caj,jedol keksy a pozeral z okna 😎
ja chcem ist urcite este do Medera aj do toho Lipot a este keby visiel Vincov les alebo ze dobre je aj v Uhorskom Hradisti to je v podstate kusok.
do toho Medera by som sla aj keby bolo chladnejsie kupali sme sa vacsinou vo vnutri a von do bufetu sa po osuseni v pohode da.......tieto horka to je des 😝 😝 😝
@basa23 a su vtom Lipot aj skrinky na uzamknutie veci a da sa do nich ist kedy chces? a kocik ste mali pri sebe na deke ci ste ho nebrali?
lebo v mederi sme ho najprv nechali v aute a potom priatel pren skocil a v pohode sme ho nechali pri deke osamote boli pri nas taky dochodci a dalsia mlada rodinka
@darja20 kamoska z porodnice bola tiez s malou na mallorke pred mesiacom a skvelo to zvladla.. tak aj maly ti to urcite zvladne.. cesta tam bola desna, ale naspat skoro celu cestu prespala.. len poslednych 80 km bola hore a teda aj mimo sedacky, to uz nevedela usediet..
@katka512 my chodievame do uhorskeho brodu, ale zda sa mi tam moc studena voda ale o hradisti som uz pocula, musime tam niekedy zbehnut.. ked Stellka spavala aj doobeda, tak to sme tiez vyuzivali na cestu, teraz ked uz dava len jeden.. tak je to trosku horsie, ale co uz.. musi si zvyknut..
ahojte, tak tato noc bola ukazkova, dala som jej vecer nurofen sirup, tak asi ten nam zabezpecil spanok. Zaobstarali sme si klmatizaciu, takze je to o cosi lepsie, ale ked to tak huci, tazkze v noci to nemoze byt pustene.
@jenie123 rozhodla som sa pokracovat v kurze v tom nasom predsa len sme tam zvyknuti, dnes jej nudem volat a dohodnut sa na case. Ty uz vies o kolkej budete plavat?
@angie267 hej, uz som jej volala a budeme pokracovat ako sme chodili.. na pol 9.. som zvedava, kam vas da.. ci budete pokracovat alebo sa spojite s nami.. 🙂 nad klimatizaciou sme rozmyslali aj my, ale to leto nebolo az take teple, tada az na tento tyzden.. my byvame tiez uplne hore, tak si viem predstavit ako vam tam je..

@jenie123 takze zacinate? to je tusim uz na buduci tyzden, uvidim, podla info o tej sobote, ale zase som bola zvyknuta tam, mozno sa rozhodnem, ze nebudeme pokracovat, ja som v zivote strasne nerozhodna......