Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@jenie123 no super tak s tymi spotrebicmi sa ti bude pekne teda spolupracovat 😉 aj dobry vyber znacky, my mame vsetko zasa Whirpool tusim tak sa to pise, tiez mam ruru co ma vselijake funkcie, ale mozem ti povedat, ze peciem len na klasiku a nepouzivam nic ine 😝
ja myslim, ze to obdobie musi samo prejst, my to mozeme len trosku zmiernit, tym ze im davame najavo ze sa nam to nepaci. 😝
@angie267 my sme tiez povodne chceli whirpoolku, ale ze sa v poslednej dobe dost pokazili.. tak sme presli na electrolux.. no snad sa bude dobre varit.. spotrebice vyberal drahy.. na mne ostala kuchyna ako bude vyzerat.. ja si tiez myslim, ze budem piect ako doteraz klasicky.. mame obycajnu myslim moru a som s nou maximalne spokojna.. 🙂
tak dufam, ze ich to prejde.. asi je to najhorsie dobre vychovat.. ako sa ti to podarilo so Simonkou?
dobre ranko,
@basa23 a pozerala si tie posledne odkazy? tie by mali fungovat.. my sme tiez zle spali.. o 3 rano som jej uz odmietla dat prsko, tak sa chvilku jedovala a zaspala, ale hore bola stale aj tak.. Stellka vstavala o 6.. uz by tie nase opicky mohli lepsie spinkat.. nech im tie zubky rychlo vyjdu.. teraz manzel isiel s malou do obchodu, tak som chvilku sama.. idem si chvilku lahnut, asi nezaspim, ale aspon sa vyvalim.. 🙂 co dnes budes varit malej?
@jenie123 urcite vybral dobre, chce aby si tam mala vsetko 😉 Simonka? Ach tvrdy oriesok - no nebolo to lahke a ani teraz nie je, ba este horsie. Je uz v obdobi pred bubertalnom a to je hruza, snazim sa ju vychovavat spravne, ale viem urcite, ze niekde robim chybu. Inak zacala byt velmi papulnata, neustale odvrava a ked jej nieco poviem ze nie tak ona bude tolko do mna hustit a prosikat az jej nepoviem MOZES a v tomto robim chybu 😠 😠 ona ma vie spracovat, ale s prichodom skoly sme nastavili tvrdsi rezim a dufam, ze nam to vydrzi. Ale poviem ti je velmi tazke to udrzat na uzde. Normalne mam strach ked bude mat nejakych 13, to co tu u nas vidim co sa deje s takymito detmi je mi az do placu, si predstav uz taketo deti normalne fajcia marihuanu a ine hnusy. Toto za nas nebolo ved ja napr. ani neviem ako to chuti a take deti uz veselo fajcia to 😠 😠 A tohoto sa bojim!!!!!
my sme vstavali o siedmej, idem nieco nakupit no netusim co budem varit, pre malu mam zo vcera zemiak, mrkva, kur. prsia taka klasika, ale ma to velmi rada. 🙂
@angie267 ja to vidim tu u nas.. deti vyjdu zo zakladky hned si zapalia, neviem ci cigu, ale dufam, ze marisku nie.. 12 rocne baby, vymalovane v minisuknickach vyzeraju na 18.. my sme na zakladke nemohli mat ani nechty namalovane a nie to vlasy prefarbene a to nehovorim o make-upe.. a po 20 sme mohli byt v meste len s rodicmi.. to bola ina doba.. je to tazke dobre vychovat a najhorsie je, ze ti sa mozes snazit ako chces a dostanu sa do nejakej zlej partie a hotovo.. Simca uz vie ako na teba 🙂
ja som dnes nevarila.. od vcera mame fazulovu polievku a mala ju jedla tiez.. 🙂
@jenie123 ved to niekedy aj kamarati spravia svoje, no ja dufam, ze nebude to nas pripad, urobim pre to cokolvek. Ano aj skor dospievaju, si predstav ze uz aj Simce rastu prsia, mozem cakat kazdu chvilu, ze dostane menstruaciu a bum.
ja tusim nebudem nic varit akurat mam chut na kur. pecienku tak si trosku spravim na cibulke a mm ked nebude chciet nech si nieco ulovi 😝 Simi to ma rada tiez 🙂 ja teraz zehlim alebo skor nezehlim len tu sedim 😝 😝 musim ist nieco robit
@jenie123 hej pozerala rano mi tie dve nesli a ted uz ano.kraaasne och zavidim uz aj ja chcem nech ideme do noveho uz ted sa veci pohli o nedlho zacneme predavat a budeme hladat nieco väcsie 😉 och to si este veru pockame kym im vidu tei zuby ale uz maju aspon väcsiunu vonku 😉 mala mi ted chrape potom ju chcem zobrat do obchodu a este jej kuk neake capice jesenne nech sme pripraveny ked pride 😉
@basa23 super, tak vam prajem rychly predaj a sup do vacsieho.. my sa tu v nasom 4 izbovom mozme aj nahanat.. 🙂 ja malej musim poskusat vsetky ciapky co mame doma a tiez asi pokupovat nejake jesenne a zimne..
@angie267 ty si sikula, ja som strasny lenoch.. zehlit budem asi cez tyzden, ale umyla som jedno okno.. 🙂 ani teraz vecer sa mi nechce.. aj ja tu kukam na bazari ci nieco pekne najdem, ale inak chodievam na mimiaukciu, vzdy tam natrafim na nieco super a za paradne ceny.. 🙂
pred chvilkou sme sa vratili z vonka a mala hned po okupsany zaspala, manzel je tiez prec.. tak si uzivam chvilku samoty.. idem kukat da vinciho kod.. za 2 tyzdne mame u nas hody a planujeme ist von.. to bude prvy krat, teda ak neratam oslavu a aj to sme boli s malou.. zavolam maminu na varovanie.. no som zvedava ako to dopadne..
@jenie123 to by si ma mala vidiet ako sa mi strasne "chcelo" len uz som musela 😝 😝 aj my budeme mat hody tusim 2 oktobra a tiez si chcem vsetky okna poumyvat ach do kelu ze ich mam tolko 😠 😠
to je na mimibazare? musim kuk aj ja tam ja pozeram len tu na konikovi. Uvidis to ze to mamina zvladne dobre a vam to urobi dobre vypadnut trosku 🙂 ja to vidime na sebe ked vypadnem som ako z retaze utrhnuta 😝 😝
@angie267 ved to, toho sa bojim.. ze budem ako z retaze utrhnuta.. 🙂 ale tiez si myslim, ze nam to pomoze.. ved to pred hodami, ja mam nastastie len 5 okien a este 2 mi ostali.. je to na mimibazare, na lavo mas okienko mimiaukcia.. to sa na aukciu prepnes.. a potom si len nieco vyberies a drazis.. je tam aj plno novych veci aj nosenych.. ja mam odtial vela veci, pre celu rodinu.. teraz som si tam vydrazila dvoje nove tenisky po 5 eur.. 🙂 a malej topanocky za 2 🙂 ak by si chcela aj ti aukciovat, daj mi vediet prezivku, aby sme si zbytocne nedrazili tu istu vec.. 🙂
@jenie123 no teraz som sa na to pozerala no neviem v tom akosi sa zorientovat, musim sa v tom castejsie hrabat a prist na to, aha tak to tam mas akoze prezivku ked nieco drazis?hm musim nieco skusit aj ja 😝
no neviem ci niekam pojdem cakam ze mi kamoska zavola ze uz je doma a akosi nevola, tak neviem 😒
@angie267 do toho sa dostanes.. ja som zo zaciatku tiez nevedela co a ako a teraz som tam kazdy den, i ked uz nemam tolko casu.. hlavne si pockat, ked aukcia konci a prihodit ako posledna.. uvidis o chvilku budes v tom odbornicka.. 🙂 uz som nas pobalila na plavanie.. zajtra mame opat lietaci den.. rano plavanie, potom nakup, potom ideme k svokre.. dufam, ze nieco dobre navari.. i ked ona nerada vari.. no skoda, mozno este zavola.. ja by som hned isla.. skoda, ze to mame tak daleko.. dobehla by som.. 🙂 🙂
@jenie123 uz mi volala takze za par minut idem. uz som sa v tom zorientovala, pozerala som na toto http://www.mimiaukcie.sk/sledovane_aukce.php co povies, kamaratka to ma a ked k nej pridem tak cely cas na tom Nici skace, len neviem kolko stoji nove, kedze tam ma + 2,5 posta 😝
@jenie123 uz som nasla co stoji aj nove http://www.amkotoys.eu/product/skakaci-konik-ho... takze by sa aj oplatilo, no budem to sledovat a pred koncom ak sa mi bude zdat cena ok prihodim 😝 😝 diky za tip
@angie267 ha kupila jednu ciapku katastrofa ciapky ze od roka a vsetky velke.co sa divim na jej hlavu 😀 😀 tak musim kuk na nete ci nieco nenajdem.potrebujem fialovuuuuuuu ciapku bo vestu a botky ma fialove 😀
@jenie123 no snad sa podari skoro predat lebo ma picne 😉 malu som uz uspala dnes sla skorej spat som vedava kedy rano vstane 😒
@basa23 my mame aj fialovu ciapku aj vestu.. 🙂 mala mi zaspala este pred 8.. bola velmi unavena.. cez den spala nieco cez 2 hodiny.. zajtra si pospi urcite viac.. po kupani bude det.. 🙂 konecne som pozerala tvoje fotky z dovci.. no hned som zatuzila ist sa okupsat.. no snad buduci rok nam dovca vyjde tiez..
@basa23 dobre ránko, my sme dnes spali strašne zle. stale plakala, dostala aj nurofen.. dnes som jej kukala do pusiny a tlači sa jej druhá polovica stoličky.. dnes aj na kúpaní bola uplakana, no nemala svoj deň.. a vstavala pred 6 :(
@angie267 ako nici zvladla cestu? stellka hneď zaspala.. ako dopadol včerajší klabos? 🙂
@basa23 to inak fakt su tie ciapky velke, nasa nosi ciapky velkost 6-9 mes. a Hmkove su nam dobre 2-4mes. 😀 😝 oni to fakt robia na strasne velke hlavky 😝 😝 ja by som lietadlom isla hned a radsej ako autom 😉
@jenie123 och ta Stellka ti dava teda zabrat, sama na vlastne oci som videla a pocula 😕 😕 nasej sa dnes teda veeeelmi pacilo dokonca isla aj k instruktorke a dnes sme robili nove veci 😉 klabos dopadol na jednotku bola som do jedenastej 😀 😝
@angie267 som rada, ze to potvrdil aj niekto iny.. 🙂 vies, ze uz ani neviem, kedy som spala v noci dlhsie ako 2 hodiny.. a niekedy aj 2 hodiny je vela.. normalne som grogy.. no a na kupani sa pekne ukazala.. vobec sa jej potapanie nepacilo.. na zaciatku super a potom bol len krik, ale nastastie sme neplakali len my 🙂 Nici je slniecko hodnucke.. ved ta ti musi robit len radost.. nechces, vymenim ti ju na tyzden so Stellkou.. 🙂 a teda musim ju aj pochvalit.. dnes zacala hovorit a ukazovat "neni" 🙂
@jenie123 chudatko zas tie zubky,tak to ste mali teda noc.snad tuto budete mat lepsiu.vidis aj ja skusim dat malej tuto noc nurofen mozno zabere.bo aj dnes si strka prsty do ust a place ja k salena.
@angie267 skusam ted hladat na nete ciapky tak snad nieco najdem.och u nas to zatim auto isti mozno sa stracxhu zbavim do leta ale nevieeeem 😀
@jenie123 no vidis, ved aj Stellka je sikovnica mala zabka, verim, ze ani jeden den by si nevydrzala, ale Nici nie je ziaden anjel ako sa na prvy pohlad mozno zda 😝 😝
teraz sa kupsa no som zvedava kedy zalomi, lebo dnes spala 2 krat 😝 boli sme sa v bazene kupat, ale Nici som nedala predsa len voda mala iba 26 stupnov pre nu sa mi zdala studena. Ano viacere deticky tam dnes plakali 😕
@basa23 tak este mas skoro rok na to 😉 😉 potom to das 😉 nepoznas prosim ta v Blave ako sa vola take velke detske ihrisko kopu preliezok a smykaciek je to vidiet z cesty raz som okolo prechadzala, ale vobec netusim kde to je, chcela by som tam zobrat deti.

@angie267 ani tie spotrebice nekukaj, opat to nepojde.. neviem co ten konik blbne.. tak este raz a dufam naposledy.. 🙂
http://www.hej.sk/vstavane-spotrebice/obchod/32...
http://www.mall.sk/samostatne-rury/electrolux-e...
http://www.hej.sk/vstavane-spotrebice/obchod/13...