icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

jenie123
15. sep 2011

@angie267 ja som na tom opacne, mne vsetci a ja nemam komu.. davala som jednej kamoske, ale kedze uz baby maju rovnake velkosti, nestiham posuvat.. este aj sestra chcela, aby som jej vecicky odkladale, ked raz budu mat babatko, ale kedze co je mala na svete jej kupili len 1 ks saticiek.. tak to radsej popredavam..

basa23
15. sep 2011

@angie267 jeej tak to je super si si oddychla och aj to moje dieta by sa mohlo raz pomylit a prespat celu noc 😉 mnam skvele vyzera ten kolac.nevadi nabuduce sa podari 😉 tak to je super ze tam mate take burzy aj u nas byvaju tu v deckych centrach ale vzdy nieco do toho dojde a nejdeme 😒
@jenie123 tak to ste mali super noc.och to mas super ze mas tak blizko mamu,moja byva sice len 30 km ale predsa hore dole ju nosit.a neviem ci by ani vydrzala bez prsa 😠 no mala dnes spala uz skoro tak zas bude mat dnes 2 spanky

jenie123
15. sep 2011

@basa23 ja mam vsetkych v nasom meste.. aj zavidim tym, co mozu vybehnut na vikend k rodicom.. ja ich mam od seba asi 3 minuty cesty autom.. 🙂 takze hned po ruke, ale ze by som to mohla nejako vyuzit, tak to nejde.. svokra si malu zobrala doteraz asi 3 krat.. mamina castejsie.. aj ja som sa najskor bala, co mala bude robit bez prsa a nic v pohode, ani si nespomenie.. teda dokial ma neuvidi, ked si pre nu pridem.. to sa na mna vrhne a pije asi pol hodiny.. 🙂 Vivi sa raz dva preorientuje na jeden spanok.. az bude na to pripravena.. ona ti to da vediet, ked nebude chciet zaspat a potiahne o nejaku tu hodku dlhsie alebo si ju neskusala nejako zamestnat.. ci prechadzkou alebo tak.. So Stellkou musim ist vzdy doobeda von a hned cas utecie..

angie267
15. sep 2011

@jenie123 tak to ano teda ked jej nic ani nekupi, ono sa to lahko niekomu povie odkladaj mi to, za prve zaberie to dost vela miesta, musis to niekde skladovat a ani nevies na ako dlho kedze este deti nemaju. Inak som na tom podobne tiez skladujem niektore veci pre brata planuju mat dieta, teda uz aj tehotna bola ale potratila 😒 Ale neda sa vsetko, lebo vsetko to stoji riadnu kopu penazi a chcem aj ja z toho nieco mat aspon nieco predat a kupit vec ktoru zrovna potrebujem.
Aj ja mam vsetkych celu rodinu v jednej dedine, takze tiez niekam vypadnut na vikend nehrozi 😠 😠
@basa23 ano oddychla som si 🙂 dufam ze sa na buduce podari ak nejake bude 😝

jenie123
15. sep 2011

@angie267 ja tiez hovorim, ved ked sa mi podari nieco predat po malej, tak aj tak za tie peniazky kupim nieco pre nu.. a hlavne co ked budu mat dieta az za 10 rokov, potom to uz ani v mode nebude a hlavne ako si spominala, kam to vsetko mam davat.. uz teraz mam plno krabic na skriniach..

basa23
15. sep 2011

@jenie123 skusala som ju zamestnat aj vonku snou dlho byt,ale ona ked je unavena mrnci,zmoli oci ide cucat a tak zaspi 😒 no v nedelu ideme kuk s manzelom na burzu co byva na inchebe a mala bude prvykrat so svokrou sama tak som zvedava ako to zvladne,hlavne mala 😉 ale to ideme tak na 2 hodky tak to urcite vydrzi.
@angie267 teraz ma napadlo niekedy chodime na inter na burzu tam predavaju hoc co aj nove veci aj pouzivane.tak ted s muzom tam v nedelu ideme,neni cisto decka burza ale su tam aj mamicky co predavaju,sme boli min.nedelu a bol tam jeden chlap predaval veci z HM este so stitkami vsetko za polku takeeee krasne ale mal vsetko velkost od 2-3 rokov.tak som penila ze nema mensie 😠

angie267
15. sep 2011

@jenie123 presne tak, ja som tiez zararozena 🙂 ja som odkladala po Simi vsetko, ze pre druhe a prislo to po 10 rokoch a poviem ti, ze som skoro nic nevybrala, lebo to nebolo uz v mode a veci sa mi zdali take stare, nepekne 😒
@basa23 na tychto burzach sa daju kupit velmi dobre veci a samozrejme za rozumne prachy, ja dost kupujem veci z druhej ruky takych 70% urcite a dost sa da tym usetrit. Teda aspon tie detske pre nas dospelych nie.

jenie123
15. sep 2011

@angie267 @basa23 dnes mi mala spala len 45 minut, od 1 bola hore, teraz uz spinka.. sa u babky vyblaznila, maju vela zvieratiek a tie krmi a nahana.. taka mala zoo.. 🙂
@angie267 ved to, nechas si akoze pre druhe a nic z toho.. mamina tiez takto odkladala veci po nas pre nase deti.. vies kolko toho bolo? a ked sa mala narodila, tak mi povedala, ze si mozem vsetko zobrat.. no jasne.. ale perinky sa mi zisli.. 🙂 🙂 🙂
@basa23 aj mne by sa taka burza zisla.. skoda, ze tu u nas ani v okoli nic neni.. teda aspon som o tom nepocula.. uvidis, ze mala to varovanie zvladne v pohode.. ja som prvy krat mala tiez obavy, mamine som vyvolavala kazdu hodinku a mala v pohode, ani si na mna nespomenula.. a 2 hodinky neni tak dlho a aspon si svokra uzije vnucatko.. 🙂

angie267
15. sep 2011

@jenie123 teda malo spinkala.......musela byt KO, kedy ti zaspala? Nasa isla az teraz, som ju bola ulozit no som zvedava ci zaspi sama, lebo dva dni po sebe nechcela tam byt sama, musela som chvilku lezat pri nej 😠 a dala som u do spacieho vaku jaj trhala to zo seba, nuz musi si zvyknut, lebo paplonik na sebe veru neznesie.
Ja som to tiez skoro vsetko potom vyhodila, akurat tiez perinky boli dobre a tusim tiez boli este po mne a deky som si nechala. Teraz nieco nechavam ale nie vsetko, to len aby sa nepovedalo a ked budem s bratom tak sa ho spytam kedy akoze chcu baby a ked sa nastahuju do noveho domu tak im to teda pekne zbalim nech si to opatruju oni 😝 😝

jenie123
15. sep 2011

@angie267 ja som povedala, ze co sa mi podari predat, predam a co nie.. tak to necham a ak nebudeme mat my, dam to sestre.. i ked ja mam este jednu sestru, ale ta ma 21 rokov, takze tam to tak skoro nehrozi.. ☹ tej by som z radostou vecicky nechala.. zaspala az o 20-tej, myslela som, ze zalomi o hodinu skorej.. som zvedava aka bude tato noc, ked tak nanic spala cez den.. rozmyslam, ci aj malej kupim spaci vak.. ci v nom bude chciet byt.. no vyskusam.. tusim mam este jeden, taky vacsi..

jenie123
15. sep 2011

@angie267 aku velkost ma Nici ten spaci vak?

angie267
15. sep 2011

@jenie123 no dost dlho teda vydrzala, Nici zaspala nakoniec sama a vo vaku, no uvidime v noci, ked bude chciet cestovat po postielke ci nebude sa hnevat. Ja za tychto par noci som ju vzdy isla prikryvat a ona sa mi na to preberala zo spanku, takto viem, ze jej je teplucko a mozem kludne spat. Ja som mala este spaci vak 6 - 12 mes. tescacky a je jej dobry, tak som este nemusela kupovat, ale tiez tak o mesiac, dva budem musiet kupit.

jenie123
15. sep 2011

@angie267 aj ja mam taky do 12 mesiacov.. musim ho vyskusat malej ci sa don da.. ale asi hej.. len ci som ho uz nepredala.. 🙂

angie267
15. sep 2011

@jenie123 ten jej bude urcite dobry 😉 tak snad si ho nepredala 😝

baby ten zakusok je nakoniec vysoko jedly 🙂 🙂 mnam ani ta slahacka nechyba.... 🙂

jenie123
16. sep 2011

dobre ranko.. ako ste spinkali? my katastrofa.. do pol noci super, ale potom bola nonstop hore.. a od 6 sme uz hore..
@angie267 tak nakoniec sa podaril, no super.. spaci vak este mam.. tak vyskusam, ci v nom opicka bude chciet byt.. mala ti v nom vydrzala az do rana?
@basa23 mam taky pocit, ze aj my dnes pojdeme 2 krat spat.. uvidim ci sa jej bude chciet ist okolo 9.. vela toho v noci nenaspala.. neviem co jej tento krat bolo..

basa23
16. sep 2011

dobre ranko
@angie267 jeej kolacik sa podaril teda super mnam hned by som si dala 😉 ja som zatial par veci tak kupovala ale asi zacnem viac lebo ked tak pozeram aj na nete tak krasne veci predavaju a o dost lacnejsie nez v obchodoch.ako ste spinkali?
@jenie123 jeej to ste mali noc.ktovie co ju trapilo.mi dnes oproti predchadzajucim nociam super bola hore 4 krat a vstavala o 7 15 com zvedava kedy sa dnes vypyta spat.som ich s manzelom vyslala nech idu chvilu von 😉

jenie123
16. sep 2011

@basa23 mala mi prave zaspala.. asi bola dost nevyspana.. tak aspon sa vam troska polepsilo spanie a dufam, ze to povedie k lepsiemu.. naozaj sa daju kupit nadherne veci a za super ceny.. len troska pohladat.. ja tiez takto dost nakupujem.. co dnes varis? mala dnes bude mat hrachovu polievku.. do Budapesti nejdeme teraz.. musim zrusit rezervaciu a odkladame ju na oktober.. ☹

angie267
16. sep 2011

ahojte 🙂 my noc v pohode bola par krat hore ale hned zaspala 😉
@jenie123 spinkala v nom celu noc, no v noci sa trosku zlostila ale zaspala aj tak, takze uvidime ako si bude zvykat. A co sa stalo ked rusim tu Budapest? Jeeej keby vedela povedat ti co ju trapilo 😒
@basa23 ano nakoniec ten kolac bol super, no da sa vela usetrit takymto sposobom, len treby nurat sa, zaberie to trosku casu ale konecny dosledok byva dobry 😉
ja som dnes varila kur. pecienku, ryza, uhorkovy salat k tomu. Mnam idem obedovat, Nici uz spinka tak zalomim aj ja. A Nici mala Hipku 😝 nestihala som jej uvarit boli sme dlho vonku 😝

jenie123
16. sep 2011

@angie267 kvoli terminu.. odkladame to o 2 tyzdne neskor.. manzel ma teraz dost roboty v praci a nechce si brat kvoli tomu dovcu, tak to posuvame neskor.. mnaaaaam, dala by som si, sice sme mali pecienku s ryzou v pondelok, ale bez uhorkoveho salatu a ten milujem.. 🙂 mala mi teraz spinka, ale mala problem ist spat.. len som chcela, aby zaspala teraz nez o 5.. to by bola dlho hore..
baby tak a dostali sme dnes 2 dalsie bundicky od kamosky, ale tieto su uz mensie.. takze ich mame 7.. 🙂 i ked si myslim, ze 3 budeme nosit az na buduci rok..

angie267
16. sep 2011

@jenie123 juj ty sa mas, uz mas zimu poriesenu, aj dve 😉 mnam dobre to bolo pochutili sme si 🙂 Nici isla o 12tej a vstala o 14tej takze v poho 😉 teraz cakam, ma prist svokra 😝 vcera chcela prist a odbila som ju, bola u nas kamaratka aj s malym a sedeli sme vonku na terase a potajomky pofajcovali 😝 😝 tak som jej volala aby prisla dnes, len dufam, ze pride skoro, lebo chcem vypadnut von, lebo sa tu zblaznim........a uz je tu 😝 😝 😝 povinna navsteva......idem k nej

jenie123
16. sep 2011

@angie267 aj ja sa chystam von.. len cakam co sa opicka zobudi a ide sa.. musim aj nieco nakupit, doma uz nic nemame.. tak prijemnu navstevu, nas to caka cez vikend.. i ked ideme na skalicke dni.. takze to bude o burcaku a ciganskych.. 🙂

angie267
16. sep 2011

@jenie123 boli sme sa na bycikli previest a potom na trojkolke 🙂 bolo krasne slnecno a navecer som bola chvilku u susedov na dvore oni maju 10 deti 😝 a ani som nevedela, ze mam dieta, cely cas sa ona s nimi krasne hrala 🙂 🙂 mnam burcak, mi to pripomenulo casy davne ked som bola v Modre na vinobrani a samozrejme burcak nesmel chybat no vtedy som to s nim trosku prehnala 😝 😅
Tusim zaspinkala uz mala neni ju pocut uz viac ako 10 min., takze druha noc v spacom vaku..... 🙂

jenie123
16. sep 2011

@angie267 no super den ste mali.. 🙂 my sme boli vonku na preliezkach a na pieskovisku.. Stellka mala mensi problem zaspat.. kedze vstavala o pol 4 nebola dostatocne asi unavena, ale uz spinka.. 🙂 uz mi prislo to 3D kuchyne.. hned som zacala nieco na nej upravovat.. skusim to nahrat sem a povedz mi, co sa ti na nej nezda a co by si zmenila.. prve dve su od neho len ina farebna kombinacia a tretia tak to je moj jeho upraveny v malovani.. na hornych skrinkach by nebola ziadna rohova strinka, len cisto skrinky az do konca a na pravej steny by boli len biele policky.. a nejdu mi fotky nahrat.. ten konik ma hneva.. :(

angie267
16. sep 2011

@jenie123 jej super tak mozes menit, nejde ti to nahrat? Skoda, chcem to vidiet.....rada sa na to pozriem a poradim 😉

angie267
16. sep 2011

@jenie123 a dala si ju spinkat do vaku?

jenie123
16. sep 2011

@angie267 nejde.. cela stranka modreho konika je akasi cudna, uz sa mi to par krat stalo.. teda dost casto sa mi to stava takto vecer.. napis mi do IP tvoju mailovu adresu.. poslem ti to tam.. nespi vo vaku.. zajtra ju musim straaaasne unavit a vyskusam to.. 🙂

angie267
16. sep 2011

@jenie123 aj mne sa to tiez stava a nadavam na moj PC ale to bude chyba asi v konikovi 😠 poslem ti to 🙂 ty ides na nu systematicky teda 😉

jenie123
16. sep 2011

@angie267 jo jo systematicky, len ci sa to vyplati.. 🙂 jeee a co sa nam vcera stalo.. malu ucim posunkovu rec pre deti.. len tak par sloviciek a stale som jej ukazovala znak pre psika.. este nevie povedat havo.. no a ona stale nic.. uz je to asi mesiac a uz som jej aj psika prestala ukazovat a ona vcera sama ukazala na psika znak, ked k nej pribehol.. no zlata na zozranie.. 🙂

angie267
16. sep 2011

@jenie123 no vidis, uz by si ani nemyslela ze si to pamata 😉 sikulka mala.....super 😉

znamia
16. sep 2011

@jenie123 ahoj,
uz som tu sto rokov nebola, ale uz mam viac casu. a akurat citam, ze znakujete, to je super, aj my sme znakovali, ale kedze uz vsetko hovorene opakuje a sama rozprava, tak okrem nejakych tych zvieratiek v knizkach jej uz nic neukazujem. ale minuly vikend ma dostala, uz jej davno neukazujem znak na 'este' a mozno len 2x ho za celu dobu urobila uplne spravne, boli sme pozriet susedov na chate a ako som ju odnasala od nich prec, tak mi zacala dokonale znakovat 'este' a trepat sa k nim nazad. jeden nikdy nevie, kedy sa ta nasa snaha nejako prejavi 😉