Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@jenie123 skusam kazdy den,ze ju hladkam,alebo na ruky ale nic ona place a place.ale muz ked sme boli na dofci ja som bola prec mala uz chcela ist spat mu plakala pol hodku a potom ju uspal na rukach.tak snad bude ok.ted mi spi tak mam klidek chvilu.hej som rada muz chvalabohu vzdy moze si zobrat volno ked treba.
@angie267 mi stale choro,este sa pridal aj kasel.snad jej to skoro prejde nech nemusime ist lekarke ved teplotu a tak nema.tak uvidim pockam este.no aj ja som uz vytiahla pancusky strasne to uz jak zima brrrr 😒 jeej tak to ti pekne pospala spachtoska.
@deina79 aj mi sme teplotovali pri zubkoch asi 2 krat a mala okolo 38 raz aj 39 tak si nerob starosti ak nema ine priznaky tak su to zubky.
@basa23 juj hlavne nech to Vivi coskoro prejde, je to velmi zle ked je dieta chore 😒 brrr u nas je teraz momentalne taka burka a leje ako z krhle 😕 no dnes je teda poriadna zima mne teplomer nameral iba 13 stupnov no oproti vcerajsku je to dobry skok, no a potom sa cuduj, ze deti su chore....... 😠
@deina79 ahoj.. my sme teploty pri zubkoch nemali.. minule sme boli u zubarky a mala na nastenke brozurku, kde pisali, ze pri zubkoch teploty nie su.. casto sa to k nim priklada, ale ze to tak neni.. teploty su zapricinene niecim inym.. tak potom neviem.. ale to by asi mali vysvetlit maminam, ktore teploty pri zubkoch zazili.. mala mala tiez teploty 39 tri dni, tiez som si myslela, ze su to zubky a ziadny sa neukazal..
@basa23 uvidis, ze sa mala nauci aj inak uspavat, bude musiet.. manzel to s nou nejako zvladne.. aj sa ti chce ist do skoly? vobec si to neviem predstavit teraz ist do skoly, ci do prace.. ale baby su uz velke, rychlo si zvyknu.. skoda, ze ti nechce spinkat v kociku.. mal by to lahsie.. mala mi dnes zaspala na prsku.. bola dost unavena a hlavne bola rada, ze som jej ho konecne dala.. 🙂 cely den ho chcela a ja som ju vzdy nejako inak zamestnala.. no bol to boj, ale musim sa pochvalit, ze dnes mala prsko len 3 krat.. co je u nas velky uspech.. 🙂 som zvedava, aka bude tato noc.. Prajeme Vivi rychle uzdravenie, tie sopliky jej musia davat zabrat, chudatko.. nemam rada, ked su deti chorucke..
@deina79 ahoj tak mi nastastie nie mi len kakame a kakame ani neviem co jej mam dat papat ,lebo hned je to v plienke ☹ aj ryzove dni som jej dala a nic,ale je to fakt zo zubov dnes som jej nasla dve stolicky huraaaaaaa 😀 niektore deti teplotuju a niektore kakajuuu 🙂 tak sa drzte
dobre ranko.. ako ste spinkali? my mame uz 3 noc bez mliecka, ale vobec nevidim zlepsenie so spankom.. stale sa mi budi x krat za noc.. okolo 11 a o pol 5 rano je najkritickejsi cas.. to stale place a vyzaduje si prsko.. snad sa to coskoro zlepsi..
@basa23 ako spinkala Vivi? sopliky uz ustupili?
ahojte 😉 no nasa tuto noc nespala dobre stale bola hore s placom 😒
@jenie123 gratulujem k nociam bez mliecka 😉 a urcite sa zlepsi aj v tom budeni casom......
co dnes robite? Ja som nasrata na to pocasie ani do obchodu nemozem ist a potrebujem ani obed tym padom nemozem urobit, zamracene jak hovado je tu a leje a leje 😠 😠 😠 😠 a mala je nervozna uz neviem ako ju zabavit......
@angie267 ahoj.. u nas to iste, ale my sme isli von.. musela som skocit do obchodu a skocila som k mamine do prace pre polievku.. takze tak napol mam navarene.. stale u nas mrholi a poprcha, sme prisli domov celkom mokre.. 🙂 teraz mi mala zaspala.. tiez vobec neviem co s malou, ked je take pocasie.. doma ju to nebavi, tiez je nervozna a chce ist von.. dnes sa to este dalo ist von, ale co budeme robit, ked bude prsat tak to netusim.. jeeeej a co sa Nici stalo, ked tak nanic spinkala? snad to bola len vynimka alebo mozno uz zubky..
@jenie123 ja neviem co to bolo s nou, uz vecer sa zubudila po ani nie hodine spanku 😒 a tak to pokracovalo az do rana......dufam, ze to bola len vynimka 😒 u nas leje od rana.......no nakoniec prisla kamaratka a ta mi nakupila co som potrebovala 🙂 varila som cukinovu omacku aj mala ju papala a velmi jej chutila 😉 tiez uz spinka od 12tej.
caka nas aj tento tyzden ockovanie, vo stvrtok, no tesim sa 😒
@angie267 aj nas caka ockovanie, ideme 27.. uz si nepamatam, das malu ockovat aj proti ovcim kiahnam? ja asi nedam.. cukinovu omacku som este nejedla.. robis to na sposob privarku? ja dnes manzelovi spravim kuraci steak s kari omackou a opekanymi zemiakmi.. ja mam od vcera upecenu kysnutu babovku, som ju robila prvy krat a moc sa mi nepodarila.. 🙂 , tak si ju musim dojest, je mi ju luto vyhodit.. 🙂 a mala ma od vcera zeleninovu polievku a dnes som jej doniesla vyvar s muslickami.. moze si vybrat.. 🙂
@angie267
@jenie123
u nas este neprsi, ale bude. ja ked chcem miu zabavit, tak spolu varime a potom upratujeme. svincik totalny a vsetko trva 3x tak dlho a aj ak to potom upratujem az ked zaspi, ale aspon ju mam na ociach. stale totiz na nieco lezie a napriklad stolicky pri stole uz nemame, a ja mam infarktove stavy, ked ju najdem sediet na skrinke 😠
a inak dnes v noci mala nejaku nocnu moru, asi nieco fakt hrozne, pretoze takto som ju este nepocula kricat a to uz mame za sebou aj nocny des. a potom hodinu lezala u nasv posteli s otvorenymi ocami a bez pohybu ☹
@znamia tak aj Mia mala zlu noc.. asi bolo nieco vo vzduchu.. s tymi stolickami to poznam.. uz par krat som ju nasla vylezenu na jedalenskom stole a minule vysla na konferencny stolik a skocila na sedacku.. a taka bola spokojna, ze to dokazala.. uz normalne na nej vidim, ked ma nieco na plane vymysliet.. aj my varime.. dam je misky, varesky, chrumky a varime.. 🙂
@jenie123 nedam malu ockovat proti kiahnam, podla mna je dobre ked ich dostane..... ani ja som tu omacku este nerobila, skusila som a vysledok je dobry, len neviem co povie mm ked dojde z prace, on moc nemusi taketo veci 😝 ano na sposob privarku, cukinu som nastruhala bez toho prostriedku, oprazila cibulu prichutila, trosku smotany a zatrepku. uau ty si dobra ze kysnutu babovku, to som este teda neskusala, nepustam sa do takeho niecoho.....mne by sa to urcite nepodarilo 😝 😀
@znamia to bud rada, ze neprsi lebo tu totalka a este k tomu brutal zima a vietor brrrr 😠 tak to poznam....ja ked varim tak mala mi pritom vyhadzuje vsetko co sa da a ja nemam ani kam sliapnut 😅 😅 och chudatko no mohol to byt aj zly sen......boh vie co si tie chudatka potom myslia....ked sa im nieco sniva zle 😒
@jenie123
@angie267
dnes sme piekli tieto mufiny a su bozske: http://today.ninemsn.com.au/foodandwine/260129/... odporucam! 😵 len som tam este dala muskat. orech a klinceky, co som nasla v inych receptoch. uz sme asi 5 zjedli 😀
@znamia no aku mas sikovnu dcerku.. 🙂 raz ju v postielke urcite najdes.. 🙂
@angie267 tuto som robila http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=32210 cesto mi nakyslo, vsetko v poriadku, len chutovo sa mi zda, ze je tam viacej drozdia.. ale natieram si ju lekvarom a tak mi velmi chuti.. za chvilku bude po nej.. 🙂 moj muz ma strasne rad cukinu, ale vyprazanu so zemiakmi a uhorkovym salatom.. ten privarok musi byt mnamka.. no niekedy vyskusam... cez vikend na hody chcem robit ten tvoj kolacik.. minule si ho sem davala s tou kyslou smotanou.. mam ho otvoreny u seba na notebooku.. tak som zvedava, ci sa podari.. ja sa rada pustam do niecoho noveho, ale musi sa mi to podarit, inak som zla.. 🙂 🙂 🙂 🙂
@angie267 jednoduchy recept, google prelozi prisady a postup je najprv suche ingrediencie spolu zmiesat, potom pridat vajicka olej a mlieko a zmiesat a pridat hrusky no kocky. fakt len par minutova zalezitost. nic nemusis mixovat, na muffiny staci aj hrudkove cesto, ale treba preosiat muku.
ja zase netusim co mam varit drahemu. ten furt len maso a ja pri malej tomu neviem venovat viac nez 15 min, potom sa to uz musi varit same 😒
@znamia aj ja robiem muffiny, aj tento tvoj recept urcite vyskusam.. ja milujem sladke.. 🙂 🙂 ja som naposledy robila tento recept na muffiny a boli skvele.. http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=39401 ja dnes drahemu robit tiez len rychlovku, kuracie si nalozim a upeciem az ked bude chciet.. len tie zemiaky a omacku si musim nachystat..
@angie267 ved to, ze vyzerala tak super.. aj ta moja tak podobne vyzerala.. ale nabuduce urobi len vanilkovu a urobim cokoladovu plnku.. babovku inak nemusim, ale kysnute kolace mozem.. este ze nemusim drzat dietu.. by som neschudla ani deko.. 🙂
@angie267 jeee, ze 48, tak malinko som nikdy nemala.. a to si vela pribrala v tehotenstve?
dnes sme mali a este mame divoky vecer.. mala mi zacala vracat.. behom pol hodinky 6 krat.. volala som nasej doktorke, u nas v meste ma polka ludi crevnu ci brusnu chripku a ma ju asi aj mala.. hned sme zhanali tabletku co jej ma pomoct o 20 vecer to da zabrat, ale zohnali sme u kamosky.. teraz mi spinka.. tak dufam, ze jej to prejde.. tak mi je jej luto..
baby, tak Stellka od 19 pomaly do 23 vracala.. ak aj teraz vyvrati tu tabletku, ideme do nemocnice ☹ drzte palce..
dobre ranko..
@angie267 sme doma, v noci vracala este 2 krat, ale nastastie sme do nemocnice nesli a preslo to.. dnes som bola u doktorky a mame crevnu chripku a dietu.. este ze mam materske mlieko, to moze.. ale vcera ho mala len rano a inak nic a dnes az teraz.. svokra bola u nas celu noc, je detska zdravotna sestricka z infekcneho, takze nam tu pomahala, aby sme nemuseli ist do nemocnice na infuzku.. celu noc perieme, deky mame povesane po celom byte.. este, ze ma byt dnes pekne a uschne do na balkone..

@deina79 ahoj, ta nasa mala uz 2x 39-ky zo zubkov, vzdy len 24 hodin a bez dalsich priznakov. 1.x pri prvych hornych a 2.x pri prvej stolicke. nerobila by som si starosti na tvojom mieste, ak to je len ten jeden den 😉