Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@jenie123 chudatko od hladu su aj piskoty dobre 😉 som rada, ze jej je uz lepsie 🙂 No Nici sa budila casto, ale bolo to lepsie ako predchadzajuca noc 😝 inak tie svokry maju vsetky take storomodne nazory, ale tak je to stara skola, to ja moju hned zrusim ked sa mi nieco nepaci 😅 Teraz som ulozila Nici spat, stihla som aj navarit, robila som zeleninovu polievku s pismenkami, pyre a vyprazanu salamu s cer. repou, ved som hotova z toho varenia, rano rozmyslam co varit 😠 😠
@angie267 ani nehovor o vareni.. dnes som malej spravila vareny zemiak v supke a ryzu.. zo zemiaka si dala len kusok, neskor dam ryzu, tu ma rada.. pre manzela som spravila lievance s tvarohom, ale akosi som toho urobila vela, takze je toho dost, ak dojde svokra pozriet malu asi jej polku nabalim.. 🙂 Aspon Nici lepsie spinkala, uz nech to tak ostane.. 🙂 ja jej stale v niecom oponujem a teraz mi volala, ze nemam malej davat moje mlieko.. len cajik.. a pritom materske mliecko moze.. samozrejme nahovorila aj manzela, takze aj on mi to nezabudol pripomenut.. ale obaja nevedia, ze ho uz davno dostala.. a bola pri tom taka spokojna.. 🙂 ale radsej im to nepoviem.. 🙂 malej si tiez dala to pyre so salamou a cervenou repou? ci to bolo len pre vas?
@jenie123 ja som tiez presvedcena ze tvoje mliecko moze, no to ja zas by som ticho nebola pekne by som im to povedala a aj hadala sa s nimi, ze to moze 😉 mnam lievance...... 🙂 malej som to nedavala, ona papala na obed tu cukinu a na vecer jej dam tu polievku co som varila na obed. Idem dnes na nakup do Hohenau teda kazdu chvilu, len cakam kym pride mm domov.
@jenie123 ano chodievam tam pomerne casto a hlavne teda drogeriu, prasky na pranie, avivaz a teda detske vyzivy tie Hippky sa tam oplatia, a caj Hipp tam stoji 3,79 eur 400g co u nas dame este viac za 200g 😝 😝 😝 a takisto instantne kase tam kupujem za 3,49e 450g tolko dam u nas za 225g 😝 😝 to su teda fakt rozdiely 😝 a na ich pomery a na nase, to je sila 😠
dobre ranko 😉 ako ste spinkali? my des a hruza xkrat hore 😒 dnes nas caka ockovanie ideme o desiatej ☹
@angie267 tak a uz sme to chytili aj s manzelom.. noc sme mali naozaj super.. nestihali sme sa striedat na wecku.. no bol to des.. aj tuto noc ostala u nas svokra.. davala pozor na malu, kedze my sme mali inu robotu ☹ tak to sa naozaj oplati, musime vybehnut aj my.. inak aj ja som rozmyslala nad @basa23 , uz sa tusim 3 dni neozvala..
@jenie123 mrzi ma ze ste vsetci chori, skore uzdravenie vam prajem. Takze plavat asi nepojdete ked vam nebude dobre........my sme dnes boli na tom ockovani, no co ta mala tam stvarala hned ako sme prisli do ordinacie spustila strasny zachvatovy plac, no kym ju sestricka zmerala, odvazila atd. tak som myslela, ze zo mna saty aj strhne 😝 no uplne som bola z toho unavena, inak ockovanie ani nezaregistrovala, ani nevedela ze ju pichla, inak dostali sme asi tak polovicnu davku lebo asi jej to zle pichla alebo co, ostriekalo to mna aj mala mala celu nozicku mokru aj ta postel takisto, tak neviem, ale neriesim. A mala schudla 200g....povedala ze to sa moze stat, a mam prist v decembri na poradnu.
@angie267 no teda a Nici chce byt modelkou ked chudne? 🙂 a ake mate miery? som zvedava.. 🙂 malu si zobrala svokra von a teraz volala, ze uz aj ona zvracia, tak si malu berie moja mamka.. ta jedinna to este nemala.. mozno pojdeme kupat, tento virus je len 24 hodinova zalezitost.. tak si myslim, ze na vikend budeme fit.. a to mame hody a tesila som sa na burcak.. uvidime, ci vobec pojdeme aj von.. ☹
@angie267 to meranie je aj u nasej doktorky len take orientacne.. sestricka mi hovorila, ze sa podla toho vela nemam riadit, ze sa to zle meria.. dnes som Stellku odvazila a mala 8500g, ale je to len orientacne a hlavne teraz aj dietuje.. nevies mi povedat, ako sa dlho drzi dieta..? dnes chudatko zjedla 1 a pol banana, co som ani neverila, kedze ona to ovocie nemusi a ked si da tak len stvrtku.. asi bola hladna.. 🙂 aj ten hnusny cierny caj pije.. aspon sa nauci na cajiky.. o burciaku mi ani nehovor, hned by som si liter dala.. 🙂 i ked minuly tyzden som si dala 2 pohariky a citila som sa ozrala.. no nemam cvik.. 🙂 🙂
dobre ranko 😉 ako ste sa vyspinkali? My konecne super mala bola hore len raz 😵 Nici zacala byt velmi aktivna vsade vylieza, teraz mame novinku, ze vylezie na stolicku a potom na stol, uz ani stolicky nemozem mat pri stole 😝 😝 a o tom ani nehovorim ze najlepsia zabava je sa dostat na zachod a umyvat si ruky v mise 😝 a popritom nahadzat do zachoda rozne predmety 😝 😝
dobre ranko
@angie267 jeeee, to poznam.. nasa sa tiez vylezie na stolicku a hrabe sa na stol.. dokonca aj na rebrik sa vyskriabe uplne hore.. no a o wecku ani nehovorim.. v mise mame tie duck naboje.. neviem ci vies, co myslim.. nie su tuhe ale gelove a minule mi to poroztierala po celom wecku a aj ona bola cela od toho.. vonala cely den.. 🙂 a uz aj cumel sme v mise mali.. ale nastastie ju to teraz uz prestalo bavit.. my sme sa tiez super vyspali.. konecne sme uz vsetci v poriadku a mala bola sice asi 5 krat v noci hore, ale mliecko nedostala a zaspinkala.. takze opat pokracujeme v nocnom odstavovani.. teraz mi opat spi.. od tej choroby sa naucila opat 2 krat spavat.. no od zajtra ju to budem musiet oducit..
@jenie123 viem poznam tie naboje tiez som to mala. Ano cumle a vcera som si tam nasla aj topanku 😝 nezbednica jedna, ale uz ju tam nepustim 🙂 som rada ze ste vsetci v poriadku takze sa uvidime na plavani 😉 ted som malu ulozila spinkat a ja budem piect lekvarove rohlicky 🙂 som zvedava na vysledok 😝 😝 to je super, ze bola noc bez mliecka este to budenie a je to dokonale......... 🙂
@angie267 raz sa ten spanok urcite zlepsi, ale som rada, ze Nici sa upravil.. mala mi teraz este spinka, asi ju idem prebudit, ved kedy pojde vecer spat.. 🙂 u nas sa uz zacina hodovy program, tak vyrazime do ulic.. ani som nic nepiekla ani nevarila na hody.. dufam, ze k nam ziadna navsteva nepride.. buduci rok sa urcite polepsim.. 🙂 ale spravim asi chlebicky.. to by mohlo stacit.. 🙂 ako sa podarili rohlicky?
@jenie123 no uvidime ako bude spinkat tuto noc, raz spi dobre potom par noci hruza....... 😒 fuha to dost neskoro este spinkala. Jeeee mate hody, my mame o tyzden. Tie chlebicky urcite postacia, mame vyhodu v tom ze sme vsetci z jednej obce cize kazdy ma hody doma 😝 rohlicky sa podarili, robila som aj na slano pizzove 🙂
@angie267 no super, ze sa vydarili.. no a my sme sa rozhodli, ze ideme dnes von.. 🙂 tak je uz u nas mamina a za chvilku vyrazame.. uz som nebola takto vonku co sa mala narodila.. aj sa tesim.. 🙂 aj my to tak mame, ze sme vsetci z jednej dzedziny.. 🙂 len babku ma manzel z kopcian, tak ju svokra volala.. ale k nam aj tak nepride, sa vzdy stretneme u svokry a hotovo.. takze ake chystanie.. nic netreba.. 🙂
dobre ranko
@angie267 ako ste spinkali? my tak normal, par krat hore.. o pol 12 mi mamina volala, ze mala place a nenecha sa ukludnit, tak sme utekali domov.. tak som si k nej lahla a zaspinkala.. opat sme mali noc bez mliecka.. akosi sa nam v tom dari.. super burza, tak prajem skvele nakupovanie a nakupte paradne vecicky.. my pojdeme za chvilku na trhy, pojazdit na kolotoci a ponikoch.. 🙂
@jenie123
@angie267 no ahojte kocky.mi sme boli v nemocnici tazky zapal pluc dnes nas pustili.doktori mi vynadali ze sme nesprisli skor ze sa mohla zadusit ze uz bola v hroznom stave dehydrovana,bleda ze jej hrozila umela ventilacia pluc.som na nervy,nevyspata uz 5 noci.vobec nechapem kde chytila ten zapal pluc,boze keby ste videli ju chudatko infuzky,v druhej monitorovali tlak,v nozicke nieco napichnute.aach strasne ☹
@basa23 och co to citam chudatko malinka, ty kokos hned je zle ani clovek nevie ako rychlo. Uf esteze ste uz doma a Vivi je lepsie. To muselo byt strasne sa pozerat na to male bezbranne telicko napichane kadecim ☹ nechcem si to ani predstavit...... ☹
@jenie123 no tak aspon ste boli chvilku vonku, burza dopadla dobre nieco som pokupila, ale cakala som ze viac donesiem.
Som smutna babku odviezla zachranka a je na are, prognozy su velmi zle, vraj sa moze stat, ze do rana nemusi prezit, ak neprideme plavat tak je zle ☹ ☹
@jenie123 zvladli ale bolo to strasne v kazdej ruke,nohe nieco pichnute a este ked hrozilo ze umela ventilaciu pluc strasne.vkuse som plakala.sa nanu pozerat bezvladne telicko.uz je lepsie ale este chrchle a musi inhalovat a atb brat ale uz o sto percent lepsie.a vy ako lepsie Stellka?
@angie267 tak to bolo naozaj hrozne som myslela ze sa zblaznim taky strach som este nemala,najmä ked mi doktorka povedala ze mame utekat lebo ze sa zadusi blava blba zacpata museli sme volat sanitku bo by sme nemali sancu sa dostat na kramare rychlo.
dobre ranko.. tento tyzden je tusim deju len strasne udalosti.. ☹ ako ste spinkali? my sme boli aj vcera vonku, baby ale tak dobre som sa straaaasne dlho nezabavila a nevytancovala.. viete si to predstavit po tolkych mesiacoch vonku.. sme si to maximalne uzili.. 🙂 a mala celkom fajn aj spinkala.. prisli sme az o pol 3.. mali sme na varovanie moju sestru..
@angie267 my dnes na plavanie nejdeme, ako si sme zaspali.. 🙂 ale dufam, ze vy tam budete a babka bude v poriadku.. drzim palecky..
@basa23 neviem si to vobec predstavit, muselo to byt hrozne.. A Vivi mala nejake priznaky zapalu pluc? Stellka je v pohode, zdrava ako ryba.. 🙂 vcera sa kolotocovala, tak sa jej to velmi pacilo.. no dnes budeme musiet ist opat.. 🙂
dobre ranko
@jenie123 jeej ty si sa bola bavit zavidim ale v dobrom treba ked mas kedy ja by som tiez hned sla 😉 no spali sme tak ze sa budila a o 5 45 vstavala to ma este z nemocnice bo tam ich stale budili.no prejavy mala take ze strasne chrcala tak ze sa ledva ako keby nadychovala a mala teploty.ale pritom doma nemala len tam jej namerali.jeej no kotoloce ja som sa tesila aj u nas su v ruzinove,v raci vsade vinobrania hody a nikam nemozem 😒
@basa23 kolotoce si este uzijete.. hlavne, aby bola Vivi zdravucka.. boli sme sa bavit, prvy krat bez malej.. v piatok len na chvilocku, ale v sobotu sme si to uzili az az.. opat rok nemusime nikam ist.. 🙂 ale aspon sme vypli.. u nas su hody, zabava, kolotoce, tancovacka, aj pocasie nam vyslo..

@angie267 dakujeme.. je to vyhoda, i ked niekedy ma trosku zastarale nazory, co ma dost irituje.. ale inak je super.. teraz je uz Stellka v pohode, chrupe piskoty, co doteraz vobec jest nechcela.. a naucila sa aj pit cajik ani ten doteraz nechcela, takze nieco zle je aj na nieco dobre.. ako spinkala Nici?