icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

jenie123
27. sep 2011

@angie267 nebola si s nou dnes u lekarky? skus zajtra skocit.. chudatko, snad to bola len teraz nahoda a bude lepsie.. tie paprikove tycinky jej asi moc nepomohli.. ☹
@matkaasebko presne tak.. vecna tema o svokrach.. to by sme napisali roman.. 🙂 minule sedela pri malej pri pieskovisku a mala jej spadla a rozbila si peru.. no co stava sa.. i ked, ked sa to stane svokre, viacej si to asi vsimame.. 🙂 🙂 🙂

jenie123
27. sep 2011

@znamia aku mas velku slecnu.. 🙂 Stellka pribrala za posledne 3 mesiace 500g.. som sa az cudovala.. narastla len 2cm, co sa mi zda malicko.. som si myslela, ze narastla viacej.. my nosime stale 80-tku, ale niektore veci dokonca este mensie 74, dokonca som nasla aj 68.. 🙂

basa23
28. sep 2011

dobre ranko
@angie267 citam ze Nici zase vracala,hm to je cudne ked ani nic nepapa nemoze to byt ani z toho ze jej jedlo nesadlo.nebola si snou u lekarky?ako ste spinkali?teraz akurat nieco davaju vtelerane ze je rotavirusove obdobie ze strasne vela hnackuje,zvracaju ludi aj deti.tak ci malinka nieco nema tiez ze jesen je take hnusne obdobie.
@jenie123 aj ja si myslim lebo uz je jak sto certov 😉 ako ste spinakli?mi super len 2 krat hore a vstavala nieco po pol 7 takze sa to dalo 😉

jenie123
28. sep 2011

dobre ranko,
@basa23 je to teraz take obdobie, u nas je toho cele mesto.. dnes sa mi vracia sestra z BA, vcera to tiez chytila.. my prave pozerame dobu ladovu, strasne sa malej zacala pacit tato rozpravka.. 🙂 pozerame ju kazdy den.. 🙂 my sme spali tak vselijako.. bola hore len raz, ale s pracom a krikom.. ked zaspala, tak sa o chvilku zobudila s placom.. tak dostala nurofen a spala do 6:15.. snad su to zubky..
vcera na poradni som sa stretla s kamoskou z porodnice.. ma o den mladsiu dcerku. sme sa rozpravali o zubkoch, ze Anetke idu 5. a 6. stolicka a ked prisla do cakarne od doktorky uz malej nasli vsetky 4 ocne.. tak uz to maju za sebou.. som zvedava, kedy narastu nasim..

basa23
28. sep 2011

@jenie123 tak to ste vcelku dobre spali.och moja nevydrzi vobec pri rozpravke mozno tak 5 minut a koniec 😒 akurat mi spi neviem neaka je unavena stale cele dni len zyva.takze opät dva spanky.och tie ocaky nam uz 2 vysli nech uz aj tie 2 su vonku lebo ma picne 😉 tazko sa mi uz pozeraju tie zuby jej ked nechce otvorit usta len tie predne ocaky vidim ale dalej ma nepusti 😀

jenie123
28. sep 2011

@basa23 to uz mate 2 ocaky.. juuuuj.. Stellka tam stale nic nema.. len jeden ma narvaty.. a na stolicky ma vobec nenecha kuknut.. mala teraz papa ryzu s kukuricou a ideme do hajan.. ani nasa nevydrzi pri rozpravke, ale strasne sa jej paci ten vevericiak co nahana ten oriesok.. strasne sa na nom smeje.. 🙂 🙂 🙂

jenie123
28. sep 2011

@angie267 ako sa mate? a co Nici? uz je jej lepsie?

basa23
28. sep 2011

@jenie123 hej uz mame dva ocaky uz spicky trcia vonku.este tie 2 a bude dobre.joj kukam izby ze aku zostavu potom kupime malej do izby kokso tooolko na vyber ze to bude tazke sa rozhodnut 😉

angie267
28. sep 2011

ahojte 🙂
@jenie123
@basa23 Nici je teraz od rana v pohode, bez priznakov no som zvedava co bude vecer, akurat nechce papat nic 😒 u doktorky sme neboli v stredu neordinuje na potvoru 😠 fiha gratulujeme Vivi k zubkom, ze ocaky parada 😉

jenie123
28. sep 2011

@basa23 my si dame asi detsku vyrobit.. tento pan, co nam robi kuchynu ma super ceny a mozes si povymyslat rozne veci a vecicky a za 3 tyzdne to mas uz doma aj s montazou..
@angie267 snad uz bude dobre.. ved 3 dni vracat uz nemoze..
baby, mala mi posledne dni len a len place, stale je nejaka mrzuta a uplakana.. a po zubkoch nikde nic..

angie267
28. sep 2011

@jenie123 ja len dufam, ze bude dobre uz. Aj nasa je taka a tiez mam pocit,ze zubky v nedohladne.

jenie123
28. sep 2011

ahojte baby.. tak ako ste sa dnes mali? moja opicka je stale uplakana, tak mi je jej luto, ale ako jej pomoct.. uz nech su tie zubky vonku.. baby nemate recept na nejaku super lahku a vynikajucu torticku alebo zakusok..? manzel ma 30-tku a mala ma meniny.. tak som ich chcela prekvapit.. 🙂 🙂 🙂

jenie123
29. sep 2011

dobre ranko kocky..
@angie267 @basa23 ako ste spinkali? my celkom v pohode.. bola hore len raz, sice s velkym krikom a placom, ale nakoniec zaspinkala a spinkala do rana.. od 6 sme hore, ale lepsie sme sa vyspali.. dnes idem k lekarovi so sebou, uz 3 tyzden kaslem.. tak dufam, ze mi nieco na to da..

basa23
29. sep 2011

dobre ranko
@angie267 super ze uz nevraca.ni nechce papat tak ale apson mliecko ti vypije alebo ani to nie?dakujeme este 2 ocaky a je pokoj potom uz len tie 4 stolicky.
@jenie123 fuu veru recept nemam neaky overeny ja vzdy robim tortu krabicovu ten krtkov dort.inak torty u nas pece mama moja 😉 to ste mali super noc.moja bola hore asi 4 krat a vstavala o pol 8 som zvedava kolko bude mat dnes spankov ked tak neskoro vstavala.chudatko bohvie co Stellku trapi ked placka.no ty len pekne chod ved uz ti to pekne dlho trva co si spominala co si pamätam uz daaaavno.takze sup sup potom daj vediet co doktor povedal ti

jenie123
29. sep 2011

@basa23 urobim asi klasicku piskotovo - smotanovu.. a hotovo.. taka dobra klasika.. 🙂 a bola som u lekara, mam zapal priedusiek a dostala som antibiotika.. aby mi nebolo luto.. ☹ dnes bude mat Stellka spanky 2.. rano mi zaspala v aute, takze este poobede si pojde lahnut..

basa23
29. sep 2011

@jenie123 jeezis zapal priedusiek, este ze si nakoniec sla lebo by to mohlo prepuknut aj do niecoho horsieho.nekazal ti doki davat neaka vitaminy aby to mala chytila aby bola chranena?bo td predsa take obdobie.nech sa co najskor vyliecis.no hej tu smotanovu tu robievam aj ja strasne ju lubim hlavne jahodov,malinovu a mandarinkovu mnaaaaaaam 😉

jenie123
29. sep 2011

@basa23 vidis, mandarinkova ma ani nenapadla.. my robievame marhulovu, bananovu, jahodovu.. a teraz asi urobim bananovo jahodovu.. 🙂 nehovoril mi o ziadnych vitaminoch.. no dufam, ze to mala nechyti.. 3 tyzdne pri nej kaslem a zatial nic.. dufam, ze to aj tak ostane.. antibiotika som nemala pekne dlho.. mala mi dnes spinkala len raz a to zaspala od 9 do pol 11 a odvtedy ani tuka.. vobec nechcela zaspat.. tak sme boli stale vonku a teraz ju uz manzel uspava.. uz je dost unavena..

angie267
29. sep 2011

ahojte

@jenie123 och ze zapal priedusiek, clovek pokym nejde k doktorovi ani nevie ako moze byt vazne chory. Len sa pekne kuriruj. mnam spominate tortu dala by som si, my mame v nedelu hody ale tak ja som leniva, no snad nieco spravim aj ja.
@basa23 mala nepila ani mliecko, ale dnes uz to bolo lepsie uz co to popapala, ale uz to ma Simi aj muz a o dost v horsej forme. Takze je to crevna chripka 😒

jenie123
29. sep 2011

@angie267 tej chripky je strasne vela a vsade.. uz nech to prejde.. som rada, ze je uz Nici lepsie.. len skoda, ze sa to u vas rozliezlo dalej.. uz len ty sa drz, aby si to nechytila.. presne tak, pokial nejde clovek k doktorovi ani nevie co vsetko mu moze byt.. som bola dost prekvapena.. aj budete mat hodovu kacicu s kapustou? mnaaaaam dala by som si.. tento rok nasi nerobili a mne to moooocisko chybalo..

angie267
29. sep 2011

@jenie123 no este chybam ja, len dufam, ze mna to obide. Ja ju nerobim lebo mm ju nema rad, ale chodime k nasim na obed a mamina ju vzdy robi a straaasne dobru aj ju plni takou pecienkovou plnkou, mnaaaaam uz nech je nedela 😉

jenie123
29. sep 2011

@angie267 ja kacicu tiez nemusim, ale milujem kapustu, lokse.. slinky sa mi zbiehaju.. uz sa neviem dockat az pojdeme na myjavsku chatu a spravime si kacacinku, kapusticku, lokse, pecienku.. urcite sa mi o tom bude snivat 🙂 dufam, ze to nechytis.. drz sa..

basa23
30. sep 2011

dobre ranko
@jenie123 ako ste spinkali?mi ok bola hore 2 krat len to vstavanie zase o pol 7.jeeej to ti vcera tak vydrzala hore ked len tolko spala.mala teda vydrz 😉 ja som zase nerobila bananovu este to ma veru nenapadlo 😉
@angie267 jeeej co to citam uz to ma aj muz aj Simi och snad aspon teab to obide.och to je teraz obdobie 😠 super ze uz je Nici lepsie.vcera som akurat s kamoskou bola jej mal chodi do 1 triedy a vravela ze uz zacian veela deti chybat kvoli tej crevnej chripke.aku ste spinkali?

jenie123
30. sep 2011

dobre ranko kocky.. my sme dnes spali strasne zle.. zobudila sa o pol noci len sa jedovala a hnevala a plakala az do 3 rano.. nakoniec zaspinkala, ale vstavali sme o 6.. takze som maximalne nevyspana.. k tomu stale smrkam a kaslem a neuveritelne ma boli hlava.. idem si urobit kavu a trosku sa prebrat.. za chvilku su u z elektrarni.. idu nam menit hodiny.. budeme musiet ist s malou von.. ale tak sa citim na nic.. by som najradsej lahla do postele a vobec nevyliezla..
@basa23 to ste krasne spinkali.. este stale chodieva Vivi spavat okolo 22? dnes som chcela dat Stellku spat 2 krat, ale nedam ju, bojim sa, ze mi opat nepojde poobede spat.. musi vydrzat do 12-tej

jenie123
30. sep 2011

ahojte baby,
ako ste sa dnes mali? my mame cely den lietacku.. viezla som maminu s kamoskou k autobusu do susedneho mesta.. isli do piestan na vikend.. a ten autobus ich odmietol zobrat.. to sa mi este nestalo.. tak som ich viezla do senice, odtial ide viacej autobusov, a chudence isli z mesta do mesta a presadali este 3 krat.. ale nastastie uz tam su a uzivaju si hotelik.. a musim sa pochvalit.. dnes ma manzelik prekvapil s darcekom.. dostala som tablet.. 🙂 🙂 🙂 ze vraj k 30-tke, ktoru som mala v januari.. 🙂 no zlaty.. teraz uspava malu a akosi sa mu nedari.. stale mala place..

angie267
30. sep 2011

ahojte
@jenie123
@basa23 tak uz je u nas dobre aj Simi aj mm su v poriadku, trvalo to tak 24hod, este ja som na rade, svokra to ma dnes 😝 juj Stelli nespala dobre, och to za posledne dni mame aj my tak podobne. Dnes som skoro cely den upratovala, umyvala okna a aj pokosit som stihla aj na ihrisku sme sa stihli pohrat. Mame v nedelu hody tak som trosku musela upratat, este zajtra ma to caka. JUJ tisko ti zavidim to prekvapko, dufam, ze aj ten moj ma nejako prekvapi na tie okruhliny 😝 😀

jenie123
30. sep 2011

@angie267 ja som to ani necakala.. 🙂 notebook mi uz sluzi len na nabijacke, teraz mozem konikovat pekne z postele.. 🙂 musim sa na nom naucit.. Urcite ta prekvapi.. Ja som draheho tiez chcela prekvapit niecim super.. Chcela som mu zaplatit let vzducholodou alebo balonom, len nez si na to nasetrim.. Ani rodicovsky mi nechodi na ucet.. som rada, ze je uz rodinka v poriadku.. Hlavne sa drz ty, aby si to nechytila.. Ale si toho postihala, kde beries tolkej energie? Aj ja chcem.. 🙂 aj pojdete v nedelu kupat?

basa23
1. okt 2011

dobre ranko
@jenie123 jeej to si dostala pekny darcek.zlaty muzicek 😉 coooo?to preco ich odmietol zobrat bol plny alebo preco?aku ste mali noc?mi docela ok bola hore 2 lrat a vstavala o 7.ted ej s muzom v tescu tak si uzivam klud 😉
@angie267 no chvalabohju ze su uz ok.vcera bola u mna kamosak a tiez vravela ze mala take nieco a jeden den len.neviem co to je vo vzduchu 😒 ale este ze ste uz ok snad teba to obide.aku ste mali noc?
och mi sme si zmysleli ist na silvestra niekede na chatu a vse obsadene dost skoro sme sa spamätali ☹

jenie123
1. okt 2011

dobre ranko..
@basa23 teraz mi mamina volala, ze sa dozvedela, ze ten autobus ide len na miestenky.. to ma dost prekvapilo.. este som sa s tym nestretla.. to ste krasne spinkali.. my sme spinkali celkom v pohode.. bola hore 2 krat, raz z toho vyse hodiny.. neviem co sa tak zobudi a nechce zaspat.. a tiez sme hore od 7.. manzel teraz isiel s malou do obchodu a ja si lenosim a varim a upratujem.. 🙂 🙂

basa23
1. okt 2011

@jenie123 tak to ste super spali.na miestenky?fuu to som ani ja veru s takym niecim nestretla.ja sa normalne dnes nudim aj by sme niekde sli ale nic ma take nenapada.aj som taka vytocena ale nechcem to tu pisat na stenu aby sa to nahodou nedostalo tej osobe do usi 😉

jenie123
1. okt 2011

@basa23 my ideme na oslavu.. mm babka dnes oslavuje 70-tku a moj muz ma dnes 30-tku.. ideme o 4 na oslavu.. ja som dnes urobila tortu, pozehlila, poprala, navarila a este stale tu chodim v pyzame.. 🙂 🙂 🙂 nechce sa mi prezliect.. 🙂 ak by si sa chcela postazovat, kludne pis do IP.. tiez mam niekedy strach, aby sa nedostalo to co tu pisem do nespravnych usi..