icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

jenie123
14. okt 2011

@basa23 mala mi tu detsku sunku nechce.. Radsej ma obycajnu.. Kupujem morcaciu alebo bravcovu.. Ona jej vela nezje, maximalne jedno koliesko.. 🙂

angie267
14. okt 2011

@jenie123 no pre malicke babatko je pekne mat vnutro fusaku biele ale pre nase zabky....., to by si len prala neustale. Ja som minuly rok kupila tiez fusa zn. Kaiser a max. spokojnost.
@basa23 a uz mala spinka len jeden spanok?

baby u nas 29teho vo vedlajsej dedine bude vystupovat Spievankovo, neviem sa rozhodnut ci ist ci nie, myslite ze to malinku zaujme alebo skor mi tam bude vymyslat 😝
a dnes mame velky den Nici sa vypytala na nocnik najprv sa len vycikala neviem ci to bola nahoda a neskor sa tiez vypytala a ona sa krasne vykakala 😵 😵

anniera
14. okt 2011

jéééj až teraz som toto objavila...aj ja mám júnové bábätko 2010 🙂 môžem sa pridať?

angie267
14. okt 2011

@anniera no jasne vitame ta 😉

zhrkz
14. okt 2011

@basa23 Ahoj, my tiez lubime privarky, vsetky mozne druhy mozne aj nemozne 🙂 Dochucujem ich salatovym korenim od Knorru - je to v podstate zmes vnatiek a byliniek + kopor (ako do coho).

Ake mlieko davate detom? Do nasho maleho nie a nie naliat mlieko... volako mu to kravske nechuti, da si tak dva glgy a dost. A umele nechcem kupovat... stale ho este kojim, no mam pocit, ze uz vypije malo (podla kniziek by mal 4dcl). Tak neviem ako a ci odstavit alebo neodstavit... lebo ma hysaky, ak mu nechcem dat prso ;)

angie267
14. okt 2011

@zhrkz ja davam malej kravske mliecko do jedneho roka sme sa kojili a teraz uz len to kravske. No nasej chuti dobre.

jenie123
14. okt 2011

@angie267 jeeee, spievankovo.. Mala ma strasne rada spievankovo.. Som to teraz hovorila manzelovi a on hned idemeeeeee.. No len uz na 29 mame nieco dohodnute.. V ktorej dedine to je? Mozno pridu aj k nam na zahorie.. By sme urcite isli.. Chodte aj vy.. 🙂🙂🙂 pozeravate spievankovo doma? Ved to, fuzak nestastny, minuly rok som na topanky vobec nemyslela.. Musim sa po nejakom kuknut a dakujem za doporucenie.. 🙂
@anniera ahoj a vitaj medzi nami..
@zhrkz Stellka je tiez kojena a mliecko jej skusam davat kravske plnotucne.. UM mi vobec nechce, ale co je u kojenych deti normalne.. Malej cez den mliecko nedavam.. Ked ide na obed spinkat, dam jej kravske, vypije tak 30 - tku, niekedy viac, niekedy menej.. Ale pridavam jej don ho trosku vanilkoveho cukru. Ja som tiez uvazovala ci malu odstavim alebo este nie.. Mala ma tiez hysaky, ked jej prsko nechcem dat, hlavne v noci.. @basa23 tento tyzden odstavila dcerku a zladaju to super, na to aka bola zavislacka.. 🙂

basa23
15. okt 2011

dobre ranko
@jenie123 ak uste mali noc?mi super mala bola hore len raz a vstavala o 6 30.och keby este aspon do 7 potiahla.ja som este malej nedavala sunku iba raz taky kusok vsetci ze je este mala nanu 😒
@angie267 hej uz spi len jeden spanok, sa tesim.chodi spat tak okolo 1 a vcera mi spala 3 hodky a uz som ju sla budit aby vecer nemali sme s nou problem.aku ste mali noc?mne by mala veru nevydrzala nikde na ziadnom vystupeni s noz uz sa neda ani do obchodov chodit 😉
@anniera jasneeeee vitaj 😀
@zhrkz ako pise jenie som dostavila tento tyzden.keby si videla to bola ina zavislacka, 50 krat az den prso a v noci aj 6 krat aj viac.som si myslela ze ju budem kojit do 18stky 😀 ale odstavila som ju tak ze som si daval na prso horcicu a jej to smrdelo.a ten problem ze nechce mlieko.moja nechce ani glg.tak to konpenzujem mliec,vyr.jej maminka mi pisala ked si pozres tu hlavnu stranku moju fotoblog kde sa pisu otazky ked sa nieco pytas tam mi pisala ze napr.1 platok syra ma ak si to dobre pamätam okolo 140 ml tak isto aj mäkky syr.

jenie123
15. okt 2011

dobre ranko baby..
@angie267 jeeee, tak nici uz bude chodit na nocnik.. super... ta je sikovna.. to u nas asi nehrozi.. davala si ju na nocnik doteraz? mala si nan len sadne a hned vystreli a radsej sa vycika vedla neho.. 🙂 🙂 🙂 a ako sa ti pyta? som strasne zvedava.. 🙂
@basa23 krasnu nocku ste mali, na zavidenie.. ale moc vam to prajem.. my sme mali noc opat nic moc.. o 22 velky krik, rev, nevedela sa ukludnit.. a potom do rana bola hore asi este 10 krat, no vobec som to uz nestihla ratat.. ale vstavali sme o 8.. este ju uspavas na rukach?
teraz si malu zobral tatino von, ja varim vepro, knedlo, zelo.. davali ste kapustu uz detom, nenaduva ich? Stellka tusim uz papala, ale tusil len chutnala.. chcela by som dnes malej dat, len neviem ci mozem.. alebo uz davate detom vsetko?

basa23
15. okt 2011

@jenie123 jeeej to ste mali noc.asi zubky ju trapia.to mi je luto ja uz si odvykam od tolkeho vstavania.snad tato uz bude lepsia a si aj pospis.hej stale ach ani nevrav ja ju vzdy pekne pobozkam,dam do postielky a ta zacne kopat trieskat,vrieskat jak keby sme ju vrazdili.aach to bude ju anucit zaspavat samu.ja idem chystat na oslavu tak dnes sa mi sem uz asi nepodari prist.mnaaam to strasne lubim to sme dlho nemali.mi mame dnes kapustu,knedle a kacku.v podstate podobne 😀 ja som jej davala raz ale nei moc ale dens sa chystam ja si myslim ze mozu uz papat ved uz su velke uz mozu v podstate skoro vsetko.tak v klulde daj aj ja malej dnes dam

angie267
15. okt 2011

ahojte 🙂 my sme mali noc celkom v pohode iba o 22 narobila trosku krik ale po chvili zaspala a spala az do rana 🙂
@jenie123 vo Velkych Levaroch to je a uz sa tesim na to, no som zvedava ako mala vydrzi. Nemame to doma kamaratka to ma a pozerala to u nich no na chvilu ju to zaujimalo 😝 A vstupne tam je 1,5eur 😵 ona uz dlhsie zacne hovorit ze "kaka" vtedy som ju dala vzdy na nocnik ale nic neurobila az vcera sa pekne vycikala a aj neskor vykakala, vzdy to bolo ked povedala to "kaka", no dnes este sa nepytala a uz aj kakala ale boli sme v Ma po nakupoch doteraz tak v podstate ani nestihla. Mnam moje jedlo varis strasne to lubim, malej som to este nedavala ale tiez ked budem robit v pohode dam. Jaj zase ste nevyspate, och mozno aj vam pomoze odstavenie ako @basa23 . Uplne vsetko este ani nie ale vacsinu uz aj ano aj ked ona len vzdy trosku ochutna a viac nechce. Vcera mali nasi pizzu a keby si videla co ta stvarala za nou to som este nevidela ako ju jedla 😀 😀

@basa23 no super ste spinkali, parada len tak dalej. Mnaaam kacka vy mi dnes same chute robite 😝 a co oslavujete?

basa23
15. okt 2011

@angie267 hej vsetko este nie ale uz viac nez mohli do roka 😉 mnaam pizza to by som si hned dala 😉 zajtra mam narodky tak trosku oslavujeme 😉

angie267
15. okt 2011

@basa23 no tak ti prajem vsetko najlepsie, nech sa ti v zivote splni po com tuzis 😉

a Nici sa dnes dva krat pekne vycikala do nocnika, raz sa vypytala a druhy krat som ju dala sama a ona sa pekne vycikala 😵

jenie123
15. okt 2011

@basa23 aj ja ti prajem vsetko len to najlepsie a nech ta rodinka poslucha.. Tak mala mi kapustu vobec nechcela jest.. Dala si len trosku maska.. A ja tak kapustu milujem, by som ju mohla kazdy tyzden jest..
baby ostala mi este polka hlavicky kapusty, mate nejaky super recept, co by som z nej mohla spravit.. Kapustove fliacky by u nas asi nepresli.. Ale ak by ste mali niektora nejaky recept na kapustovy salat.. 🙂
@angie267 aj ja by som si pizzu dala.. Mala ju ma rada, teda hlavne kukuricu na nej.. 🙂 tej by mohla zjest na kila.. 🙂 my to spievankovo mame doma uz dlho a mala ho ma strasne rada uz odmalicka.. Pesnicky odtial jej stale spievam.. 🙂 ma vyjst uz aj dvojka.. Nici je sikovna, takze pocitaj, ze onedlho budete bez plienky.. Stellka mi na nocniku vobec nechce sediet, snad niekedy aj nasa pochopi co ma v nom robit, zatial to je pre nu preliezka..☹
manzela som odviezla na stretanku zo strednej, mala mi uz spinka a ja si uzivam samoty u telky.. @angie267 zajtra idem kupat so sestrou, pocitam, ze drahy nebude po dnesnej akcii nepouzitelny..

angie267
15. okt 2011

@jenie123 ak to bude tam malu zaujimat tak jej kupim aj ja to spievankovo, ale ju inak vobec telka nezaujima. Uvidime ako to pojde dalej s chodenim na nocnik ja to velmi neriesim a ani nebudem, len som jej ho dala na miesto kde ho ma na ociach a ked si zmysli sa vypytat alebo ja tak ju tam dam, inak aj nadalej ficime na plienkach, uvidime nechame tomu volny priebeh. Staci ak sa ti tam raz vycika alebo vykaka a uz to hned pochopi urcite to bude coskoro.
Ja neviem ani co by som ti poradila s tou kapustou, jedine asi salat, kapusta, paradajka, paprika, cibula + sladko kysli nalev to je skor ako priloha k nejakemu masu a ryzi. Ja som tiez dnes sama no uz sa chystam do postele dnes chcem ist skor lebo sa citim unavene 😝
Tak sa zajtra vidime 😉

basa23
16. okt 2011

dobre ranko
@angie267 aku ste mali noc?mi super bola hore raz.jeej aka je sikovana Nici mojaani za svet hend utecie.a dakujeeeem 😉
@jenie123 moja bastila kapustu aj kacicka jej chutial sice nezjedla vela ale aspo nieco hej.dakujeeem snad budu posluchat 😀 aku ste mali noc?mi super len to vstavanie 6 20 😒 ale rano o 4 pila mlieko z flasky 😉

jenie123
16. okt 2011

ahojte kocky..
@angie267 ako bolo na plavani? Ako som vas chvilku sledovala, Nici ma strasne rada vodicku a tusim jej potapanie vobec nevadi.. Dufam, ze aj nasa sa osmeli a bude ako rybka vo vode..
@basa23 krasnu ste mali noc.. Nehovorila si si teraz, ze si ju mohla odstavit skor, ze si sa uz davno mohla vyspat..? 🙂 a to sa ti prvy krat zobudila az o 4 rano na mliecko? To je ale aky uspech.. Stellka pk 3 krat zaplakala do pol noci, ale nez som k nej prisla uz spinkala.. 🙂 o pol noci som jej dala mliecko a pekne potiahla do pol 5, potom opat papala a vyzerala, ze uz je vyspinkana.. O 6 sa smiala, vymysla, skakala, ale nastasie este zaspala a potiahla do pol 8.. Takze v podstate noc v pohode, len ja som akosi nemohla zaspat.. Som sa stale budila..

jenie123
16. okt 2011

@angie267 teraz som pozerala tuto na stranke.. http://www.koncertypredeti.sk/Koncerty-TERMINY.... a pisu, ze levare uz maju vypredane.. Chceli by sme aj my ist.. 🙂 mas moznost kupit aj nejake listky naviac? Inak by sme asi isli do stupavy..🙂 tu u nas uz boli, skoda, ze som to skor nevedela..

angie267
16. okt 2011

ahojte 🙂 tak ja sa hlasim az teraz cely den sme niekde behali 😝
@basa23 noc sme mali super bola hore len dva krat 🙂 no to je u vas velky pokrok, vidis u vas to odstavenie bolo dobre rozhodnutie konecne sa po tolkych neprespatych noci konecne trosku vyspis a aj malinka 🙂
@jenie123 dobre bolo dnes super sa jej pacilo akurat jej bola ku koncu uz zima ale sauna to hned napravila potom zalomila v aute 😵 No musim kuk tu stranku to ma bude mrziet ak sa tam nedostanem, musim to zistit a keby som nieco nasla rezervujem aj tebe teda?

angie267
16. okt 2011

@jenie123 som im teraz napisala ci sa nieco nenajde volne, ale aj v tom Jakubove sa to da to je par km za Malackami.

jenie123
16. okt 2011

@angie267 jasne, ak by bolo nieco volne urcite by sme isli.. Ja s manzelom a nasa opicka.. 🙂 aj do stupavy by sa dalo ist.. Skoda, ze som na to neprisla, ked boli tu v skalici ci v senici.. Ale nevadi, pojdeme hocikde.. 🙂

angie267
16. okt 2011

@jenie123 no to je skoda mala by si to doma, ale ani ja by som o tom nevedela keby som nesla pre synovca do skolky a tam to mali na dverach reklamu, len ci sa tam dostaneme ked to je vypredane no som zvedava co odpisu.
A dnes mala tiez sa vycurkala pekne do nocnika dva krat 😵

jenie123
16. okt 2011

@angie267 ja to hovorim stale, mas doma sikovnicu.. Aj malu aj velku.. 🙂 musim malu nejako namotat na nocnik.. Co ked mi na nom nechce sediet.. Musim si nieco nastudovat..
Doteraz ked sa mala ci v noci alebo cez den zobudila, zacala plakat.. Od vcerajsej noci, neplace, len zavola mamiiiiii.. Na zozranie.. 🙂

jenie123
17. okt 2011

dobre ranko @angie267 @basa23
ako ste sz vyspinkali.. My des a hroza.. Az my bolo do placu.. Dufam, ze vivi a nici spinkali ukazkovo dobre..
baby uz ste rozmyslali, co kupite dropcom na vianoce? Dajte nejaky napad.. 🙂

basa23
17. okt 2011

dobre ranko kocky
@jenie123 mi sme spali super bola raz hore o 4 a potom o 7.o tej 4 si dla mliecko a hned spala.az ted som sa sem dostala boli sme na ockovani ani neplakala som myslela ze bude nariekat .no ja chcem vivi kkupit dvd smolkou, duplo a zatial vse nic ma zatim ennapada.
@angie267 a vy ste ako spinkali?to odstavenie bol super napad a sa tesim ze to tak zvladla, konecne si pospiiiim 😀

jenie123
17. okt 2011

@basa23 nad duplo som tiez rozmyslala, ale aj tu kuchynku chcem.. teraz sa ma babky, setry pytaju co malej kupit, tak si musim toho viacej vymysliet.. 🙂 krasne ste spinkali.. ja pojdem asi tiez odstavovat.. len sa na to odhodlat.. snad to aj nam pomoze..

angie267
17. okt 2011

ahojte 🙂
@basa23 no to ste teda vyborne spali, tesi ma ze to odstavenie takto pomohlo 😉
@jenie123 ja by som chcela nieco taketo pod stromcek pre Nici http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=12352516&tab=9, to kupi jedna babka, potom detsku smykacku nejaku a maly stolik s dvomi stolickami tiez a taktiez to duplo 😝

jenie123
17. okt 2011

@angie267 krasny hrad.. 🙂 nici bude princeznicka.. aj tie stolicky su uzasne.. my stolicky mame, aj stan s gulickami.. by som chcela tu kuchynku.. @basa23 aku kuchynku to mate vy? a bavi vivi?
@angie267 islo ti to? 🙂

angie267
17. okt 2011

@jenie123 jej este som sa k tomu nedostala no skusim ale v tomto som absolutny debil 😀 no s tou kuchynkou to je dobry napad no ak budu chciet este nieco kupit tak navrhnem aj ja kuchynku. A mas nejaky tip?