icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

matkaasebko
20. okt 2011

@basa23 tak my sme sa na serbel davali od 6 mesiacov tak preto nam podla mna teraz nevadi...a dala som za serbel 16 euri tak to by ma nasral keby na nom nesedel... 😀
@jenie123 ano ano jednu dobu sme aj my spali dobre, ale ako to prislo tak to aj odislo....
@damiankad my papame napr. aj surove rajciny a zeleninu vsetku ostatnu len varenu...mrkvou surovou sme sa dusili tak ze to sme zarazili, ale co sa tyka ovocia tak to jeme vsetko slovenske...my sme zruti ze zjeme vsetko co nezje nas....

kokos baby co sa nam vcera vecer stalo, mame ten telovy krem od bupi s takym velkym stuplom, maly sa s nim hral ako som ho obliekala a on ten velky stupel zubami vytrhol a ostal mu zasprajcovany v puse...nevedel sa nadychnut ja som spanikarila triaslo ma jak osiku a revala som s nim...ale pak ok...nastastie...vybrali sme ho...neprajem nikomu ten pocit...

angie267
20. okt 2011

caute 🙂
ja som mala dnes tulave boty 😝 bola som u kamosky v Malackach 🙂 ja uz neviem co s tou malou mam robit sak ona dnes takmer nic nejedla len mlieko na obed a teraz vecer, uz zarezava aspon 😝 som taka nastvana ved ona papkala velmi dobre skoro vsetko co som jej dala zjedla a ovocie na kila a teraz ja neviem co uz budem robit ved musi byt hladna ☹
@jenie123 uz sa tesim na to spievankovo dufam ze aspon chvilu budem mat potom klid 😝 a super ze tuto noc vam to islo lepsie myslim ze este dve tri noci a bude to dobre a nechces malu este uplne odstavit?
@damiankad nasa tiez este v surovom stave zeleninu neje ziadnu, mrkvu som uz skusala ale len ju ozuzlavala a nasa teraz vlastne nepapa skoro nic 😠 mas super papkaca 😉 😉

jenie123
20. okt 2011

@basa23 hovorila som to sestre, dohodnu ss, spytaju v robote a uvidime.. Zatial nic neslubujem.. Mna hneva, ze pojdeme az teraz, ked uz neni dost tepla.. Cakali sme stale na tu rodinku, ze pojdeme spolu, stale sa to oddalovalo a nakoniec nic z toho.. Nevadi, dufam, ze nam vyjde pocasie a nebude prsat..
@matkaasebko este ze ste ho vytiahli.. Ja neviem ako by som reagovala, asi tiez stres, panika.. Tie nase deturence sa este nadovadzaju.. To je super, ze vsetko papate.. Co ma maly najradsej?

jenie123
20. okt 2011

@angie267 mas to napalene, v nedelu ti to donesiem.. 🙂 nasa dnes pocuvala pesnicky spievane s tymi zo spievankova a tak tancovala.. Bude z nej tanecnicka.. Myslim, ze sa Nici bude pacit.. Aj mne sa to paci.. Ja som sa nad malou tiez dnes rozculovala.. Tiez nic nechcela.. Ani jogurt na ranajky nezjedla, obed nic, bola dost unavena, hned zaspala, na veceru som robila pizzu, tak tej si polku trojuholnika dala a kukuricky velaaaaaa.. Aspon nieco.. Ani mliecka moc nepije.. Ja som aj rozmyslala nad uplym odstavenym.. Ale ja som asi nejaka cudna, mne je to luto.. 🙂 baby ak ju odstavim, budem to horsie znasat nez mala.. Ak sa nam podari na noc odstavit, budem kojit asi do 2 rokov.. Ak nie, odstavim hned..

basa23
20. okt 2011

@angie267 tak si mala super den mi sme kaprili doma v takomto hnusnom pocasi a este aj ekld je nachcipana.je uz ti spinka ty sa mas ja si este pockam 😉 mozno ma teraz take dni ze nepapa neboj to prejde,apson mliecko si dala.
@jenie123 ok v pohode daj potom vediet.ked nie tak nie nic sa nedeje len mi ich je luto 😉 len ma napadlo moja mama ich kupovala spolu takze neviem som nevidela tie vstupenky ale asi su v kope 4 kusy neviem ci sa bude dat ze len dva poslat nevadi by som poslala vsetky 4.

jenie123
20. okt 2011

@basa23 kupovali sme ich z tej istej stranky.. Kazdy ma svoju vstupenku.. Takze v pohode, 2 mozte predat.. 🙂 Za kolko ich chcete predat? Vobec neviem kolko stali.. aj moja uz spinka.. 🙂

basa23
21. okt 2011

dobre ranko ako ste spali?mi super.mala bola hore o 5 dostala mlieko a spala do pol 8.
@jenie123 hej ja nevime ja som tie vstupenky este ani nevidela ma ich mama na meili.och mas super ze ti chodi spavat tak skoro mne o 10 stale 😒 stali 4 eur jeden.

basa23
21. okt 2011

@jenie123 Janka je mi to tak blbe ale teraz prisla mama a ona ze uz tie listky dala kolegyni prepac strasne ma to mrzi

matkaasebko
21. okt 2011

@jenie123 to veru je super...ja som prisla na to ze u mna je panika ked spravi nieco taketo pri mne...ale keby to spravil pri tatinovi a pridem tam ja pak tak nepanikarim..my mame suverenne najradsej banany a jablka...to by sme mohli na kila za den...polievky lubime vsetky ale najviac spenatovu...

jenie123
21. okt 2011

ahojte baby..
@basa23 ja som spala super, horsie to bolo u manzela a Stellky.. 🙂 bola hore tusim 4 krat, a uz od pol 6 hore uplne.. doobeda bola mrzuta, o 11 uz spinkala.. nevadi, v pohode.. sestra mi pisala, ze nemozu ist.. takze aspon ste sa ich zbavili..
baby ako sa mi nic nechce robit, vcera som si porobila a dnes tu tukam do notebooku a kukam telku.. zehlenie asi pocka, len tie riady treba umyt, ale uz to mame za par.. a s novou kuchynou bude aj umyvacka.. uz sa tesiiiiiiiiiiiiim.. 🙂

basa23
21. okt 2011

@jenie123 to je super umyvacka aj ja chcem do noveho 😉 potom das dufam foto novej kuchyne som zvedava 😉 jeej tak skoro buntosila opicka mala.tak to teda nemali nic moc noc ale musite vydrzat bude lepsie.som malej ted dala mlieko isla spat a vsetko vyvratila ma vela hlienov asi jej mlieko teraz moc nesadne 😒 aaale nevadi musim aj oddychovat zehlenei neutecie 😀

jenie123
21. okt 2011

@basa23 mliecko ju asi aj zahlienuje.. davas jej kravske ci nejake UM..? a kolko ti vypije? dnesnu noc budem s malou spat ja.. tak uvidime, ci sa oducila.. chcem, aby sa manzel aspon raz vyspal.. i ked v sobotu ide opat na stretanku a asi triezvy nepride, tak to sa urcite dobre vyspi.. 🙂 teraz som urobila pre malu zeleninove rizoto s veeeeeela kukuricou.. som zvedava, ci si daj aj ryzu, ci len vyzobe kukuricku.. 🙂 na umyvacku sa moc moc tesim.. dufam, ze uz buduci tyzden ju budem pouzivat.. slubili, ze do konca mesiaca bude nova kuchyna..

jenie123
22. okt 2011

dobre ranko kocky..
@basa23 @angie267 ako ste spinkali..? s malou opat spal s manzel, takze som sa akoze mala vyspat.. ale stale som sa v noci budila a rano ma tak priserne bolela hlava a nasa mala sa rozhodla o pol 6, ze je uz vyspana a skoncila pri mne.. takze super.. teraz odisiel manzel s malou k svokre a ja varim, ale tusim pojdem spat..

basa23
22. okt 2011

dobre ranko
@jenie123 mi sme spali ok bola hore raz o pol 4 a potom vstavala o 7 10.ale vcera uz isla spat o 21 15 som myslela ze bude skor rano buntosit.ha aj mna dnes rano bolela hlava ale straasne som si musela o 4 rano dat tabletku.davam jej kravske ine mi nechce ziadne um.vypije tak asi 300 ml dokopy za cely den a pomimo ma mliecne vyrobky ja si myslim ze bohate staci.dufam ze si si pospala ked odisli 😉

jenie123
22. okt 2011

@basa23 to ti pekne vypije.. myslim, ze aj s tymi mliecnymi vyrobkami to Vivi musi stacit.. moja si dala len trosicku kravskeho.. um tiez nechce.. Dnes mi Stellka celkom pekne papa, dufam, ze jej to ostane.. dnes isiel manzel na tu stretanku, takze dnes spim s malou ja.. dufam, ze to spolu zvladneme a nebude chciet v noci mliecko.. nepospala som si, ale nastastie ma naobed hlava prestala boliet, inak aj mamina hovorila, ze ju cely den boli hlava, asi je nieco vo vzduchu..

basa23
22. okt 2011

@jenie123 moze byt aj tu u nas mi dnes vravela jedna pani ze ju boli hlava asi je fakt nieco vo vzduchu 😉 tak drzim palce nech to zvladnete bez mliecka.ach ma ide picnut dnes je vivina taka umrncana stale place a toto,toto neviem co stale chce.

jenie123
22. okt 2011

@basa23 ja som teraz malu po hodine kriku a revu uspala.. To bola katastrofa.. Zubky ju asi bolia.. Uvidim kedy sa teraz zobudi, dufam, ze aspon do polnoci vydrzi.. Joooj aj Vivi je uplakana, nech uz jej tie posledne ocaky vyjdu a uz mate pokoj.. Vobec si neviem predstavit ako ich to musi boliet..

basa23
23. okt 2011

dobre ranko
@jenie123 no co aku ste mali noc ked tak vecer ti tazko zaspavala?mi ok bola hore o 3 potom o 6 a potiahla do pol 8.dnes ideme susede na oslavu mala ma 2 roky sa tesim konecne zmena bo stale doma 😒 ved to vidu zuby bude dobre len kedy 😀

jenie123
23. okt 2011

@basa23 noc sme mali dost o nicom.. Prvy krat sa zobudila o 3, ake do tej doby som nemohla ja spat.. Susedia stale chodili a buntosili po chodbe, ja som spala s malou v detskej a to je hned vedla chodby, tak som mala radost.. Od 3 do pol 5 sme bojovali.. Najskor chcela mliecko a potom nemohla zaspat.. Nakoniec zaspala a vstavala o 6.. Vam sa skutocne moc zlepsilo spanie a uz aj krasne potiahne.. Asi budeme musiet odstavit aj my.. ☹ aj my ideme dnes ku kamoske na oslavu 2. narodenin, ale asi az navecer.. Teraz je mala u maminy..

jenie123
23. okt 2011

ahojte baby.. Ako ste vikendovali?
@basa23 ako dopadla oslava.. Mala teraz isla spinkat.. Dnes velmi malinko spinkala cez den.. Svagor ju nechtiac zobudil a uz nezaspala.. Spala od pol 11 do 12.. Tak sme ju dali skor spinkat.. Dnes na tej oslave mali malu kuchynku a nasa mala stale pri nej stala a varila a varila.. Dufam, ze ju to neprestane bavit ked dostane svoju.. 🙂
@angie267 ako ste sa mali na kupani..? Aj ste pozerali spievankovo? Nabuduce je volna hodina aj ste sa prihlasili na fotenie? My ju asi nafotime nasim fotakom, i ked profesionalom to musi by krajsie.. Dnes sme konecne neplakali pri potapani.. A lektorka hovorila, ze pekne zadrzi dych.. Tak asi budeme pokracovat v kurze, ked si uz zvykla.. Len dufam, ze na buduci kurz nas uz bude v skupinke viacej.. Dnes sme boli spojeni a malej sa pacilo, ze tam bolo viacej deti..

angie267
23. okt 2011

ahojte 🙂 tak po vikende sa hlasim spat 😝 mali sme ho perny, ale bolo super. 😀
@jenie123 na kupani bolo super malej sa paci, my asi teraz dame pauzu na zimu a potom asi zacneme znova. Zapisala som ju na fotenie lebo minule nam moc pekne fotky nevysli tak skusime teraz. Keby mam tiez fotak do vody tak ju tiez nedam fotit mozes si spravit kolko chces. Spievankovo sme pustali ale musim mat na to viac cas sa s tym pohrat lebo mi to nejde dobre spustit, zacne mi to prehravat vsetky tie ukazky a ako sa to natacalo a az potom to zacne, Simonka pozerala s Nicolkou boli zavrete v izbicke ja som lietala po baraku s vysavacom lebo dva dni som v podstate doma ani nebola 😝 a varila k tomu.
@basa23 a vy ako sa mate s Vivi? presli uz sopliky? A ako vidim tak spinkate ukazkovo 😉
Boli sme na tej zabijacke ako som vam spominala a bolo velmi super tri prasce sa zabijali, vzdy sa tam zide cela family je tam strasna sranda a popijame aj no podaktori trosku aj viac a patrila som meszi nich 😅 uz som potrebovala vyhodit s kopytka 😀 😀 ale bola sranda aj ked vela roboty 😝 a drapla ma choroba uz ma boli v krku a mam nadchu este rano nic a teraz som jak lazar 😒
@jenie123 aj si malej pustila to Kolo kolo mlynske?

jenie123
24. okt 2011

dobre ranko.. Ako ste spinkali..? My opat zle.. Normalne rozmyslam, ci neskocim k doktorke, ci malej nieco nieje.. Tie hodinove zachvaty placu asi niesu normalne.. Stale si myslim, ze to su zubky, ale uz je to viac nez mesiac a zubky nikde..
@angie267 my tam budeme mat fotak do vody, tak ak by sme sa tam stretli, vyfotime aj Nici.. 🙂 na kolku pojdete? Alebo fotenie byva objednane na urcitu hodinu? My sme minule fotili krsniatko a fotka vysla celkom fajn.. Este som jej to nepustila, ale dnes vyskusame.. Na tom spievankove po reklame si mozes vybrat z troch moznosti, odklikni to prve a malo by ist.. Ale neskusali sme to, manzel sa len pozrel ci to hra a dalej sme uz nepozerali.. Dufam, ze vam to pojde.. Tak si si bola vyhodit z kopytka, treba.. 🙂 ale asi si malo pila slivovicky, ked si ta choroba nasla.. 🙂
@basa23 akk ste spinkali? Este som sa ta chcela opytat, Vivi pije to mliecko z flasky, ci z poharika?

basa23
24. okt 2011

dobre ranko
@jenie123 mi sme spali docela ok sla spat az o 22 45 sme dlho oslavovali este ze len oproti u susedov.bola hore o 2 potom o 6 a vstavala 7 40.jedla vela hrozna mozno ju bolelo brucho preto bola az 2 krat hore.chudatko nezavidim vam tie noci.skus s nou zbehnut mozno si odporuci neake homeo alebo nieco od bolesti lebo to je dost ze ti tak dlho placka.musia ju fakt trapit zubky jej aj pozrie na ne.aach ja som taka uanvena som mala 2 pohare vina a sa citim jak po opici.
@angie267 a docela dobre vcera sme boli na oslave u susedov mala mala 2 roky aspon troska zmena.sopliky este ma ale uz omoc menej.ale este chrchle a nechce mi sirup na kasel v poslednej dobe.aj teraz strajkuje.mnaaam zabijacka hned by som si nieco dala.si mi urobila chut 😉 presne treba si vyhodit z kopytka aj ja som si vcera sme sa strasne bavili dala som si vinko a citim sa jak po opici 😀 jeeej choroba snad budes skoro fit

jenie123
24. okt 2011

@basa23 krasna noc.. Vies, ze si takuto noc uz ani neviem predstavit.. Tak k doktorke sme nestihli ist, skusim zajtra.. Uvidime podla noci.. Zaciatky s alkoholom su tazke, hlavne ked si tak dlho nic nepila.. Zle vies kolko usetris, ked sa pojdete niekam zabavat.. Das si 2 deci a mas o zabavu postzrane.. 🙂

basa23
24. okt 2011

@jenie123 no ved to niekoho nevidem draho ked ma bude chcet opit 😀 uvidis tuto noc a ked tak s nou zbehnes uvidis co ti povie doki.no som ted uspala malu uz bola zla jak cert super ze uz ma zas jeden spanok.

jenie123
24. okt 2011

@basa23 mala mi zaspala o 12, ale ked sme boli vonku v kociku, zrazu stichla a pozriem a mala spinka.. Tak som ju hned prebudila, bolo 10 hodin.. 🙂 teraz mi este spinka, dufam, ze este hodinku potiahne, potrebovala by som si pozehlit.. 🙂

basa23
24. okt 2011

@jenie123 no co kolko potiahla poobede?mne spala 2 h 15 minut konecne lebo odkedy mala nadchu tak zle spavala poobede.som zvedava na noc dnes zas basti hrozno zboznuje hrozno.

jenie123
24. okt 2011

@basa23 poobede spala 2 a pol hodinky.. Takze som toho vela ozehlit nestihla.. Dnes som skusala malu odstavit uplne a skusili sme horcicu.. Ochutnala, zacala plakat, opat ochutnala, zacala plakat, ale prso netustila a zacala pit.. Takze dnes bol neuspech.. Co dalsie navrhujes..?

angie267
24. okt 2011

@basa23
@jenie123 caute baby, my mame dnes cierny den, mm cestou do prace mal autonehodu, zrazka dvoch vozidiel a mm to strhol nemal inu moznost a zbural na rodinnom dome celu predzahradku az zastavila stena domu 😢 och este teraz sa klepem. Ked sa dari tak sa dari auto rozbite ☹
@jenie123 dakujem ti, pojdeme tak ako chodime a vy kedy? mohli by sme aj rovnako mali by sme trossku moznost sa porozpravat.

jenie123
24. okt 2011

@angie267 joooooooj, co to citam.. To ma mrzi, ale hlavne, ze je manzel v poriadku.. Pojdeme tiez ako chodievame v tom case, mozno trosku neskor, takze by sme sa tam mali urcite stretnut, pokec by bol super.. Takto v nedelu toho vela nenarozpravame a uz vam hned zacina hodina..