Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
ahojte kocky..
@basa23 super, mali ste stretavku? Po takej dlhej dobe staci len trosku a mas dost.. Budes musiet viacej trenovat.. 🙂 mala mi tuto noc strasne zle spala, stala sa tocila, vrtila, no katastrofa.. Bola som skoro celu noc hore.. O 4 uz spat nechcela, dostala mliecko a o 5 zaspala do 7.. Ale asi ju bolelo brusko, boli sme vcera na oslave u stale nieco pojedala, sladke, slane.. Teraz sme sa vratili z plavania a uz spjnka od 10, dufam, ze aspon do 1 potiahne.,
ahojte 😉
@basa23 no super ze si bola vonku my ideme babska jazda dnes 😀 nasa spinkala celkom dobre a vstavala o 6.30 ale neva ja tak ked ideme plavat musime vstat skor. Dnes sme boli posledny krat mozno na jar este pojdeme ale to je daleko a Jankin mm nas aj pofotil tak mame aj spolocne foto so Stelli 🙂
@jenie123 ach tie vase noci 😒 inak ak by som pokracovala v kurze tak nam hovorila ze pomaly by sme vzdy isli aj do velkeho bazena na par minut aby si zacali zvykat a urcite uprostred kurzu by nas uz suplli do velkeho a to by sa mi aj tak nepacilo. Inak vraj tam bola dnes aj nejaka muzika co to tam bolo? my ked sme prisli tak akurat odchadzali. A este raz dakujem za fotky a uz sa na ne tesim. Napisem ti do IP mail kam mi ich potom mozes poslat 🙂
@angie267 s tymi fotkami to musime spravit inak.. poslem ti odkaz mozno este dnes a odtial si to stiahnes.. tie fotky su velke a dost a to by sa nevoslo do mailu.. ale dam sem jednu, ak neva.. 🙂 a este jednu s nami.. 🙂 vobec neviem o nejakej muzike, ja som tam nic nepostrehla.. do velkeho bazena sa vobec netesim.. som hovorila drahemu, ze tam bude s malou chodit len on..
ahojte 🙂
@basa23 no teda parada, konecne si sa dockala aj do pol osmej spanok 😉 nasa vstavala o 6.30, takze zbohem osma hodina 😀 si to teraz tusim vymenila s Vivi 🙂 no tak potom uz snad urcite sa uvidime vsetky naraz 🙂
@jenie123 bolo super vcera len som nemohla byt dlho 😝
mala teraz spinka tusim dam aj ja slofika 😝
ahojte kocky..
@basa23 akosi sem nestiham ist.. Mala spinkala ako obycajne, asi 10 krat sa zobudila, len od 4 do 5 bola hore, ale vstavali sme tiez o 7:30 🙂 musime dat stretko, na jar uz urcite.. 🙂
@angie267 no skoda, ze si nemohla byt dlhsie.. My sa uz s kamoskou dohadujeme a nasi manzelia nam to schvalili, ze si skocime na diskoteku.. Tiez si dame babsku jazdu, ved na diskoteke som nebola straaasne dlho a mozno aj po tom straaasne dlho nepojdem.. Urcite tam budu len 15- nastrocny..
a jeeeee baby, musim sa pochvalit.. Zajtra dojdu montovat kuchynu, dufam, ze sa nic nepokazi a zajtra sa budem kukat na novu. A dnes mi dorazila aj bateria.. 🙂 🙂 doteraz som stahovala zvysok kuchyne..
@angie267 ale ns 15 uz urcite nie.. 🙂 kuchyna vypratana.. Zajtra o 8 rano uz nabehnu.. 🙂 co ked budem musiet s malou z bytu vypadnut.. Ona by im vsetko naradie pobrala a opravovala a opravovala.. 🙂 uvidim ju az ju namontuju..
ako ste sa dnes mali? My sme boli dnes skoro cele poobedie vonku..
@basa23 dobre ranko.. My sme mali noc ako obycajne a sme hore od 6. Bolest hlavy ti vobec nezavidim, my to mame v rodine.. Mama trpi migrenami aj jej otec a brat.. Ja ked som bola mladsia som chodievala po nemocniciach, co ma stale bolievala hlava.. Tak uz len cakam kedy to prepukne u mna.. My sa uz pomaly chystame von, o chvilku by mali doviezt kuchynu, tak aby sme im tu nezavadzali..
ahojte baby 🙂 az teraz som sa dostala sem.
@basa23 super ste spinkali aj my celkom dobre a vstavala o 7 🙂 jaj aj mna casto bolieva hlava trpim migrenami.
@jenie123 no co kuchyna urcite namontovana uz je, sa vytesujete co? nezabudni hodit foto 🙂 teraz som chcela tie fotky pootvarat a nejde mi to, neviem ako na to hlavne to rozbalit, som ja antitalent. Skusim zajtra kamarata zlanarit ci to neskusi on je taky maniak na pocitace.
ahojte @angie267 @basa23
tak kuchynu uz pomaly mame dokoncenu.. Ale boli to nervy.. Co sa dokaslat da sa pokaslalo.. Spravili nam o 10cm kratsie horne skrinky, takze sa nam nezmestila do linky ani chladnicka, ani rura z digestora co vedie do stupaciek.. Ale nakoniec sme to nejako vyriesili.. Este sa bude dorabat.. Ale som s nou inak spokojna.. Takze foto hodim az bude cela hotova..
@angie267 fotky si musis rozbalit, skus zlanarit toho kamosa.. Inak by som ti ich poposielala mailom, ale bolo by ich strasne vela.. 🙂 a spievankovo funguje? A vidis, chcela som sa ta opytat, ci si to cd-cko mala v kosiku.. Dufam, ze som ho nedala niekomu inemu.. 😉
@jenie123 no super, vzdy sa musi nieco pokaslat bez toho by to ani nemohlo ist, teda u nas to tak plati vzdy 😝 no esteze ste to poriesili. Snazila som sa to nejako rozbalit len ja taky antitalent asi ani do rana a spievankovo som stopla stahovanie trvalo by to hrozne dlho to musim rano zapnut PC a zacat stahovat. CD som mala v kosiku neboj 😉
@angie267 ja tiez neviem, ci by som dokazala nieco rozbalit.. Straaasne dlho som to nerobila.. Taka som bola nahnevana, ked skm tu kuchynu videla..cely den som bola s malou vonku a prisla som o 4, malu som dala k svokre a tam sa nieco pokazilo a potom este aj to a tamto.. A to chudaci natrafili na byt, kde su krive steny.. Ale boli sikovny a vsetko urobili.. A to, ze to bolo zle vyrobene oni uz nemohli.. Volal mi uz ten pan co to ma nastarosti a co to meral, zajtra doobeda dobehne a ze to nejako vyriesime.. Dufam, ze nam da aj nejaku zlavu za to..🙂
dobre ranko vcera som sa sem neak nedostala.no mi tato noc hroza o 6 uz hore a 3 krat buntosila neviem co sa zas budi dokleu som sa tesila ze uz bude spavat pekne a bum 3 krat hore ☹ a vy aka noc?jeej holky trpite migrenami to nezavidim to aj moja suseda ma a ta ma strasne bolesti.
@angie267
@jenie123 jeej uz kuchyna hotova no som zvedava,ale hlavne ze ste to vyriesili uz mozes s radostou varit 😀
dobre ranko..
@basa23 mozno sa Vivi nieco snivalo a urcite sa Vam to upravi.. Stella bola hore neskutocne vela krat.. Ale papat chcela az rano o 6 od vtedy je hore.. U nas je problem, ze ma nepokojny spanok, stale sa toci, pretaca, fnuka, odkopava a stale dookola.. Neviem ako jej ten spanok upokojit.. Teraz sa pomaly do kuchyne stahujem.. 🙂 mala mi tu pomaha.. Ale pockam si az zaspinka..
@jenie123 ktovie z coho ma taky nepokojny spanok,skusis si to vygooglit ci niekto nema taky isty problem neaku diskusiu.ci by sa jej lepsie nespinkalo keby mala neaku slabu lampicku zapnutu alebo neakeho plysacika pri sebe.jeej sa potom tesim na foto ked uz budete mat vsetko hotove 😀
ahojte 🙂
@basa23 no teda co to citam, urcite to bolo ze sa jej nieco zle snivalo. Nasa spinkala ok a vstala o siedmej 🙂
@jenie123 neskusala si nieco ako napr. momeopatika tusim sa to tu dost riesilo sa to vola tusim Viburcol, skus hocico ked uz ani to odstavenie nepomohlo. Skoda ze to takto je stale a tak som verila ze to prejde 😒
ahojte kocky, konecne som tu.. 🙂
@basa23 lampicku rozsvietenu mame na chodbe, dvere ma otvorene, takze nieco malo vidi.. Musim sa pokukat tu na koniku, ci to tu riesili..male urcite ano.. Ziadne zvieratko nechce..
@angie267 vidis, skusime nejake homeopatikum.. Uz som hovorila svokre, nech sa v lekarni po niecom pokuka.. Uz by sa jej ten spanok mohol upravit, by som bola najstastnejsia mamina pod slnkom.. 🙂 ved som aj kvoli tomu malu odstavila..
baby tak kuchyna dokoncena, uz sa do nej pomaly stahujem.. Som zistila, ze mam malo miesta.. 🙂 hlavne, ze tu kuchunsku linku mam vacsiu, asi by som mala nejake veci vyradit.. Malinka mi spinka a ja si popijam sampano a kukam modre z neba.. Zajtra budem pokracovat, dnes sa mi uz nechce.. 🙂
@jenie123 v kuchyni nie je miesta nikdy dost 😉 ja ju mam uz riadne zapratanu tiez 😝 😀 vyskusaj mozno trosku pomoze som inak o tom pocula vraj ten Viburcol funguje. No jaku pohodicku si si spravila 🙂 u nas bola kamoska doteraz a kecali sme takze som modre z neba videla len jednym okom. A inak mam tie fotecky su krasne, dakujem este raz 🙂
dobre ranko @basa23 @angie267
ako ste spinkali? My celkom fajn, bala opat par krat hore, ale u nas nic nezvycajne.. 🙂 o 5 sa zobudila a nechcela spinkat, som myslela, ze ma porazi, nastastie o 6 zaspala a potiahla do 7:30..
@angie267 dakujem za radu, skusime ho.. Som rada, ze sa ti pacia.. Spievankovo funguje? Presne tak miesta neni nikdy dost.. By sme potrebovali 5-izbovy byt.. 🙂
@angie267
@jenie123 ahojte kocky.i sme spali ok 2 krat hore a o pol 7 vstavala.som sa sem nemala chut ani ist som bola na tom predoperacnom vysetreni kvoli laseru.a nebudu ma operovat mam prist o pol roka na kontrolu.lebo mam nieco na jednom oku nabeh na keratoton.nieco take ako keby bol z jednej strany nafukany balon taky trochu vyfucany,ako zondity do nutra neviem ci chapete 😉 tak som teraz taka uplakana ani pisat sa mi nechce ☹

dobre ranko kocky ako ste spali?mi docela ok bola hore 2 krat.prvykrat ale preto zze nasim moc kuria bola spotena a druhykrat rano o 4 ale som bola taka unavena ze som jej dala len vodu co mala na stole flasku sa napila a spala do 6.joj vcera stretavka super som vypila 2 pohare vina a ko.som prisla nieco po 9 hod domou.mala uz spala mama ju dala spat.no a preto aj skoro vstavala.ale mala ok ani si namna vcera nezmyslela 🙂
@angie267
@jenie123