Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@basa23 aj my sme gracali. prezliekala som postel 4x tej noci ☹ ale rano bola mala v poho a ja som 3 dni na to 18h nevstala z postele, len drahy ma obsluhoval s lavorom 😖 nech vas to rychlo prejde, bez komplikacii. nam tu po okoli riadi rotavirus, ale mala je zaockovana.
@jenie123 mam ju este v zaruke, ale opravarovi trvalo tyzden!! sa mi vobec ozvat. a ked sa ozval povedal, ze sa mu ani neoplati prist, lebo ak to nie je klinovy remen(co nie je, lebo drahy dal dole kryt) tak on tam nic neuvidi a ze ide rovno elektroniku objednat a samotne dodanie bude minimalne tyzden. tak snad mu uz v piatok dosla a niekedy v po alebo ut sa ozve, ze pride. ak nie tak mu budem volat 2x denne. chlapik sa totiz neozval, lebo bral malehojeden den na operaciu a z operacie hned druhy, a ze on teda preto nic neriesil. co by som ani ja neriesila, ale by som dala aspon servisu vediet, ze neberiem zakazky a nie ja volam do zakaznickeho centra 5x a oni sami nevedia, ze co sa deje a nevedia sa pohnut. ale to je slovensko 😠
dobre ranko kocky ako ste spali?mi konec sveta mala grcala, raz som ju musela prezliekat a potom zo spanku som jej stale utierala grcky a rano taka srackaaaa fuuuj 😒 snad uz bude ok.ale inak ok bola hore 2 kra ta vstavala o pol 8
@znamia jeeej rotavirusi moja teda nieje zaockovana 😒 mala v noci grcala rano taka sracka ze fu taky smrad som nezazila ale ted uz ok zatial negrca.no ja som si odkrutila uz vracanie v nemocnici
@adapa no aj ja som alergik na vsetko mozne prach,zvierata atd na mlieko som bola tiez ale uz je ok uz mi mlieko nerobi problemy ,nikdy som to nedodrzala 😉
@jenie123 noo aj mi sme mali teda noc grcaciu 😒
ahojte 😉
nasa tuto noc bola hore velmi vela krat neviem co sa jej stalo..... 😒
@basa23 och vy uz kedy budete mat konecne pokoj od tych chorob. Chudatko malinke tolko si musi vytrpiet a hlavne vracacky a sracky su velmi zatazujuce a hlavne pre tak male deti. A co jej davas teraz papat? Aj jej davas cierny caj? urcite ste si to z tej nenocky doniesli. my sme si tym tiez uz presli a bolo to hrozne teda, no nech vam to rychlo prejde, vacsinou to trva len jeden - dva dni.
@znamia a oplati sa vam ju davat opravovat, lebo teraz tie suciastky a oprava niekedy stoji aj tak ako nova pracka.
@jenie123 aj ste boli plavat?
@adapa Adi pozdravuj deticky a zavolam ti 🙂 a ked budem pojazdna tak uz sa nejako dohodneme a bud pridem pozriet ja vas alebo sa niekde stretneme, chcem vas uz vidiet, ved od porodnice sme sa nevideli 😉
@angie267 ach ani mi nehovor.vsetko sa na nas sype uz som vycerpana 😒 nechce mi pomaly nic ani pit rano este pila ok ale teraz horko tazko vodu troska.skusila som jej dat kulisek co mi znamia poradila ale nechce sa napit.jest vobec ale aspon tie kukuricne susne mi papa.snad to coskoro prejde predchvilou zas grcala
ahojte kocky..my sme spali taka klasika.. O pol 6 sa zobudila a vyzeralo to, ze uz bude hore, ale nastastie za hodinku a pol opat zaspala a vstavali sme o 8.. 🙂 terazsme u svokry.. Mala mi tu spinka..
@angie267 neboli sme plavat, ale vcera celu dobu ukazovala.. Nevidela, neslisela, ze na ni pada zavora.. 🙂 tak ste mali na nic noc.. Dufam, ze to bola len vynimka..
@basa23 tak dufam, ze uz mate potom.. My sme mali potom dietu a cierny caj len pila.. Mliecko jej urcite nedavaj..
@jenie123 aj my s malou tiez ukazujeme tie nase cviky s plavania a tiez sa jej to paci. A hlavne uz na poslednych hodinach zacala pekne malovat srdiecka s loptickami aj teraz doma to stale opakujeme je to zlatucke 🙂
aj mne teraz mala spinka uz od 11.45 som zvedava kedy sa zobudi. Dnes by som chcela vymysliet nejaky program ale nic ma nenapada ale chcela by som ist do kina na nejaky supis film len to auto nam chyba. 😖
@jenie123 ja tiez tym by som trosku vypla a hlavne pri dobrom filme. Je to tazke bez toho auta no zacinam si zvykat, no neviem kedy ho dame opravit s poistovnou to vyzera na dlho a zvysne prachy teraz nie su, nieco musime posetrit ale to bude asi problem este aj vianoce idu a to je hltac penazi ako hrom.
@angie267 ja viem s tou poistovnou to hned nebolo, hlavne, ze svokor mi to opravil a ked peniazky potom isli priamo k nemu.. Behom tyzna som uz jazdila.. 🙂 vtedy som auto protrebovala denno denne.. My si pustame film skoro kazdy den, vzdy si nieco stiahneme.. Ale kino je kino.. 🙂
@jenie123 teraz by som aj ja potrebovala otca automechanika 😝 to mas pravdu kino je kino 😉
@basa23 hlavne ze trosku zjedla a aj vypila.
Baby kedy zacinate vianocne upratovanie? ja vzdy na poslednu chvilu no teraz to chcem vsetko aj s darcekmi sihnut aspon do 20 nech mam klud uz, som zvedava ci sa mi to podari 😝
@basa23 jooj prepac, boli sme na 'vylete'. neviem ci si si to uz sla kupit, ale vola sa to kulíšek, myslim, ze su 2 druhy. je to prasok na doplnenie elektrolytov a mineralov. ja to malej davam vzdy, ked hnackuje, grca a aj nam. dobry je aj po opici, ked grcas a tak, ked ta z toho boli hlava 😅
@angie267 pracku mam este v zaruke a tak to bude zdarma, ale neviem co budem robit, ked sa pokazi po zarucnej dobe. musim sa spytat opravara,ze kolko ta sranda stoji.... ☹ ked take velkokapacit pracky su hotove 'pocitace'. aaah jaj..
@angie267 http://www.interstore.sk/katalog/bielatechnika-...
to hej, zatial, ale kazdu chvilu na nej aj tak blikaju dajake 'problem' co furt riesi 😠 ale vsak uvidime...
@znamia ani ja to nejako extra neriesim, akurat treba my umyt okna, zavesy poprat atd. no ked sa to tak vezme mam toho viac nez dost, byvam v rod. dome poschodovom a len tych okien a balkonov mam teda dost, len v obyvacke mam 4 okna + velke terasove dvere, musim sa do toho uz pomaly pustit tiez postupne lebo naraz toho bude az az.
@angie267 joooj okna. tie uz som 3x umyvala a mozem opat. naposledy v septembri. a ja mam tu mam 7 spalni, 2 obyvacky, terasu, atd. a teraz tu uz mrzne a slnko vykukne len na par hodin a umyvat mozem len kym mia spi. lebo ta vylezie vsade ☹
ja chcem vytepovat koberec v chodbe, ten je jediny dole, ale velikansky, lebo mame chodbu ako kolkarsku drahu. a tie hore na poschodi, ked vymalujeme.
@znamia tak tiez mas teda dost velky dom, no ja mam nastastie kobercov malo a tie som tepovala tiez v septembri aj sedacku ale ta je znovu spinava jak svina, ale to sa ani inak neda pri malej. Tiez to robim ked mala spinka, lebo inak by som asi nic nespravila. Malovat by sa uz aj nam zislo ale to teraz neriesim az mala trosku podrastie tak za 1 - 2roky. 😝
@angie267 my sme prizemie malovali minuly rok ked sme sa sem nastahovali. ale poschodie, najma spalne treba uz nutne. chcem vymalovat umyvatelnymi farbami, lebo hornu chodbu sme malovali 3r dozadu a mozme opat 😠 ale okolo malovania je tooolko prace 😝 no robim to rada, lebo vidno vysledok 😀

@adapa tak to je super ze schvaluju som myslela ze to neak vyberaju ze nie kazdy sa dostane.no uvidim musim s muzom pokecat.aj dcerka ma zdravotne problemy?